2013/01/07

Sleep

joululahja One Piece
Tänään on ollut vaikeaa. Vaikka on syntymäpäiväni. (Onnea minä!) Olen saanut paljon onnentoivotuksia ja potilaskavereilta pari korttiakin. Olen vanha, hyi. Vieraita ei ole käynyt, mutta isovanhemmat tulivat jo eilen lahjoineen. Sain pari kirjaa ja vanhemmilta 50 euroa.

Keskittymiskyky ei meinaa riittää kirjan lukemiseen ja koko ajan pitäisi olla liikkumassa. Pakkojumppaa yritän kuitenkin hillitä, ei tästä mitään tule jos hypin huoneessani seinille. Jos paino ei nouse niin lisätään ruokaa, enkä halua sitä. Pitää siis yrittää vain rentoutua.

Päivällisellä minulle ei tullut keittoa, se oli kaatunut ruokakärryn pohjalle. Hoitaja yritti suostutella minut ottamaan kanakeittoa, mutta itsepäisenä kasvissyöjänä kieltäydyin. Join sitten kaakaon makuisen nutridrinkin kun muut hörppivät soppaa suuhunsa. Tietysti leivät, maidot ja jälkkärit lisukkeina.

Tänään olen myös itkenyt (muunkin kuin ruoan takia). Murun rotta piti aamuisella eiläinlääkärisreissulla lopettaa, koska sille oli kasvanut rasvapatti jota ei voinut leikata. Nuku rauhassa Elmeri, olit aivan ihana persoona ja aivastelija.

Kohta rentouttavaan suihkuun ja kahdeksalta iltapalalle. Sitten on tämäkin tuskaisa päivä ohi.


13 kommenttia:

 1. Hirmu söpöltä näyttää tuo onepiece sun päällä, vaikken muuten niistä tykkää. Koita olla pakkojumppaamatta ja antaa itsellesi lupa keskittyä 'tähän hetkeen'. Oletko kokeillut joogaa? Useat joogit opettaa elämään hetkessä. Et sinä ole vanha! :D Minä olen jo vanha akka, 24 ja huhtikuussa jo 25v. :(

  VastaaPoista
 2. Ihana one piece! Ja oot hurjan söpö!! <3 hyvää syntymäpäivää ja paljon tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Hyvää synttäriä! : )

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että oot päättäny parantua! :) Mitä pidemmälle paranemisessa etenet, sitä enemmän saat itseäs takasin. Pala palalta. Ja hiljaa hyvä tulee! Voimia ihan hirmusesti ja jaksamista!

  t. Toinen, joka on päättänyt parantua anoreksiastaan

  VastaaPoista
 5. Et todellakaan oo vanha jos täytit 21! :D Onnea. <3

  VastaaPoista
 6. Kurja kuulla, että synttäripäiväsi oli noin mollivireinen... Mutta olet selkeästi päättänyt sinnitellä eteenpäin, joten nostan hattua sille! Onnea vielä tästäkin tuutista! Halaus, Nooraseni! <3

  VastaaPoista
 7. Surullista, miten niin monet eksyy kontrolloimaan omaa mieltään laihduttamalla pulkannaruiksi, ja näkee sen vielä kauniina. Olet tosi riutuneen ja sairaan näköinen, toivon sun saavan painos ja elämäs tasaiseksi pian, ei oo enää varaa vitkasteluun.

  VastaaPoista
 8. hyvää syntymäpäivää, koita olla jumppaamatta ja yritä tehdä jotain missä saa ajan kulumaan, tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 9. Onnittelut synttäreiden johdosta! Kyllä se päivä vielä paistaa, uskon suhun. Ja vanhana pakkoliikkujana totean, että kyllä, pakkoliikunnasta voi päästä eroon, vaikka aluksi ahdistus on tosi suurta. Tsemppiä!

  VastaaPoista