2013/01/27

Heal Me, I'm Heartsick

Palkitsin itseni kuumalla vaahtokylvyllä onnistuneiden ruokailuiden ansiosta. Uskaltauduin myös syömään kuulua avocado-pastaa, vaikka spagetti = apua, hiilareita! ja avocado = apua, puolet rasvaa! Maha pitää hirveetä meteliä kun on niin täynnä, enkä oo tottunu tähän turvottavaan oloon. Toivottavasti menee pian ohitse. Vaikka kyllä se kai säännöllisellä syömisellä..

Toinen asia, jonka toivoisin jo lähtevän, on tämä kuume. Olen ollut nyt kipeä ainakin kolme päivää ja tää sisällä olo alkaa jo kyllästyttää. Oon Greyn Anatomiaa kattonu nyt kuukaudessa kolme tuotantokautta, tuhonnut elokuvia ja tv-sarjoja, neulomani kaulaliinakin alkaa olla jo valmis. Huomenna ajattelin aloittaa Stalinin lehmien lukemisen. Onko joku lukenut, kannattaako?

Viime yö oli ehkä pelottavin. Kuume laski ja aiheutti harhoja. Olin siirtynyt sängystäni sohvalle kun en saanut unta ja heräilin vähän väliä, en tiennyt mikä on unta, mikä totta. Kuitenkin: näin siskoni kasvot aivan naamani edessä ja kun räpäytin silmiäni, hän oli kadonnut. Kuulin kylpyhuoneesta sähköhammasharjan äänen, vaikkei tässä perheessä sellaista ole. Koirankin koitin nostaa pois sohvalta, mutta yhtäkkiä se ei enää ollutkaan siinä. Yritin huutaa, mutten saanut suustani ääntä.

On tunne, että en halua enää jatkaa tätä syömistä. Yritän kuitenkin järkeillä, että minulla on yli kymmenen kiloa alipainoa, eikä kroppani voi hyvin. Jatkan siis ateriasuunnitelman mukaan.

23 kommenttia:

 1. Mitäs tykkäsit avokadopastasta? Itse olin vähän pettynyt, kun luulin että se on jotain järkyttävän hyvää kun sitä on niin paljon hehkutettu!

  Tsemppiä sulle, itsekin olen kipeänä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään superhyvää ollut, itse tykkään enemmän pestopastasta.

   Poista
 2. Ei, Stalinin lehmät on viimeinen kirja mitä nyt kannattaa alkaa lukemaan! Se saa terveenkin ihmisen työntämään sormet kurkkuun syömisen jälkeen. Ei todellakaan parantumiseen kannustavaa luettavaa.. Mutta paljon tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota mäkin vähän mietin, just ku oon päässy oksentamisesta eroon.

   Poista
  2. Lue vaikka Sofin Puhdistus! Monella tavalla parempi kuin Stalinin lehmät! :)

   Poista
 3. Et arvaakkaan kuinka älyttömän ylpeitä me kaikki ollaan! :)) ♥ hyvä että päätit jatkaa syömistä ateriasuunnitelman mukaan. Muista vastedeskin palkita itseäsi syömisestä, älä rankaise. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Mullakin olis tuolla hyllyssä Stalinin lehmät- kirjana, näyttää ainakin ulkoasu ja kaikki kivalta. Tiedä sitten aloitako lukemaan vai en, kirjoja kun en oikein lue muutenkaan :D

  Mä lupaan sulle, että se turvonnut olo lähtee ajan kanssa ja säännöllisellä syömisellä pois. Varsinkin, jos et oksentele! Tästä tulee vielä hyvä.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, Noora; stick to the plan! Ainoa tie tervehtymiseen nyt on ateriasuunnitelmasta kiinni pitäminen. Enemmän vaan palkitsevia vaahtokylpyjä kehiin! Pikaista paranemista kuumeilusta; tosi inhottavia nuo yölliset harhat...

  VastaaPoista
 6. Eeeei kannata stalinin lehmiä nyt lukee ku oot noi hyvin päässy oksentamisesta ja kaikesta eroon D:: mut sofi oksanen on nii mahtava et jotain sen kirjaa kannattaa :)

  VastaaPoista
 7. Lue mieluummin vaikka Puhdistus, jos et vielä ole lukenut. Mäkään en sulle Stalinin lehmiä suosittele. :/

  VastaaPoista
 8. Se kirja on hyvä,vaikkakin vähän sekava alussa.
  Olin tulossa tänne suosittelemaan sitä, mutta kommentit luettuani tajusin että ehkä ei sittenkään.. :)

  Säännöllinen syöminen vie turvotuksen mukanaan!

  VastaaPoista
 9. Kyllä se turvotus helpottaa ja se on sen arvoista, tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa että jatkat syömistä, se on ainut keino päästä onnellisuuteen ja elämään. Ja pitää poissa sairaalasta...

  VastaaPoista
 11. Sinä sisukas pieni ihminen, voimaa sinusta löytyy kuin pienestä pitäjästä! Mahtavaa, että jatkat syömistä ja juuri sillähän anoreksia taltutetaan ja vatsakin alkaa toimia paremmin. Pikaista paranemista kuumeesta! <3

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä :) tsemppiä. On inhottavaa olla kipeenä ja alipaino pitkittää sairauksia ikävän paljon toivottavasti olo helpottaa jä pääset nauttimaan myös tosta ihanasta säästä :)

  VastaaPoista
 13. Saatiin asunto ja oon superonnellinen :)
  Syömiset vähän jäi, kun juostiin ympäri Helsinkiä polin, vuokrasopparin, uuden kämpän ja kelan perässä, mutta! viime viikosta +200g!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, oon tosi ilonen teijän molempien ihanuuksien puolesta. Muista pitää ajatus terveestä ja aidosti onnellisesta elämästä mielessä. Sä pystyt siihen!<3

   Poista
  2. Ihanaa että saitte asunnon, ja vielä ihanempaa että olet onnellinen ♥ :)) muista syödä, palkita itseäsi ja tukeutua läheisiin kun ahdistaa. Hurjasti voimia ja tsemppiä!

   Poista
 14. SYÖSYÖSYÖ pikkunen! :( Oot muute koht sairaalas ja en voi asustaa sun uudessa asunnossa tyttöystäväs kanssa.. Älä anna sh:n pilata koko elämääsi..
  Kirjoittele kuulumisiasi, mielenkiinnolla käyn näitä kokoaika katselemassa ja odottelemassa uusia kirjotuksia. Tsemppiä ja rohkeutta!!

  VastaaPoista
 15. Kirjoittele miten on menny? :)

  VastaaPoista
 16. Avokaadon rasva on terveellistä ja se on tosi hyvä lisä jokaiseen päivään! Kannattaa perehtyä terveellisiin rasvoihin ja niiden vaikutuksiin. :) Niitä saa esim. erilaisista öljyistä, pähkinöistä...

  Ja älä lue sitä Stalinin lehmiä!! :\ Tsemppiä

  VastaaPoista
 17. Pakko kommentoida tuohon pätkään missä kerroit hourailujasi yöllä, oli nimittäin aivan taatusti unihalvauksesta kyse. Mulla on ollut satoja unihalvauksia, ja vaikka et ilmeisesti huomannut ettet pysty liikkumaan, on sekin melko normaalia unihalvauksissa ettei tajua sitä halvaustilaa, vaan näkee halluja liikkumisesta ja luulee liikkuvansa. Ja se, että yrittää huutaa mutta ei tule ääntä, on ihan selvä merkki siitä. :D
  Jos siis jäi nuo harhat häiritsemään, kannattaa googlailla aiheesta unihalvaus :)

  VastaaPoista