2013/04/10

Everyday Random Stuff

Mä näin unta mun vanhasta omahoitajasta, joka muutti ulkomaille. Unessa se pelasti mut kun olin eksynyt. Aamulla tuntuikin, että olen aivan hukassa ja tarvitsisin jonkun näyttämään mulle tietä. Laihdutus-ajatukset pyöri päässä ja sain oikeasti pakottaa aamupalan kurkusta alas. Oon nyt yksin täällä meidän kämpässä ensimmäistä kertaa, kun Ankku lähti työharjotteluun toiselle paikkakunnalle. Ensin ajattelin, etten tuu mitenkään selviimään, että on pakko turvautua terään tai alkoholiin, mutta nyt ajatukset on jo positiivisemmat.



Mulla oli eilen hoitokokous syömishäiriöpolilla. Sovittiin, että jatkan käyntejä kerran viikossa (vaikka mun hoitaja jää pian lomalle kolmeks viikoks! :< ) ja jalkautuva käy luonani syömässä pari kertaa viikossa. Tässä juuri samalla kun kirjoitan, kokkailen huomiseksi papu-soijarouhe-kastiketta ja riisiä. Samalla sovittiin, että jos painoni (jota en katsonut) lähtee laskuun, voidaan minut laittaa muutamaksi viikoksi päiväosastolle.
Kivelästä odotetaan yhteydenottoa, en oikein tiedä mitä varten; alanko käydä sielläkin polilla, koska mikään ryhmä ei taida olla vielä ajankohtainen. No, siellä ainakin keskityttäisiin enemmän masennukseen ja ahdistukseen.

Mä kaivoin kymmenen vuotta vanhan harrastukseni esiin netin syövereistä: virtuaalitallin. Mietin ihan vakavissani palaavani niihin kuvioihin, saisi koodata ulkoasuja, muokata kuvia, kirjoittaa hevosille luonteita ja sukuselvityksiä, kilpailla, yms. Kuulostaa lapselliselta, mutta voin sanoa, että se on aivan oma maailmansa. Lopetin nää touhut sairastuttuani ja jouduttuani osastolle, mutta nythän saisin hyvin päiviini sisältöä. Ja ah, kun pääsisi vielä kameran kanssa kiertämään islanninhevosnäyttelyitä! Onko kukaan muu ikinä omistanut / hoitanut virtuaalihevosia?

Heppatyttönä mä innostuin tänään myös piirtämään. Tommonen nopee lyijykynätöherrys siitä tuli, mutta uskallan silti julkaista sen täälläkin. (Vaik paperilla se näyttääki paremmalta..)

28 kommenttia:

  1. oot tosi kaunis ja tsemppii ♥♥ ja tosi hieno toi piirrustus!!! :O

    VastaaPoista
  2. Olin jo iha kokonaan unohtanu virtuaalitallit! Itekki harrastin niitä joskus vuosia sitten, se oli parhautta<3

    VastaaPoista
  3. Mikä vaan auttaa, sanon mä! Ite pelasin dress up -pelejä ja tein "henkinen ikäsi" -testejä kun tarvitsi saada ajatukset muualle :)

    VastaaPoista
  4. Vau, oot törkeen hyvä piirtää!

    Muistan kun olin howrsessa... ehkä pitäisi joskus kirjautua uudestaan, oli meinaan aika hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mullakin oli tunnus Howrsessa. Pelasin varmaan vuoden :D

      Poista
  5. oot super kauniss (; <3 + voitko joskus tehä postauksen et minne oot viillelly ja laityaa kuvii ja kertoo millo ne oot tehny ? Idea saattaa olla joidenkin mielest iha perseest mut juu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaa ällöttää tommoset kuvat, joten tuskin teen siitä erikseen postausta. On mulla jotain kuvia jo esilläkin. Viillelly oon lähinnä vasempaan käteen (niinkin pahasti että tunto on mennyt ja tod. näk. olen osunut johonkin jänteeseenkin), vanhoja arpia löytyy myös nilkasta. Joskus olen "kirjoittanut" terällä vatsaani sanat fat ja sika, mutta luojan kiitos ne ovat haalistuneet näkymättömiksi.

      Poista
    2. tuli vähän kyllä mieleen, että aika sairasta pyytää tällasta postausta..

      Poista
    3. jos on mieleltään sairas, eikö sillon oo aika sairaat ideat ? o;

      Poista
  6. Hevosista en tiedä mitään, mutta sen sanon että todella taiteellinen olet, Noora! Piirtele ihmeessä lisää ja postaile piirustuksiasi vaikka tänne! Ja palaa ihmeessä sinne virtuaalitalleille, jos se saa ajan mukavasti kulumaan. :) Kuinka kauan Ankku on työharjoittelussa? Meinaan vaan, että jos yksinäisyys alkaa liikaa ahdistamaan, niin ehkä kannattaisi mennä porukoille joksikin aikaa? Voimia Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alun perin oli suunnitteilla, että pakkaan hamsterin, kipsuni ja kampsuni mukaan ja muutan porukoille viideksi viikoksi kun Ankku on poissa. Mutta jos mä pärjään itsekseni, asun täällä. Heti jos alkaa liikaa ahdistaa, soitan kyydin itselleni :) Huomenna ois tarkotus mennä joka tapauksessa vanhemmilla käymään.

      Poista
  7. Oot tosi kaunis ja sulla on ihanat hiukset. <3 Ja oot vielä ihan superhyvä piirtääkin näköjään, vautsi!

    VastaaPoista
  8. Oot ihana! Ja oot ihan mielettömän hyvä piirtämään!! <3

    VastaaPoista
  9. Olet todella taitava piirtämään, varmasti on sinulle hyväksi, että elvytät vanhan hevosharrastuksesi. Kun saat itsesi kuntoon, pääset vielä ratsaille. ;)Kiva myös kuulla, että hoitoa jatketaan suht tiivinä. Heti kun tulee heikko tai paha olo, niin sitten vain äkkiä porukoillesi tai jonnekin, mistä saat apua. Tsemppiä yksin asusteluun tuleviksi viikoiksi. <3

    VastaaPoista
  10. Jee, ihana heppa!♥ c:

    Mullekin virtuaalitallit on tuttuja! Joululomalla harkitsin hetken taas itsekin niihin piireihin palaamista, mutta koulu vie liikaa aikaa. ;_; Tallini.fi oli myös kiva!

    VastaaPoista
  11. Voi kun olet kaunis tossa kuvassa, ja paljon tsemppiä siihen, että saisit painon pidettyä noususuunnassa!♥

    VastaaPoista
  12. missä virtuaalitalleilla käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä islanninhevospiireissä liikun, omistin joskus Moldótturin - joku jopa tuntuu muistavan sen :D

      Poista
  13. Voisitko tehdä videon sun silmämeikistäs? Ja koska en tietenkään ajattele tässä vain omaa etuani jos oppisin meikkaamaan yhtä hyvin kuin sä, eeennn tietenkään, vaan säkin saisit siinä samalla jotain muuta ajateltavaa :)

    WHO'S WITH ME with this idea ?!?!?!?!

    ps ymmärrän jos et halua tuollaisia lifestylebloggaaja-tyyppisiä videoita tehdä D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmaa sais kokonaista postausta meikistäni.. Eikä mul oo ku webbikamera, ni en jaksa sillä alkaa meikkipostausta säätää. Mut joo, yleensä en jaksa ees laittaa muuta ku silmämeikin: rajaukset eri värisillä halpiskajaaleilla ja ripsarit päälle. Välillä ehkä jotain luomiväriä.

      Poista
  14. Kyllä se vielä siitä, ei kukaan lähe parantumisen tielle, ilman ala ja ylämäkiä.
    Se kuuluu asiaan, uskon oikeesti siihen, että joku kaunis päivä säkin syöt jäätelöä kesällä, tuntematta siitä syyllisyyttä.
    Tee mitä tahansa, minkä uskot olevan sun parantumisen kannalta hyvä, ja jätä kaikki muu ulkopuolelle.
    Tässä on kyse SUN elämästä EI kenenkään muun, ja jos jokin asia edistää sun paranemista tee se.
    Koita nauttia elämästä, loppujen lopuksi se on ainoa elämä, jonka tuut saamaan...

    VastaaPoista
  15. tee hei joskus tänne blogiin sellanen postaus jossa kerrot kaikki sun parin päivän syömiset ja juomiset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joskus yrittäny kuvata mun päivän syömiset, mut unohdan aina ottaa ne kuvat. Oon todennu, että pelkillä teksteillä siitä tulis aika tylsä postaus, enkä mä ihan oikeaoppisesti syö vieläkään...

      Poista
    2. Ois kiva kuulla miten syöt ja milloin ja kuinka paljon^^

      Poista
  16. Voi mäkin muistan noi auvoiset virtuaalitalli ja howrse ajat. Harmi että tää hevosharrastus jäi taka-alalle syömishäiriön myötä :/

    Mutta tsemppiä sulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin mielenkiinto katos kun jouduin lopettamaan ratsastuksen liikuntakiellon takia.

      Poista
  17. Moldóttur! Muistan (ja taisit pistää sen uudestaan pystyynkin). Itsekin virtuaaliheppailija olen :)

    t. "tutun tuttu" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaivoin sen ylös ja hyvinhän nää päivät menee koodaillessa ja kisoja järjestäessä :D
      Ei sitä vaan "tavalliset" ihmiset voi ymmärtää mitä ihmeen ideaa leikkiä mielikuvitushepoilla.

      Poista