2013/06/30

Please Don't Stop The Music

Rock The Beach -festarit oli jotain ihan huippua! Lempibändini Billy Talent soitti heti ensimmäisenä päivänä, eli keskiviikkona, mutta silti festarit vain paranivat loppua kohden. Mulla oli myös ihan mahtavaa seuraa, vaikka alkuun pelkäsin joutuvani lähtemään yksin. Tutustuin yhteen saman ikäiseen mieheen netissä ennen RTB:ä, joten sovittiin että mennään yhdessä ja siellä tulikin pyörittyä sen ja sen kavereiden kanssa. Helppo on jutella, vaikka perusluonteeltani oon tosi ujo, ja suunnitteilla ois nähdä tässä vielä enemmänkin lähipäivinä :)

Syömiset on menny hyvin. Oon ollu terveiden ihmisten seurassa ja vaikka anoreksia päässä kuiskuttaakin, oon antanu sille kunnolla turpaan. Kun muilla on ollut nälkä, oon mäkin syönyt (festarimättöä ja aina koko lautasen tyhjäksi). Oon myös kuunnellu omia nälkätuntemuksia ja mielitekoja.

Kaljaa on menny varmaan litratolkulla, hehs.. Ei haittaa yhtään että asutaan lähes festarialueen vieressä, joten aamulla vaan bisset jääkaappiin ja sitten hakemaan niitä päivän mittaan. Anniskelualueella kun on niin kallista, vaikka kyllä sinnekin rahaa meni.

Suorastaan hävettää miten oon laiminlyöny ystäviäni viime vuodet. Nyt kuitenki tuntuu, että oon pikkuhiljaa heräämässä takas henkiin, joten oon jaksanu pitää ihmissuhteitaki yllä. Oon nähny monia ihania, viesteilly, valvonu ja nauranu.

Ensimmäinen kesä sairaalan ulkopuolella ja mä aion ottaa siitä kaiken irti!

18 kommenttia:

 1. Hyvä Noora !! Tällasta tekstii vaan jatkossakin !♥ Kyllä sä pääset siitä anoreksiasta kokonaan eroon !:)

  VastaaPoista
 2. Oli huippua lukea, että festarit menivät hyvin! Mäkin oon laiminlyönyt ihmissuhteita sairauden takia, mutta tänä kesänä oon ollut menossa tavallista enemmän ja se on piristänyt hirveesti. :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että sinulla oli hauskaa ja löysit ystäviäkin (: Hyvä jos vielä pääsisit yli Ankusta ja löytäysit jonkun! :'33

  VastaaPoista
 4. Hyvä asenne!!! Voimia festareitten jälkeiseen arkeen myös! Olkoon tämä kesä muutosten kesä <3

  VastaaPoista
 5. Hei sinä kaunis tyttönen, kävelit melkein minua päin ennen Rammsteinia! Hienoa että sinulla meni festarit hyvin ja muutenkin kuulostaa kivalta tämä teksi ^^

  VastaaPoista
 6. Oi ihanaa tekstiä!!!
  Mullakin eka kesä ilman sairaalaa ja oon niiiiiiiiiiiin ilonen ettei tartte siellä neljän seinän sisällä kykkiä ja saa vapaasti nauttia kaikesta kesän kivoista asioista! Ulkoilmasta,lämmöstä, KAVEREISTA, ulkona syömisestä ymym <3 Nyt Noora vedetään anoreksiaa kunnolla turpiin ja tyrmätään se lopullisesti!!!

  pinja

  VastaaPoista
 7. Päivän paras postaus - ehdottomasti!!
  Ihanaa Noora, elämä voittaa!
  Keep that attitude!
  Haleja! ♥

  VastaaPoista
 8. JES HYVÄ NOORA! Oon hirveen ylpee että oot alkanut ajattelemaan näin :) hirveänhirveän ylpee.

  VastaaPoista
 9. go girl ! tsemppihaleja ♥

  VastaaPoista
 10. Tätä oli mahtava lukea! :)

  VastaaPoista
 11. Hitto mikä asenne!! :) Jatka samaan malliin, tuli hyvä mieli sun puolesta! :)

  VastaaPoista
 12. Upeaa Noora! Sinä todellakin olet palannut takaisin henkiin, elämä odottaa! <3

  VastaaPoista
 13. Way to go! Mä paranin sillä, että terveiden seurassa ja sitten vielä mun nykyinen avomies tuli ja vei sydämen mennessään :) Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis terveiden seurassa syöminen auttaa ihan huimasti eteenpäin ja syöminen alkaa sujua todella helpostikin ja ahdistuskin kaikkoaa pikkuhiljaa.

   Poista
 14. upeeta! :) muista ihan oikeasti nauttia ansaitsemastasi kesästä!

  VastaaPoista