2013/10/02

I Guess I Should Go To Sleep

Oon yrittäny kuvata päivä kuvina -postausta, mutta ehkä on vain myönnettävä ettei se onnistu. Ensinnäkin järjestelmäkamerani on rikki ja puhelimen kameraan palaa hermo, toiseksi unohdan aina kuvata ateriani, kolmanneksi saan itsestäni vaan naamakuvia kun ei ole kuvaajaa ja neljänneksi mun päivien sisältö on aivan äärimmäisen tylsistyttävää. Joten ei.
Vaihteeks korvissa Haloo Helsinkiä...
Kävin polilla maanantaina ja oli ihan hyvä tapaaminen. Päätettiin mun toiveesta, että Seronil nostetaan 60mg:aan. Oikeastaan koko päivä meni syömisten osalta ihan p*rseelleen ja sain korjattua asian vasta seuraavana päivänä kun syötiin lounas yhdessä jalkautuvan kanssa.

Painokin heittelee, vaikka yli neljänkympin se on koko ajan pysytellyt.


Muuten on mennyt aika tasaisesti. Mielialoissa ei ole ollut suurta heilahtelua: välillä masentaa ja ahdistaa vähän, mutta suurimmaksi osaksi olen voinut hyvin. Viikonloppu meni poikaystävän kanssa (jeejee!), käytiin me isovanhemmillakin kahvittelemassa, vaikka kammoon aina niiden luona käyntiä kun pitää syödäsyödäsyödä ihan liikaa. Siitäkin kuitenkin selvittiin elossa.
Se löys kepin :---3
Luna on taas meillä hoidossa tämän viikon. Vähintään sormet jäätyy kun sitä ulkoiluttaa, mutta ei saisi valittaa kun on koiraseuraa. Hepuleita, palloja ja rähinää isommille koirille. Tänäänkin kuunneltiin jonkun tädin saarnaa, kuinka koirat pitäisi pissattaa puistossa. Epähygieenistä ja haisevaa touhua kaduille tarpeiden tekeminen, omistajatkin varmasti harrastaa samaa viikonloppuisin porttikongeissa (.......................) Anteeksi mitä?

Ja kun osa viime postauksessa oli sitä mieltä, että näytän HH!:n Elliltä, niin tässä sitten järkyttävä kuva Irc-gallerian kätköistä. En tajuu miten oon kehdannu liikkuu pinkeillä hiuksilla yhtään missään.
13.10.11

14 kommenttia:

 1. tää oli jotenkin kiva postaus! Tsemppii noora<3

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että paino on pysynyt yli neljänkympin ja muutenkin mielesi on positiivinen. Ja hienoa, että politapaaminen oli mielestäsi onnistunut. On aina kiva lukea kuulumisistasi ja arjestasi. Pinkit hiukset on söpöt, mutta sulle tuntuu sopivan kaikki hiustyylit. ;) Iloa päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun vähän hehkuttaa parempaa oloa, alkaakin alamäki.. Jos vähänkin kuuntelee sairautta, se vie yllättävän nopeasti mukanaan. Parissa päivässä ajatusmaailma kääntyy itseään vastaan. Mutta tää on katkastavissa, nyt pitää taas vaan saada kunnon ruokarytmistä kiinni viikonlopun aikana.

   Poista
 3. Oon seurannu sua jo niin kauan kuin muistan! Sain nyt vasta aikaseks kommentoitua kun aloitin itsekin bloggaamaan. Aina odotan uusia kuulumisiasi ja ollut hengessä mukana vaikken olekaan aikaisemmin kommentoinut. Ihanaa kun olet löytänyt uuden rakkauden, se on varmasti yksi syy miksi jaksaa tätä kaikkea ;) hurjasti tsemppiä ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit :) Tsempit sinnekin <3

   Poista
 4. Mulla on ikävä sua rakas ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu ihan liian erakko taas jälleen kerran :---(
   Viesteillään!

   Poista
 5. kyllä sää aika paljon tota Elliä muistutat :) Ja noi pinkit hiukset o ihan söpöt :D tsemiä :)

  VastaaPoista
 6. muistutat kyllä kovin Elliä :) sun blogia oon seurannut melko pitkään ja tosi hyvi' juttuja täällä on ollukin :> ps. ihana koira (:

  VastaaPoista
 7. Tämä ei ole suinkaan kritisointia, haukkumista tai mitään muutakaan sellaista. Olet todella kaunis, mutta olisit vieläkin kauniimpi reilusti painavampana. Normipainoisena siis. Olet ihan tooooodella nätti tyttö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kumpa vain omatkin silmät näkisivät sen...

   Poista