2013/11/16

Money Grows On Trees

Tekee hirveesti mieli kirjottaa, vaikkei oo mitään kunnon asiaa. Must ei oo muoti-bloggaajaks, mut lätkäsen tähän pari viimeisintä ostostakin. Liikaa vaatteita jo ennestään, mutmut... Välillä jotain muuta kuin angstia.

Kiva olla taas kotona. Caramel-hamsteri oli elossa kun palasin, vaikka olin 80% varma, että saan kirjoittaa siitä muistopostauksen. Neiti tunki illalla poskiinsa melkein kolmasosan kurkusta, kun jätin sen pariksi minuutiksi vahtimatta. Ihan kunnossa se siis taitaa olla. Ja tuliaisiksi sai jogurtti-hunaja -nappeja.

da hampsteri haluaa ulos
Mun hiukset on ihan järkyttävän huonossa kunnossa jatkuvan värjäilyn takia. Mustasta on hyvä vetää blondiksi ja laittaa useampi värinpoisto saman viikon aikana... Mun hiukset kun ei millään vaalene, nytkin tyvi on kellertävä hopeashampoosta huolimatta. Latvat katkeilee ja nää on pelkkää hamppua. Oon viime aikoina yrittäny jotenkin hoitaa ja elvyttää näitä. Ostin joku kuukausi sitten Tangle teezer -harjan, koska sen pitäisi olla hellävaraisempi. Hoitoainetta pidän aina mahdollisimman pitkään vaikuttamassa ja ennen Saksaan lähtöä ehdin kerran kokeilla the Body shopista ostamaani hiusnaamiota. Eräs lukija suositteli kookosöljyä, joten kävin tänään vielä metsästämässä sellaistakin!

yllämainitut tötkyt + crazy colorin värit
Oon kohta vararikossa, ulkomailla tuli shoppailtua ja nyt vielä kävin Kampissa hieman pyörimässä. Kivoja (korottomia) talvikenkiä ei meinaa löytyä, mut lapaset ja reppu tarttuivat mukaan Cybershopista :3 Kävin myös otattamassa passikuvat.. Miten ne aina voi olla yhtä hirveitä? Näytän joltain tihrusilmäiseltä possulta ja mun henkilökortin kuva on melkein yhtä kamala! Ja kun kaikki aina tihrustaa mun papereita kauheen tarkasti kun näytän niin nuorelta D----:
vaatteita, laukku, reppu...
Käytiin L:n kanssa katsomassa Carrie Tennispalatsissa, ei ollut mitenkään pelottava ja päähenkilökin oli oikeestaan aika ärsyttävä. Kaikki oli enemmän tai vähemmän hulluja, eikä kehenkään oikein pystynyt samaistumaan. Ja taas vaihteeks vedettiin popcornmauste-överit. Leffaakin parempi oli kuitenkin päästä pitkästä aikaa juoruamaan »:--)

Hyvillä mielin eteenpäin. Huominen on aikaa hengähtää ja seuraava viikko onkin taas aivan täynnä ohjelmaa. Passianomuksia, rokotuksia, sisätautilääkäriä, jalkautuvaa, risteilyä (HH!), tavaroiden muuttoa..

päivän asua, ristipaita Saksasta
Seurailkaa mua muuten Instagramissa! @nnouy
Värjäilen tässä vielä hiukset (shokkivärillä) jos jaksan ja laitan tuonne päivitettyä kuvaa.

9 kommenttia:

  1. Joo kui passikuvis tai vastaavissa näyttääki aina niin hirveeltä / rikolliselta / murhaajalta ? :o :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on sit se ku ei saa hymyillä. Ja hyvä kun ehtii istua tuolille ja nostaa katseensa nii jo salama räpsähtää :D

      Poista
  2. Sul on kyl yli-ihana tyyli!!♥

    VastaaPoista
  3. Tällaisia postaukia on aina kiva lukea, tavallista elämää ja hauskaa tekemistä! Caramel varmasti ikävöi jo "mammaansa" ja kaverisikin olivat jo taatusti kuulumisia vailla. Sinulle voisi sopia ihan lyhytkin tukka tai sellainen, toispuoleinen look. Välillä tekee hiuksille hyvää vetää pois ihan kaikki huonot latvat. Rohkeasti kokeilemaan. ;) Ja hienoa, että uudenvuoden tavoite on jo lähempänä, nyt vain jatkat samaa rataa. Elämä voittaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla aika lyhyetkin hiukset ollu, sivusiili ja ties mitä :D Tällä hetkellä haluaisin kasvattaa, mutta pakko kai se on jossain vaiheessa leikata kuolleet pois.

      Poista
  4. Ihana tuo paita, ja muutenkin vaatetyylisi on supersuloinen. ♥ Tämä oli kiva postaus, positiivisuus kuulsi sanoista. Voimia! :D

    VastaaPoista
  5. Joo! Kiva postaus! Vähän sitä sun tätä ja siltä väliltä... ;)

    Muistan nähneeni Sinusta joskus pari tooodella kaunista kuvaa, joissa Sinulla oli ptkät tummat, ihan perussuorat, hiukset. Väri ei tainnut olla ihan omasi (se lienee jonkin sortin keskiruskea; näin olet tainnut joskus kertoa?), mutta siis ihana look tuo oli! Ja - boonarina - olit suht terveissä mitoissa niissä kuvissa! :) Mutta, varmaan tekisi nyt tosiaankin hyvää vähän leikata ainakin latvoja, jotta saat kuontalon taas kuntoon... Sitten eikun kasvattamaan!

    Ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle, Nooraseni! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma väri mulla oli vielä pitkissä hiuksissa ja taidan tietää mitä kuvaa tarkoitat. Terveessä painossa en silloinkaan ollut, mutta vasta sairauden alkutaipaleella. Leikkaan latvoja kun nää on vielä ihan vähän pidemmät, muuten lähtee koko tukka kerralla päästä :D

      Poista