2014/02/17

One More Moment

Mä en oo täällä, en tiiä mis oon. Tuun kohta takas, mut nyt lepään hetken. Mun ei tarvii ajatella, on rauhallista ja toimin automaattisesti. Mä luulen, että jos nyt viiltäisin en tuntis mitään. En kyl aio kokeilla, koska oon luvannu. Ruoka ei maistu miltään, mut pakko pitää ittensä hengissä.

Kävin kävelyllä ja olin ehkä onnellinen. Mun pikkuneideillä on hyvä taivaassa. Unohdin kattoo autot  juostessani bussiin, mut ehin yli ennen sitä taksii. Ja ehdin bussiinki. Kotona huudatin täysiä Gimmeliä ja lauloin mukana kuten yli kymmenen vuotta sitten.

Mietin jos kävelisin terapiaan, kännykän mukaan matkaan menis reilu kolme tuntii. Tuol on niin sopivan kurja ilmaki.

Tiedän, että kun astun takaisin alas maanpinnalle, alkaa ahdistaa. Viikonlopun hyvästä, loistavasta, parhaasta olosta on maksettava, mutta mä viivytän sitä vielä hetken... Oon väsyny.

"Nurkkaan tuulilasin kyyneleet
Jääksi muuttuu niin kuin itsestään
Ohi kiitää pellot pientareet
Tuun pimeästä aamun hämärään"

8 kommenttia:

 1. Nyt voinki syödä mitä tahansa kun ei ahdista, sais painoo vähän korjattuu...

  VastaaPoista
 2. Syö pikkuinen<3 Voimahalit!! Muista että niitä parempiakin päiviä tulee aina ja sen ahdistuksen yli pääsee jossain vaiheessa. Viiltäminen ei ole hyvä juttu, se ei oikeasti auta kuin ehkä hetken verran. Koita mieluummin keksiä jotain mikä harhauttaisi mielen kamalista ajatuksista. Tiiän et pystyt siihen, oot niin hirveän sinnikäs ja sisukas ihminen!!

  Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun tee ees mieli viiltää, oksentaa, juoda tai mitään muutakaan. Maailma on valoisa, mä oon irrallaan mutta liikun mukana.

   Poista
  2. Paljon voimia Noora<3

   Pinja

   Poista
 3. Parempaa alkanutta viikkoa sinulle Noora! <3

  VastaaPoista
 4. Vaikka vain sekunnin murto-osan leijailisit maanpinnan yläpuolella - onnellisena - kätke se hetki sydämeesi, ja taaperra sen voimalla taas monta tuntia eteenpäin maallisemmissa maisemissa... Voimia uuteen viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa paljon parempi olo nyt kuin eilen. Ei oo kivaa tommonen poissaoloilu :|

   Poista