2014/02/09

Umm Hmm

En oo varmaan ikinä ollu näin ilonen siitä, että on aamu ja voi nousta ylös.. Ei tarvitse pyöriä sängyssä väsyneenä, miettiä uskaltaako nukahtaa. Tai saako edes unta. Toissayönä/-aamuna nukuin puolen tunnin pätkissä kaksi tuntia ja näin pelkkiä painajaisia. Viimeyö meni vähän paremmin, mutta alkaa tää valvominen pikkuhiljaa tuntua.

Join aamulla rauhassa mango-teetä, kun tajusin, että on lauantai ja olin saanut Karkille lopetusajan alkuiltapäivälle. Olin unohtanu sen, koska mun neiti oli alkanu jo voida paremmin. Mutta pakko se oli viedä piikille. Herätessäni tajusin että mä oon jo menettäny hamsterini.

Istuin pöydän ääressä edessäni kaksi kananmunaa, jotka piti syödä. Valkuaisosuus meni ihan hyvin, mutta keltuainen oli jotenkin kovettunut. Vähän ku ois pureskellu Mignonin sokeripalaa. Kun katoin tarkemmin, erotin keltaista väriä vasten pienen nokan ja kynnet. Pahoinvoiva ja yököttävä olo tuli, mut oon parina aamuna syöny paittettua kanamunaa aamupalaksi, ettei tulisi kammoa kyseistä ruoka-ainetta kohtaan. Tiedän kyllä, ettei munista tule tipuja..

Päivällä kävin kirjastossa lukemassa.Huvittavaa kun kaikki muut tuntu olevan pänttäämässä ja opiskelemassa, ite nappasin vaan jonkun kiinnostavan kirjan ja luin psykaa omaksi ilokseni. 8.2. on Lainan päivä, joten tarjolla oli myös kahvia ja keksejä :--D
Illalla käytiin L:n kanssa Tennispalatsissa (taas leffassaaaa) katsomassa "Escape Plan". Tykkäilin, vaikka välillä meni osa ohitse ja jouduttiin jälkeenpäin miettimään että mitä oikeen tapahtu. Päähenkilö osas suunnitella pakoa vankilasta mielettömän nerokkaasti, mutta tuurillakin oli aika paljon osuutta lopputulokseen.

Kotiin tultuani yritin vielä katsoa Putouksen tallennuksesta, mutta en saanut digiboksia toimimaan. Vedin sen seinästäkin irti kolme kertaa ja lopulta meni hermot. Koukutin sitten itseni Greyn Anatomiaan monen kuukauden tauon jälkeen. Pitäis ostaa pari tuotantokautta DVD:lle lisää.

Nukkuminen oli taas yhtä ahdistusta. Olin yksin kotona ja tajusin näkeväni harhoja kun juuri kouluun lähtenyt siskoni tulikin huoneeseeni. Paniikissa mietin, ettei tää oo totta kun siskon kopio käveli osittain huonekalujen läpi. Kaikki kuitenkin tuntui ja kuulosti todelliselta, sisko pääsi hamsterin häkille ja tais lopulta murskata elukan mun silmien edessä. // Toisessa unessa oli hämärää, keittiöstä kuulu ihmeellistä ääntä ja menin katsomaan, vaikka tunsin ettei kannattaisi astua ulos piilosta. Joku oli jättänyt kananmunakennon pöydälle (joo, taas munia..?) ja niistä oli huoneen lämmössä kuoriutunut harmaankeltaisia untuvikkoja. Yritin kerätä niitä kasaan ja piilottaa ja pelastaa piipittävät linnut ennen kuin joku kuulisi ne. En ehtinyt ja jäin itse vangiksi. Jossain välissä piilottelin asemiehiltä autojen takana kotikadullamme. En onneks muista enempää. Herättyäni oli pakko(?) vaihtaa lävistyskorut, mikä ei ollut ehkä paras idea kun olo oli kuin humalaisella ja dahlia bitesit ei oo vielä parantunu. Auts vaan kun tökin tappeja kipeiden suupielten ohi... Pakotin itteni kuitenkin vielä takaisin sänkyyn. Seuraavassa unessa mä en enää tienny kuka oon ja vielä senkin jälkeen meni hetki selvitellessä päätä.

Väsyttää aivan h*****isti. Oon aamun aikana tehny aamupalaa ja tuhonnu taas pari jaksoo Grey'ssiä. Kirjottelen tätä silmät ristissä kun välttelen siivoamista. Sisko tulee poikaystävänsä kanssa lounaalle. Kivaa, vaik en tykkääkkään tommosista yhteisruokailuista. Mulle on tofuu ja uunijuureksia kun muut taitaa syödä kalaa...

8 kommenttia:

 1. Hitto, kun saisit apua tuohon unettomuuteen. Eihän se ole mistään kotoisin, että näkee painajaisia öisin ja on päivisin ihan pallo hukassa. :( Mukavaa lounasta kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Luulen et tää lähtee kun on luustontiheysmittaus ja arvioinnit ohi. Vaik ei oo kivaa luulla seonneensa lopullisesti, vaik ois vaan unta!

  VastaaPoista
 3. Todella, todella kurjaa. Ahdistavat unet kun saattavat pahimmassa tapauksessa luoda ikävän sävyn koko seuraavaan päivään. Ja unettomuus, se taas sekoittaa pään ja päivän muuten vaan... :( Toivottavasti saat pian apua uniongelmiisi (tai että ne hellittävät mittausten ja arviointien jälkeen) ja uusi viikko toisi paremmat unet.

  Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävää kun osa unista on niin todentuntuisia! Mä en esim. osaa sanoa mainitsiks äiti jotain mun hiuksista aamulla vai unessa :D

   Poista
 4. Toivottavasti mittaukset menevät hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, tulokset onki sitten eri asia D-----:

   Poista