2014/02/19

Runnin' Across The Tracks

Ankara ärsyyntyminen. En tiiä mitä kohtaan, mut öäää ku vihastuttaa. Tämmönen tyhjä elämä kun kaikki on kielletty. Ja vaikka oon syönyt itselleni 800g kymmenessä päivässä, oon niin sairauden tunnoton että syytän kaikkia muita kuin itseäni ja anoreksiaa elämäni pilaamisesta. Kieltoja sieltä tuolta täältä. Mä haluan harrastuksia (ratsastus) ja lemmikin. Kävellä sen sijaan, että julkisilla edes takas. Vaikka laiskuuttani valitsen aina sporan, haluun että apostolinkyyti on vaihtoehto. Ja ois kiva saada lähtee kavereiden kaa partyy sen sijaan että selvinpäin viikosta toiseen. Pitää puhelint lähellä, jos vaikka joku polilta vihdoin soittaisi. Vaikka millon mä oisin ketään sataprosenttisesti totellu?

Oon alkuviikon ollu jotenki poissaoleva. Toimintaterapeuttiki kysy eilen mitä on sattunu, mut ku ei mitään, aivot vaa on tyhjät. En mä jaksanu vastata puhelimeenkaan, tekstareihin viiveellä. Terapiassa puhuin poneista, joilta oon pudonnu?

Eilen sain sit jonkun hepulikohtauksen illalla ja naureskelin itsekseni. Tomaatit ja smurffit on oikeesti tosi hauskoja, mut älkää kyselkö enempää! Otin lääkkeet ja nukahdin sohvannurkkaan. Yhelt heräsin pesemään meikit ja hampaat ja sängyssä ei enää nukuttanutkaan.

Aamul tein puuroo kattilas ja se on oikeestaa ihan hyvää puoliks maitoonkin!

Aattelin lähtee perjantaina Turkuun moikkaa parii kaverii. Junalippu maksaa yli kolmekymppii per suunta. HSL:n matkakorttiin saa kyllä eläkeläisalennuksen, mut junassa ei oo mitään todisteita kuntoutustuesta. Yksi aikuinen ja täyshinta siis kiitos.

Oke, koska mul on liikaa ylimääräistä aikaa, voisin kattoo vaik jonkun Harry Potterin hienossa uudessa Avada kedavra -hupparissani! Te, jotka ette tiiä mitä se tarkottaa, ootte menettäny paljon.


25 kommenttia:

 1. Ihan mahtava huppari <3

  VastaaPoista
 2. ihana huppari!! mäkin haluun!
  ja hei kyllä junassakin saa alennuksen. sun pitää vaan hommata etukäteen sellainen VR:n eläkeläiskortti. menet sinne VR:n toimistoon kuntoutustukitodistuksen kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onpas toi tieto onnistuttu piilottamaan hyvin VR:n sivuille. 9€:n kortti maksaa ittensä takas heti, pitääki käydä Kelassa hakemassa "todistus" :))

   Poista
 3. Meinasin juuri sanoa samaa, että Kelan päätöstä vastaan VR:ltä saa sen eläkeläiskortin. Maksaa todellakin itsensä takaisin. Tsemppiä viikkoon!

  VastaaPoista
 4. veturilainen pääsee turkuun 5€/suunta! en kyllä tiiä mikkä junat ne on, mutta jos vaan on aikaa matkustaa silloin kun on sen hintanen juna. (en siis oo perehtynyt vuoroihin) ja jos et oo vielä veturi-asikas, niin veturiin liittyminen on ilmasta.

  ja joo, kannattaa hankkii vr:n eläkeläiskortti! (haha, joskus kun ostin itelleni lippuu eläkeläisenä, luuli myyjä mun ostavan sitä jollekin muulle. "tässä on hänen lippunsa".)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin just ostaa sen eläkeläiskortin, just nyt ei jaksa veturia selvittää. Keskittykäämme jääkiekkoon!

   Poista
 5. Viimesen lauseen kohdalla rupesin miettii että onkohan ihan oikeesti paljonkin ihmisiä jotka ei tietäis... :O :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ihmiset on oikeesti kysyny mitä toi tarkottaa ;____;

   Poista
 6. Ihana huppari, Potterit on aina parasta <3 Tsemppiä sulle ja pidä hauskaa Tururussa! :)

  VastaaPoista
 7. Tuutko huomenna kahvihetkeen? :--)

  VastaaPoista
 8. Eikä, täydellinen tuo huppari :3

  VastaaPoista
 9. Vihastuttaa, vihastuttaa. Ärsyttää ja vihastuttaa. Ankeuttaa. Sitä se sairaus ikävä kyllä teettää... Mutta hei, toivottavasti loppuviikko onkin sitten parempi! Hauskaa *halvempaa* eläkeläis-Turun-reissua Sinulle! Niin, ja sen kummempia kyselemättä totean vaan, että smurffit on ihan parhaimpia (...plus Akkarit tietty ;))! :D Halit Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeat eläkeläiset junassa.. En haluu kuulla enempää tukisukista ja päivän turhista uutisista ja tv-ohjelmista D:

   Poista
 10. En oo muistaakseni kertaakaan kommentoinut sulle, vaikka oon jo hyvän aikaa blogiasi seurannut, mut nyt on pakko, koska sulla on aivan mahtava huppari! :D
  Voimia hirmusesti, hienosti oot jaksanu nyt taistella tuota sh:ta vastaan!

  VastaaPoista
 11. oletko miettinyt pyytäväsi muutoksia lääkitykeesi? olen seurannut blogiasi ja ajoittain jopa psykoottisten oireidesi vuoksi saattaisi kannattaa kokeilla muita vaihtoehtoja, jos niitä kohdallasi on. vai miten koet itse, onko sinulla psykoosiin kuuluvia oireita? monilääkitys kun vahvistaa sivuoireita eivätkä kaikki lääkärit tarkista jokaisen lääkkeen yhteensopivuutta. varmasti kyllä itsekin sen tiedät ja varmaan lääkityksesikin varsin kunnossa. saatko säännöllistä hoitoa ja noudatat reseptejä oikein? jotta et pahenna liialla lääkkeiden käytöllä tilannettasi ja aiheuta pysyviä muutoksia aivoihisi. joskus omat oireet tajuaa kunnolla vasta jälkeenpäin kun sairaus parempaan päin jolloin todella ymmärtää oudon käytöksensä syyn. opintojeni vuoksi olen itse alkanut kyseenalaistamaan lääkitystä omalla kohdallani, mutta enhän minä sinun kokemista lääkevaikutuksista tiedä. eikä minun siihen tarvitse puuttuakaan! Mietin vain, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonhan mä pyytäny, että lääkitystä katottaisiin. Tän hetkiset oon oikeestaan ite alottanu (lääkärin suostumuksella) ja en oo ehkä ihan paras päättämään lääkityksestäni :D Nythän mulla menee vaan murto-osa pillereistä vaik vuoden takaiseen verrattuna. Nyt vaan on joku tämmönen "tarkkaillaan tilannetta" -jakso menossa, ettäpäää...

   Poista
 12. Hei, otappa kuntoutustukipäätös mukaan ja mene sen kanssa VR:n luukulle, saat eläkeläiskortin jolla saat junalipusta 50 prossaa alennusta! Kannattaa ehdottomasti hakea niin matkustat junassakin halvemmalla :) Ai niin, yksi valokuva pitää myös olla, automaatissa otettu kelpaa. Nim.merk. minulla on se kortti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin semmosen kuvattoman, pitää vaan muistaa kantaa henkkareita mukana sen kaa :)

   Poista
  2. Nyt vasta luin muut kommentit ja sinun vastauksesi niihin :) Se VR:ltä saatu eläkeläiskortti ei siis maksa mitään eikä sitä varten tarvitse olla erillistä todistusta Kelasta enää, se sinulle tullut päätös kuntoutustuesta riittää. Ja on voimassa yhtä kauan kuin kuntoutustukipäätös.

   Poista
  3. Krääh :D no ihan sama, ku en juurikaan pk-seudun ulkopuolella liiku. Tällä mennään mitä on.

   Poista
 13. Mistä sait ton avara kedavra-hupparin? IHANA! *0*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin netistä, toimitus kesti yli kuukauden ku tuli Jenkeistä. Samassa paketissa tuli Kuoleman varjelukset t-paita ♡_____♡

   Poista
 14. Täällä yksi hupparista ahdisteleva; MISTÄ!?
  Terveisin, etsin netistä joka puolelta enkä löytänyt juuri tuolla täydellisellä kuvalla olevaa.

  VastaaPoista