2014/09/14

Life Goes By

Piti lähtee kävelylle, mut jäinki lähipuiston keinuun istumaan. Tuol ois kans tuo spuge, joka taas tervehti, mut sil oli kaljaa ja en haluu puhuu jos se on kännis. Muute varmaan ihan fiksu jäbä. Koirat ulkoilee ja pentui on kesän jälkeen paljon, tui!

Hitoksee täst ei tuu mitää.

Jos joku kysyy mitä oon tehny nii vastaus on nukkunu! Ja öö polttanu, mut nyt se (taas jälleen kerran) loppu. Ehkä. Toivottavasti. Koska tää kunto alkaa mennä sen verran paskaks, et pakko varmistaa pääsevänsä ossalle jos tilanne karkaa käsistä. Se ois oltava about (täysin) raitis. Polil jotai puhu et ehkä ois käytävä osasto-osaston kautta. Et negatiivisii pitäis taas pikkuhiljaa. Huomen aika nuorisoasemalle ja illalla kouluun. Ruotsi on kivaa, mut mun aivot ei ota millään vastaan uutta tietoo. Kui ärsyttävää yrittää takoo sanastoo päähänsä. Parin tunnin päikkärit, joiden jälkeen en muista enää mitään lukemaani.

nousin ylös ja jatkoin unii nojatuolis. väsyyyyyy
Oikeesti en kohta ***** kestä. Ku mikää ei ikinä muutu. Asun porukoil loppuelämäni. Pitäis varmaa mutsin kaa laatii joku sääntölista, tällee äiti turvaksi 22-weeeeee. Elän pellos, eikä nää tiiä mun asioist sen enempää ku kerron. Eli murto-osan, tai kylhä ne näkee. Mut puhuta ei juurikaa.

Mä en KEHTAA olla, vihaan itseäni.
Ja kuvittelen kuolevani tän vuoden sisällä, joten miksi yrittää? Ääni päässä vaihtelee.

"Mun elämä, milloin siitä tuli näin hirveä?" Ähh, haluisin olla normaali. Yritän kovasti, mut aivot on **tun jäljessä. Nään kavereita, mut en pääse muiden tasolle. Suu ei vaan tuota sanoja, vaikka muuten oon perillä keskustelunaiheesta. Ollaan sit tylsää seuraa.

"Se ei oo alaikäinen, vaan nuoren näköinen." Taas kysytään kassalla papereita, kun ostan siideriä. Sunnuntaina? Jhoo, ainoona jonossa. Bileet tiedos, eli ei... Kestin mä itseäni selvänä taas koko päivän.

"Ehkä tänään sun olo alkaa helpottua?" tai huomenna, tai ees viikon / kuukauden / vuoden päästä?

17 kommenttia:

 1. voimia<3 ethän jooko luovuta!! älä vihaa itseäs, palkitse ittes pienistäkin jutuista!! tosi hienoo miten käyt siel ruotsin tunneillaki, jatka vaan :) ja ei aina tarvi olla kaikki tosi hyvin, kunhan yrität:> pystyt kyllä siihen kaikkeen mitä haluut. pikku hiljaa!:--)
  ota kaikkia kivoja juttuja syksyyn mitä voit ootella, vaikka jotain keikkoja tai joku pikku viikonloppureissu ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei kaiken tarvii olla aina täydellisesti. Mut marraskuussa viimeistään on tulossa kivsui juttui: Haloo Helsingin keikka ja Rooman matka!

   Poista
  2. Ihanaa!! pidä hauskaa<3

   Poista
 2. Ei pidä kyllä paikkaansa toi että oisit jäljessä muista, päinvastoin välil tuntuu et oot ainoa jolla leikkaa : D Tai vähintäänki tää hitaus on kollektiivista ku yhet kattoo puolet leffasta ennenku tajuaa että se on dubattu. Niih. Tsemiä! Tulkaa tän kuun lopus turkkuseen :) ♥
  / C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Muuta en siitä leffasta muistakaan. Ois kiva tulla käymään, mut saan rahaa (ja matkalippualennuksen) varmaan vasta lokakuun lopulla :/

   Poista
  2. Et oo yhtään tylsää seuraa! Jajajaj ollaan kaikki nii uunoja ku ei voi erottaa espanjaa arameasta (tai mitä lie) :D:D Voimia, nähään taas pian!

   - E

   Poista
  3. Kyllähän kaikkien pitäis arameaa puhuu! Jeesuskin osasi.

   Poista
 3. Kaikki ovat varmaan väsyneitä; Sinä, porukat... Mutta peliä ei ole menetetty ja kaikki on mahdollista! Olet kuitenkin niin kovin nuori, että elämää on ihan oikeasti Sinulla vielä huikeasti edessäsi. Toivon todellakin, että pääset takaisin k-osastolle, vaikkakin sitten osasto-osaston kautta. Pääsit keväällä siellä niin hienoon alkuun ja elämän syrjään kiinni. Onko mitään tietoa missä aikasfääreissä liikutaan - milloin portit k-osastolle mahdollisesti saattaisivat aueta? Yritä pinnistellä ilman päihteitä. Olet jättänyt ne aiemmin ja pystyt varmasti jättämään ne nytkin. Voimia ja tsemppiä jokaikiseen päivääsi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonoa puskaradion mukaan on, joten tän vuoden puolella k-osastolle tuskin pääsis. Vielä kun en oo siinä jonossakaan.
   Kauheen vaikee hahmottaa aikaa noin pitkälle, mihin kaikki varmaan kaatuuki. Yritykset tyssää ku ajattelen et ehin kuitenki kuolla ennen hoitoon pääsyä.

   Poista
 4. Toivottavasti pääsisit hoitoon pian. Mutta musita, että ei toivoaan pidä menettää, aina on mahdollisuuksia, sulla on vielä elämä edessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omista ratkaisuista kaikki on kiinni. Oon vaan liian hyvä tekee vääriä valintoja.

   Poista
 5. kaikilta alle 30-v näkösiltä kuuluu kysyä laput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotin ainoona, jolla ostoksena siideriä.

   Poista
 6. Mistä osastoista sä puhuit kun en tiiä mitä noi "osasto-osastot" &"k-osastot" on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulfåsan syömishäiriöklinikan ympärivuorokautisesta- ja kuntoutusosastosta puhuin ;)

   Poista
  2. Okkei! Oisko ne sellasia mihin ite tahtoisit mennä? :)

   Poista
  3. Kuntoutus ois... milläköhän adjektiivilla tätä kuvais, mukava on "ehkä" liikaa :D
   Normiossalle en enää haluis...

   Poista