2014/09/12

Week in, Week Out

Ihmisii nähty, toi oli käymässä Helsingissä ja noi muut on aina Helsingissä. Mäki oon.

Koulussa oltu paikalla läksyt tehtyinä. B-ruotsi 2:sen kuullunymmärtämiskokeesta ei tuu parasta, mut mitä väliä kun todistuksessa on kurssista valmiiks jo ysi?

Sporalla Manskun "kiertoajelulla"
Päivät vaan menee. Ne kulkee ohi ja seuraan itseäni ulkopuolelta. Vaan niin irrallinen olo. Tuossa se Noora menee, elossa näköjään vielä. En oikeastaan jaksa välittää tuon hahmon tulevaisuudesta, vain ajottain kun joku vähän herättelee, jaksan yrittää enemmän. Unelmat hukassa.

Väsyttää. Vois nukkua yli puolet vuorokaudesta. On aika perus et nukun aamulla yhdeksään, otan iltapäivällä reilun tunnin päikkärit ja illalla jo kympin jälkeen yöpuulle. Ja silti väsyttää koko ajan. Kipeenä oli helppoa kun sai antaa itsensä tuntea itsensä heikoksi: lihakset maitohapoilla, kolhitut luut, sumuinen pää, kuumetta yms. Sai pysähtyä neljäks päiväks, aika hyvin onnistuinki.

Joten mä tässä rämmin arkisessa sairauksien harmaaksi maalaamassa maailmassa. Välillä jaksaa piristää käymällä kuumassa kylvyssä tai pukeutumalla väreihin, mut yleensä valkkaa vaan ne mustat mukavimmat vaatteet lattialta päälle. Syksy on aika kylmä jo :---( Paitsi polei varten pitää usein laittautuu, sillon yleensä jaksaa meikkaaki. Mistäköhän moinen..

lääh, pääsin himaan.
Oon kuulemma lapsellinen, jonka jutut on 13-vuotiaan tasoa.
    » Tao päähäsi: AIKUISTU

5 kommenttia:

 1. Noi vikat kuvat kuvaa muuten tosi hyvin munkin fiiliksiä aina ku on raahannu ittesä portaat ylös ja pääsee ovesta sisälle ja on ihan puhki. Sit vaa tekee ittestää mahdollisimman äkkiä mahdollisimman vähän ihmisen näkösen heittämällä hiukset sotkuselle nutturalle ja kaikki farkut yms ahdistavat vaatteet pois.. u know :D

  VastaaPoista
 2. Edistääkö muiden sh:sta kärsivien kanssa hengailu parantumista? Tottakai tuntuu kivalta kun muut ymmärtää mut se alitajunen kilpailu sairaana olemisesta tuskin auttaa.. Enemmän kannattaa tukeutua niihin terveisiin kavereihin, niiltä voi vaikka omaksua terveitä tapoja;)

  VastaaPoista
 3. Se on tämä vuodenaika... syksy... kesän lapsi ankeutuu... harmaus, pimeys, alakulo, väsy valtaa mielen&maailman... :( Hyvä tosin, että saat taas nukuttua kunnon öitä. Sinulla taisi tuossa kuitenkin olla aika pitkä putki kun uni ei oikein tullut. Suuri väsy nyt johtuu varmaan osittain silloin kertyneestä univelasta sekä äskettäisestä sairastelusta, ja ehkäpä myös ruotsin kanssa pinnistelystä (vieläpä Senjakin meni ja pisti pillit pussiin...). Stressi ja masennus väsyttää. Plus että pimeään vuodeanaikaan noin muutenkin saattaa väsyttää enemmän kuin valoisaan keskikesän aikaan...

  Piristäpä itseäsi sukeltamalla tästä suoraa kyytiä sinne kuumaan kylpyyn! :) ... Joku kiva musiikkisepitelmä soimaan taustalle, ja avot...!

  Valoa mieleen! <3

  VastaaPoista
 4. Ei vielä oo kylmä, onneks! Nytkin monena päivänä ollut melkein 20 astetta lämmintä! :)

  VastaaPoista