2014/09/07

Sleeping Sickness

Oon ollu kipeenä.. Ja sitä ennen jo parina iltana koulussakin!

vanilja-soijahopeateetä paahtavissa kesäfiiliksissä

Hehehee, ruotsi on hulvatonta! [hyl:va'toN-Ta]
En oo ees ennen tajunnu, oon luullu vihaavani kaikkii kielii. Koska en osaa. Mut ruotsi on noussu tosi nopeesti takas muistiin neljän vuoden takaa. Ehkä sitä on auttanu se, että ruotsia on kuullut päivittäin näin suomenruotsalaisella alueella: veneellä, kadulla, kahvilassa, kaupassa, rapussa... Siitä mitään ymmärtämättä, mutta silti?

Mut keskiviikko oli jännä päivä!
Opiskelin ennen viideltä alkavaa tuntia, tein läksyjä jotka oli jääny taas kerran viime tinkaan :'---D Mut sain kaiken oleellisen tehtyy ja olin koulul ajois, siin mua odotti mun yläaste Nikonkaksos-kaveri! Samalla lukion kurssilla, ihan niinku ikuisuus sitten seiskaluokalla, vierekkäisis pulpeteis, mitää? Ihan parasta. Ja parasta on kans se, että me ei olla ikinä oltu samoilla ruotsintunneilla. Täs on aine, jos mä voin olla ihan pihalla sen sijaan et mun pitäis esittää sitä kympinoppilasta (eli olla se). Vaikka sillä kympin pohjalla ponnistaa aika korkeelle.

Täytyy silti sanoo, että onneks on vaan yhtä ainetta. Ei riitä keskittyminen yhtään enempään.

Käytiin kotimatkalla M:n duunipaikalla, oli outoo vaihtaa jotai kuulumisii, kun ei olla juteltu oikeestaan yläasteen jälkeen.
Kun tulin himaan jatku ruotsi vielä sillä, että katottiin faijan kaa telkasta (sattumalta kun ei tullut muutakaan) Bastuklubbenia. Olin nii väsyny siin vaihees et vaa hekotin tyhmänä :'----D Mamma ei oikee tajunnu.

kesä, jos ei lasketa pipoa, takkia, huivia ja talvikenkiä
Seuraavana yönä tulinki kipeeks. Jännä olla kuumeessa, on nii heikko olo. En oo poistunu himasta keskiviikon jälkeen kun vaan nopee käymään kaupassa tai kirjastossa tai pihalla istumassa penkillä. Ja verikoikeissa + ekg:ssä, enkä ymmärrä miten puolentoista tunnin jonottaminen labrassa voi viedä kaikki voimat? Oon raato kipeine lihaksineni, joista olen tietoinen kävellessäni. Jotka saa kyllä nyt levätä. huoh. meen syömää eilisillan safkat. Sushiriisi jäi vähän raa'aksi, joten se menikin kivasti ihan vaan soijassa marinoidun tofun kanssa, hups laisk :D

tunne, kun jono ei ole liikkunut 10 minuutiin ja edelläsi on vielä 7 muuta.

(Frozen katottu, nyt oon valmis OUaT:in uuteen kauteen!)

8 kommenttia:

 1. Kiva, että koulu on alkanut ja ruotsi vaikuttaa helpolta. Mutta pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Loistavaa - ihan turhaan murehdit; aivot siis todistetusti toimii kun ruotsikin tarttuu taas tuosta vaan! Hyvä, että olet kuitenkin realisti - jos ja kun keskittyminen on vielä vaikeaa, niin yksi aine kerrallaan on ihan sopiva tahti.
  Varmaan tuntuu kivalta, kun sattui oman vuosikerran yläaste-kaverikin samalle kurssille. Aikamoinen sattuma tosiaan! :)

  Ja... [hyl:va'toN-Ta] - toi oli ihan paras!! :D

  Nyt vaan pikaista paranemista Sinulle, toivottavasti olo alkaa pikkuhiljaa helpottaa!

  Rauhallista uutta viikkoa sille suunnalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polilla sanottiin, ettei näin alhaisella painolla voi opiskella. Saapa nähä kun vedän tosta kolmoskurssista läpi, että onnistunpas.

   Poista
 3. Miten yleensä marinoit tofun? :D En jotenki handlaa sitä taitoo, tulee aina hirveen mautonta enkä osaa käyttää mausteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä pelkässä soijakastikkeessa, ja paistaa sit oliivi- tai kookosöljyn kaa (:

   Poista
 4. Juhuuuuu ootko jo terveenää?

  VastaaPoista