2015/11/20

Kohti parempaa

Elämä alkaa pikkuhiljaa palautua kaaoksen jälkeen takaisin normaalille uomilleen. Paranemismotivaatio nostaa taas päätään, ja maailma ympärillä on alkanut kiinnostaa.

Melkein kuukausi on mennyt sumussa, mutta nyt "heräiltyäni" jaksan taas miettiä omaa hyvinvointiani, ulkonäköäni ja tulevaisuutta, joka ei ehkä näytäkään niin mustalta. Ulos voi lähteä hymyillen eikä ihmisten kohtaaminen tunnu järkyttävän suurelta kynnykseltä. Olen katsonut läpi mun ja siskon vanhoja ratsastuskamoja sillä silmällä mitä laitetaan pois, ja houkutus hevosen selkään pääsystä on tämän seurauksena noussut aivan suunnattomaksi. Vielä muutama kilo elopainoa niin sekin olisi mahdollista. Heppakuumetta ei myöskään helpota yhtään se, että käytiin tänään ostamassa liput tammikuiseen Apassionataan.Loppuviikosta sain vihdoin raahattua itseni Sylin kahvihetkeen, ja tapaaminen (tällä kertaa) tuttujen ihmisten kanssa helpotti omaa oloa huomattavasti. Tänään ylitin itseni ja kävin äidin ja siskon kanssa lounaalla, vaikka vielä aamulla lensi puoliksi syöty puurolautanen turhautumisen takia lattialle, ja vannoin laihduttavani itseni hengiltä. Järki, missä olit?

Pääkaupunkiseudulla sataa vielä vettä, mutta huomaa että talvi on tulossa. Ulkona ei enää tarkene syystakissa tai ilman pipoa ja käsineitä. Alipukeutuneena sporaa odotellessa koko kroppa tärisee hampaita myöten. Sisälläkin käperryn mielelläni uuteen viittamaiseen ponchooni.


Nyt jatkan perjantai-iltaa kuunnellen nostalgisia ysärihittejä koira kainalossani.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :---)

19 kommenttia:

 1. Niin ihana asu ja toi poncho/viitta on aivan ihana!
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Selkeä, hieno (väli-)tavoite: hevosen selkään! :)
  Mukavaa viikonloppua; pidä itsesi lämpimänä! <3

  VastaaPoista
 3. Oot kaunis, muista se! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä kanssa (ja sun ihanan syötävät lapaset) :---3

   Poista
 4. voi herranjestas en vaan pääse yli siitä miten kaunis oot

  VastaaPoista
 5. Ihana ysäri! Tulee nuoruus mieleen. Mikä oli sun lemppari? Fanititko Spicegirlsejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut tuolloin vielä mitään lempibändiä. Kuuntelin lähinnä smurffeja ja esimerkiksi Lemon treen ja Calcuttan osaisin vieläkin laulaa smurffien sanoituksilla: "Nalkuttaa Välkky-smurffin täytyy hei, nalkuttaa kun toiset multa hermot vei..." :---DD

   Poista
 6. Hei! Miten siellä hammaslääkärissä meni, voitko kirjoittaa siitä postauksen tai edes vähän jotain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis jännä juttu oli, että siellä ei mennyt kuin 15 minuuttia. Hammaslääkäri (jos se oli -lääkäri) totesi, että ei ole reikiä ja antoi pari esitettä kiillevaurioista, eroosiosta ja lättäsi käteen fluoripitoisen hammastahnan reseptin... Syöminen sattuu edelleen ja kielellä tunnustellessa hampaissa on kuoppia, mutta ilmeisesti se ei ole vakavaa, Käskettiin varaamaan uus aika jos kipu pahenee,

   Poista
 7. Ihana postaus ja ihanaa että oot ylittänyt ittes :) Mistä tuo poncho muuten on? (:

  VastaaPoista
 8. kiva postaus ja hyviä kuvia :) hieno poncho :) Haluisin ittekki tuolaisen :)

  VastaaPoista