2016/03/09

Accidentally nice hair

Oon tässä jo ainakin pari viikkoa potenut hiuskriisiä ja miettinyt tekisinkö jotain uutta hiuksilleni samalla kun blondaan tyvikasvun. Ajatuksissa on ollut pastellin sävyistä liilaa, jonka kanssa ei ehkä (väkisinkin kasvava) tumma tyvikään haittaisi, kun tyvikasvu on kai edelleen muodissa. Vuoden verran kun nää on ollut erisävyiset muka-harmaat hiukset jo..


Mun hiustenkasvatusprojekti on siinä vaiheessa, että hiukset eivät ole pitkät eikä lyhyet, mistä syystä Googlestakaan ei löydy mitään hyviä kuvia inspiraatioksi. Kaivoin siis kaapin perältä vanhat Crazy Colorin värit ja sekoittelin mixin hoitoaineen kanssa.


Jo märkien hiusten kanssa kauhistelin, että ei taas! Viikonloppuna jouduin jo kerran tekemään shokkivärien kanssa läträilyn jälkeen pikaisen värinpoiston, kun lopputulos oli sinistä ja tummanliilaa. Ei ollut oma olo niin räikeällä tukalla. Jenna kyllä sano kivasti, että näytän yksisarviselta kun laitoin kuvan Whatsappissa.

Mult löytyy jo ennestään pari Biozellin color maskia, ruskeeta ja hopeeta. Oikeastaan en erityisemmin tykkää merkistä, mutta ajattelin että Raspberryä hoitoaineen ja pisaran Crazy Colorin lavenderin kanssa vois tulla kiva pastelliliila. No ei tullut, koska väri tarttui miten tarttui. Tässä vaiheessa voin ehkä myöntää että kitsastelin värien kanssa sen verran, että jouduin sekoittamaan kaksi eri satsia.


Tuloksena: alla on tummempaa pinkkiä. En aluksi pitänyt näistä hiuksista, mutta kun hoitajani polilla kehui "raidoitusta", vilkaisin itsekin peiliin ja totesin että nää on kyl kivat! Ja kun ohjaaja ja äitikin sanoi, että näyttää hyvältä niin..! Oon pitänyt vaaleanpunaista kesävärinä, mutta vaikka ulkona vielä pyryttääkin lunta tai räntää joka toinen päivä, niin nyt ollaan joka tapauksessa jo kevätkuukausien puolella. Joten eiköhän mulla oo lupa ottaa pieni varaslähtö kesään!

31 kommenttia:

 1. sulle noi kyllä sopii tosi hyvin, ihanan keväinen väri. Tuo just hyvin piristystä tän loskan keskelle. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti tukka ja vielä nätimpi tyttö!

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset! Tollanen ihana hattara, tulee mieleen willy wonkan ja halinallien sekotus <3 ja hei ihana paita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, onneksi en osaa kuvitella halinallen ja Wonkan sekoitusta :--D Ja paita on kyllä löytö, koska chihut ♥

   Poista
 4. Ihanat hiukset! Olet kaunis ♥

  VastaaPoista
 5. oooi olet niin ihana

  VastaaPoista
 6. Tulipa noista kivat! En halua edes ajatella minkä katastrofin saisin aikaiseksi, jos itse alkaisin sekoittelemaan shokkivärejä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen pysymään kampaajakäynneissä, jos jatkossakin haluaa näyttää luonnolliselta. Tältä tieltä ei nimittäin oo paluuta :D

   Poista
 7. Voi vitsi, ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^
   (ja ne jotka ajattelee, että "hirvee tukka" jättää kommentoimatta ja elän harhaluulossa että mul on ihanat hiukset)

   Poista
 8. Ihanat hiukset tuli! Oot todella kaunis <3:)

  VastaaPoista
 9. Aivan älyttömän kiva väri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää vaan haalistuu tosi nopeesti, pitää melkeen joka pesun yhteydessä lisätä hoitoaineen sekaan pari tippaa pinkkiä.

   Poista
 10. Tosi kivan väriset ovat! :3

  VastaaPoista
 11. Sopii sulle tosi hyvin! Ihanat!!

  VastaaPoista
 12. Oooo ihanat noi hiukset <3 mäki haluuun ;_; :D

  VastaaPoista
 13. Ihana raidallinen tukka! Eläväisemmän näköinen noin, kuin semmosen tasainen väri :-)

  VastaaPoista