2016/03/02

First photos of March

Helmikuussa on ollut monesti upeita auringonlaskuja ja pakkasen aiheuttamia ilmiöitä. Oon kuitenkin katsellut niitä vain ikkunan takaa ja miettinyt, että pitäisi jaksaa lähteä ulos. Tai sitten olen ollut liikkeellä ja kamera on möllöttänyt kotona. Se kun painaa noin kilon verran, niin en jaksa kuljettaa sitä aina mukanani. Lisäksi kun olen melko taitava hajottamaan tavaroita. Helmikuu tuli ja meni, mutta vihdoin maaliskuun ensimmäisenä löytyi intoa lähteä ulkoilemaan kuvausmielessä.

Tässä luontokuvia eiliseltä, olkaa hyvät:


Olen jo useamman vuoden käyttänyt ilmaista PhotoFiltreä. Mua on alkanut viime aikoina harmittaa, kun käytössä ei ole mitään hyvää kuvanmuokkausohjelmaa, koska esim. valotuksien ja värien säätäminen on kai olennainen osa valokuvausta? Toisaalta en edes osaisi käyttää mitään hienompaa, ja tämä mun konevanhus varmaan sanoisi itsensä irti, jos lataisin vielä yhdenkin uuden ohjelman. Joten jatketaan nyt vielä näillä nykyisillä.

Mutta kertokaa: mitä mieltä olette kuvista?

15 kommenttia:

 1. Toi höyhenkuva on taianomainen!! ;0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse asiassa mietin, että julkaisenko sitä ollenkaan koska ajattelin, että se näyttää vain räpsäisyltä (vaikka kuvakansiosta löytyy +20 kuvaa kyseisestä höyhenestä).

   Poista
 2. Upeita otoksia!! Oot kyllä huippukuvaaja :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinkin! Kovasti houkuttelisi opiskella alaa, mutta valokuvaajana työllistyminen on nykyään niin pistepistepiste... Kiitos :))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti H! :--)
   Mä sain joskus osastolla hoitajilta hirveet raivarit kun olin ollut ulkoilulla sairaalan pihalla kameran kanssa ja unohtanut ajankulun. Olin viisi minuuttia myöhässä sovitusta vartista, mutta noi taisi leppyä kun näki mitä olin puuhannut. Muistoja... :--D

   Poista
 4. Mäkin tykkäsin jostain syystä tosta höyhenkuvasta eniten.
  Siinä on jotain sellasta herkkyyttä jota en osaa selittää.
  Oot kyllä taitava kuvaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät :)
   Monelta olisi ehkä jäänyt yksittäinen joutsenen sulka huomaamatta, mutta kun on kameran kanssa liikkeellä (tai ainakin kun itse olen), näkee ympäristön yksityiskohtineen aivan eri tavalla. Jotenkin maailmasta osaa etsiä ne kauneimmat puolet, jotka masennuksen pauloissa jää huomaamatta.

   Poista
 5. Upeita kuvia! :) Oot niin taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Niinu! Säkin kehityt pikku hiljaa :))

   Poista