2016/05/18

Tiistain asu


Kesä, kesä, kesä tulee!

Parina viime päivänä on ollut niin lämmintä ja aurinkoista, että ulkona tarkenee tällainen ikuinen palelijakin. Nahka- ja farkkutakille on ollut käyttöä, vaikkakin niiden kanssa ärsyttää kun kännykkä ei mahdu taskuun. Ei millään viitsisi ottaa laukkua mukaan kävelylle vain puhelimen takia. Olen ratkaissut ongelman käyttämällä hupparia (isommat taskut) takin alla, mutta kohta alkaa olla liian kuuma edes kevyemmälle kerrospukeutumiselle. Missä teidän puhelimet kulkee mukana, jos ei taskussa?




Sivusiili alkaa pikku hiljaa olla sen pituinen, että kampauksestakin saa välillä ihan siedettävän. Kokeilin värjätä tyvikasvun blondauksen jälkeen hiukset Herman's Amazing haircolorilla. Hiuksista tuli sinertävät puhtaan harmaan sijaan ja tyvi jäi hyvin kellertäväksi, mutta olen yrittänyt paikkailla keltaisimpia alueita mustalla color maskilla.


Tänään ajattelin ottaa rennosti, nytkin istun parvekkeella aamupäivän auringossa teemukin kanssa ilman kiirettä mihinkään. Heräsin jo viiden aikaan ja oon aamun siivoillu, lakannu kynsiä ja tuijotellut Norppaliveä, vaikka Pullervoa ei näy. Ohjaajakin ehti jo käydä ja lähteä. Iltapäivällä olisi vielä kirjoitusryhmä, johon ajattelin osallistua ainakin käymällä kuuntelemassa muiden tekstejä.

Hyvää keskiviikkoa kaikille, nauttikaa elämästä!

24 kommenttia:

  1. Tyyppi vaan upeutuu!

    VastaaPoista
  2. That's the spirit! Kiitos tästä piristävästä postauksesta ja hyvää keskiviikkoa sulleki :)

    VastaaPoista
  3. Näytät upealta! :) ihana postaus! Aurinkoista keskiviikkoa sulle vaikka aurinko ei täällä paista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä onneksi paistaa jo ainakin neljättä päivää putkeen :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiva kuulla, meillä on niin eri tyylit :D

      Poista
  5. Kiva asu! Kevyt reppu on kätevä jos ei haluu olalla kantaa laukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostinkin juuri uuden pikkurepun, koska se on niin paljon vaivattomampi kuin olkalaukku :) Mut puhelinta en osaa siellä säilyttää!

      Poista
  6. hui vitsi ku oot niin kaunis

    VastaaPoista
  7. puhelimen voi aina jättää kotiin! ei sitä kaikkialle tarvii raahata....mut jos pitää reppuun vaa tai laukkuun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvitsee, koska kello, musiikki ja askelmittari :D ja lisäks puhelin saa olla sen verran lähellä et kuulokkeet pysyy korvissa.

      Poista
    2. askelmittari?mihin sitä tarviit? kaloreidenlaskemiseen vai pakko saada 10 000askelta?

      Poista
    3. askelmittari askelten laskemiseen suuntaa-antavasti. Ei ole pakko saada tuhansia askelia ja reilusti yli kymppitonnin menee jo vähän liikaa yli, jolloin pitää alkaa rajoittaa.

      Poista
  8. Kuten Sylissä jo viimeksi sanottiin niin sulle kyllä sopii tukka kuin tukka! :)
    Kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
  9. olen tainnut mainita joskus aiemminkin mutta... hymysi on ihana! :3 iloitsen aina kun näen susta tollaisen kunnon hammashymy -kuvan! :333

    VastaaPoista
  10. Ihanat vaatteet & ihana sinä!! <3 kiva lukea tällasia piristäviä postauksia, ja noi hiukset on just cool!! :D osaatko btw suositella jotain tiettyä merkkiä nousta colormaskeista, jotain sellasta joka tarttuis hiuksiin kunnolla? Ite en oikein oo löytäny, ja tarve olisi kova... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mikä tahansa väri tarttuu kunhan hius on tarpeeksi vaalea. Ite oon käyttänyt vaan KC:n ja Biozellin sävytteitä, joten vaikeahko suositella kun en noista hiussävytteistä tiedä mitään :)

      Poista
  11. Siis vitsit että varsinkin viimeisessä mustavalkoisessa hymykuvassa mulle itellekin vaan levis hymy naamalle :) Oon ennenkin tänne kommentoinut, mutta koskaan ei voi liikaa painottaa: tyttö sä olet upea ja älyttömän kaunis! Aurinkoista kesää sulle <3

    VastaaPoista
  12. Kaulassa roikkuva kännykkäpussi on aika kätevä jos käy sellasella suht rauhallisella kävelyllä että se ei kauheesti "hypi" siinä rintaa vasten. Sit on niitä kaikkia sellasia esim käsivarren ympärille laitettavia juttuja jotka on just kännykkää varten ja usein niissä sit on avaimellekin paikka.

    VastaaPoista