2016/06/23

Flowers and baby birds

Luontokuvia on kertynyt koneelle taas sen verran, että on aika esitellä muutamia otoksia. Valikoin tähän postaukseen vain kukista ja linnunpoikasista ottamiani kuvia. Eläinlapset ovat söpöjä, ei voi väittää etteivät jopa valkoposkihanhen poikaset olisi ihania untuvapalloja, vaikka hanhet ärsyttävästi valtaavat ja sotkevat nurmikkoalueita.

Päätin lisätä kuviin vesileiman, jota olen tähän asti käyttänyt vain kuvagalleriani puolella. En tiedä miten se toimii näissä suuremmissa kuvissa, mutta koska en jaksanut alkaa väsätä uutta, se saa nyt kelvata.

Ostin myös vihdoin viime viikolla ulkoisen kiintolevyn valokuvia varten, sillä lähes kaikki tämän vuosikymmenen puolella ottamani kuvat ovat tällä hetkellä vain ikivanhalla miniläppärilläni. Nyt pitäisi vielä jaksaa siirtää tiedostoja, jotta ne saisi parempaan turvaan.Juhannusta aion viettää rauhallisesti kaupungissa, vaikka alkun perin mun piti lähteä perhetuttujen mökille. Ajatus alkoi kuitenkin ahdistaa, joten haen huomenaamulla Lunan seurakseni ja jään kotiin.

Hyvää jussia kaikille, toivotaan ettei ainakaan montaa päivää putkeen sada! :)

9 kommenttia:

 1. Nuo linnut on niin sulosia <3 Tosi hyviä kuvia oot ottanut jälleen :)

  VastaaPoista
 2. Tuitui töyhtöpallerot, aikuisia lintuja kyllä pelkään. Silmää miellyttäviä kuvia jälleen. Ihanaa kun jaksat näitä meille tänne keräillä. Lisää vaan.

  Ilahduttavaa seurata kasvuasi/kypsymistäsi ihmisenä, ja tuntuu, että olisi kiinnostavaa lukea sitten vaikka pölyjen ja koirankarvojen imuroinnista tiistai-iltana, jos aiheesta kirjoittaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaisinpa vielä kuvagallerian puolellekin näitä lisäillä...
   Mun turhaakin turhempia päivityksiä voi seurata snäpin (@nnnouy) kautta, jos kiinnostaa :)

   Poista
 3. Ihania noi vesilinnut ja pikkuiset niin suloisia. Luontokuvat ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
 4. Kolmanneks viimenen kuva mis on äiti hanhi ja lapsoset on jotenki tosi hellyttävä ku siit oikein aistii miten ne tepastelee hauskasti eteenpäin :D. Upeita muutkin kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanhivanhemmat oli aika huvittavia, kun molemmat kulki kaula pitkänä tuon parin metrin levyisen hiekkatien poikki toiselle nurmikolle poikaset suojassa :)

   Poista
 5. ihanan kesäisiä kuvia! voi, kun pikkupalleroiset ovatkin söpöjä. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia! Ja kuinka söpöjä pieniä eläinlapsia ♡

  VastaaPoista
 7. Mahtavia kuvia jälleen ! Sie oot todella hyvä kuvaaja. Jos kuviasi olisi kortteina tai isompina printteinä, ostaisin ...
  Minusta on tosi mukavaa, että sie voit hyvin.

  VastaaPoista