2016/06/28

Pudotus Provinssiin

Juhannuksen jälkeen on mennyt yhtä alamäkeä syömisten suhteen. Jo tavallinen (siemen-maapähkinävoi-soijarouhe)aamupuuro ahdistaa, tekisi mieli skippailla aterioita eivätkä läheskään kaikki ruoat ole pysyneet sisällä.

Kaikki, mikä tuntui vielä viikko sitten lähes normaalilta onkin yhtäkkiä työn ja tuskan takana. Vaaka näyttää ihan liikaa, peilikin näyttäisi jos mulla sellainen olisi. Kroppa ahdistaa ja tuntuu vieraalta, vaatteet puristaa päällä. Haluisin vaan käpertyä peiton alle ja piiloutua maailmalta.

Mutta mä haluun myös nauttia kesästä, oon oottanu lämpöä koko pitkän vuoden enkä aio viettää sitä "turvallisesti" pimeässä verhojen takana häveten ulkonäköäni.

Joten koska oon jaksanut elää ja olla innoissani vielä hetki sitten, niin:

Lähdettiin tänää Joonaksen kanssa ajaa kohti Seinäjokea, sillä seuraavat kolme päivää festaroidaan Provinssissa. Mun on ihan pakko tsempata etten pilaa tätä reissua! Tänää on kyllä jo mennyt paljon paremmin, joten sh älä tuu droppaa mun tunnelmaa seuraavinakaa päivinä!

Nyt aletaan olla perillä, joten kaivetaan teltta takakontista ja lähdetään ettii leirintäaluetta.

PS. Snäppään jos akkuu riittää: @nnnouy

14 kommenttia:

 1. Rohkeutta, tiikeri!

  VastaaPoista
 2. Aaltoilu kuuluu asiaan. Jos pari päivää syömisen kanssa menee huonommin, so what. Taistelumode päälle ja fokus takaisin olennaiseen. Oot kuitenkin päässyt tosi pitkälle, nyt ei kannata enää luovuttaa! :) Festareillakin käynti on kummasti mukavampaa, kun ei pyörrytä ja palele koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä pakko ensimmäisinä päivinä tankata vähän paremmin ja auttoihan se :) Viime vuonna en jaksanut Kivenlahti Rockissa edes yhtä päivää..

   Poista
 3. Koita saada ajatuksille uusia suuntia a rohkeasti saada asiat järjestykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta kotiinpaluu on oikeastaan ollut haastavaa, mutta hyvin oon selvinnyt ahdistuksesta huolimatta.

   Poista
 4. paljon tsemppiä sulle koita pitää hauskaa siellä!<3

  VastaaPoista
 5. Sinnikkyyttä, sinnikkyyttä, raivohärkä!

  VastaaPoista
 6. Muista siellä festareilla syödä kunnolla, että jaksat!! tosi surullista kuulla, et on menny huonommin, tsemppiä! <3 :(

  VastaaPoista
 7. Näytät just nyt hyvältä! Eikä edes huomaa et painoa ois tullu lisää. Älähuoli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sokeakin huomaa, että sitä on tullut lisää jos parin vuoden takaisiin kuviin vertaa :D Mutta pikkuhiljaa...

   Poista
 8. * ja kasvot näyttää ilmeikkäämmältä kun saat taukoa oksentelusta. Kannustan hammasta purren pyrkimään taistoon mielenterveyden puolesta ja mt-sairautta vastaan. Kovaa työtä vaatii, mutta työllä ja tuskalla on toivottu tulos. Täydet mahikset oppia uudet käytösmallit ja parantua kokonaan ja ikuiseksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä koko ajan taistelen. Itse en pidä parin päivän oksentelua vielä katastrofina kun kuitenkin viimeinen oksentamattomuusputki oli pisin sitten sairastumisen. Kohta tulee taas viikko täyteen :)

   Poista
 9. No mä katsoinkin sun viimesimpää instakuvaa että olet tainnut oksennella paljon kun on kasvot niin turvoksissa, etenkin leukaperät ja posket.

  VastaaPoista