2016/07/16

Return to the sea

En ymmärrä, miten on mahdollista etten ole käynyt tänä kesänä veneellä vielä lainkaan. Asia korjaantuu kuitenkin tänään, kun lähden vanhempien kanssa purjehtimaan kohti Ahvenanmaata. Siskokin hyppää kyytiin parin päivän päästä ja on mukana Maarianhaminaan asti. Itse en vielä tiedä lähdenkö pois samaa matkaa vai vasta laivalla Tukholmasta, mennään fiiliksen ja säiden mukaan.

Kuvien © Vanessa EkholmPäätin jättää tietokoneen tänä vuonna kotiin, mutta kamera lähtee ehdottomasti mukaan. Odotan innolla, että pääsen kuvaamaan saaristoa pitkästä aikaa.

Nyt mun ois pakattava vielä loput tavarat ja käytävä pikaisesti kirjastossa lainaamassa puoli kirjastoa mukaan, jotta seuraavaksi viikoksi / pariksi on jotain tekemistä maisemien katselun lisäksi.

9 kommenttia:

 1. toi purjehtiminen on varmaan tosi mukavaa! :) en itse tiedä jaksaisinko olla veden päällä yli viikkoa ainakaan, mutta pari päivää ois kiva! voitko laittaa kuvia sen veneen sisästäkin, ois kiva nähdä millasessa tilassa asutte? :) hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Sun tukka om kasvanut, tai tuuli teki noin et näyttää. Kuulin ravitsemusterapeutilta että mulla on syömishäiriö, anoreksia. Munki toinen nimi on noora, joo ei liittynyt aiheeseen. Luin sun edelliset postaukset, et syöminen on vaikeeta. Pyri ottamaan selvää mistä se paha olo tulee, se ei yleensä liity syömiseen. Onko sulle joku sanonut pahasti? Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oii miten ihania kuvia susta Noora! <3 Tuo hattu sopii sulle tosi hyvin :) Hauskaa reissua teille!

  VastaaPoista
 4. Olet äärimmäisen kaunis noissa kuvissa.

  VastaaPoista
 5. Aaa rakastan sun tyyliä <3

  VastaaPoista
 6. Aivan upeita kuvia, varsinkin tuo viimeinen... Niin kaunis olet. ♥

  VastaaPoista
 7. mä en myöskään ole vielä käynyt veneellä missään! :o
  ehkä saan sen myös jossain vaiheessa korjattua ellei pienellä veneellä niin sitten risteilyllä

  VastaaPoista