2011/04/10

Feed Me (Git It)

Ulkoa tulvii auringonvaloa jo aamukuudelta. En ole tajunnut sulkea sälekaihtimia ja makoilen hereillä sängyssä viimeiset tunnit ennen herätystä. Nauttien siitä, että kesä on tulossa.

Olen nukkunut muutaman viime yön huonosti, ainakin huonommin kuin yleensä. Syynä on se, että zyprexa laitettiin tauolle. EKGssä on kuulemma niin vakavia muutoksia, että oli parempi laittaa osa lääkityksestäkin tauolle. En tiedä miten kyseinen lääke muka vaikuttaa sydämen toimintaan, mutta lääkäri päättäköön. On vaan tosi hyvä idea pistää mun ahdistuslääke tauolle, kun osastollahan ei ahdista ollenkaan!

Oon sitten syöny opamoxeja, viimeisin tunti sitten kun päivällisen jälkeen pikkasen ahdisti. Hoitaja tuli ottamaan multa sakset kädestä, kun revin rikkinäisiin sukkahousuihini lisää reikiä.

Tänään on punnituspäivä. Vaaka näyttää punaiset numerot, jotka ovat isommat kuin pitkään aikaan. Se sylkee ne silmiini ja levittää ahdistuksen aallon kehooni. Kiitos tästäkin sunnuntaipäivän lisästä. Painoindeksi on 13,7. Kohta en enää kehtaa ilmoittaa bmi:tä, kun paino vielä tästä nousee. Sen pitää nousta noin kilo viikossa ja sen se on nyt tehnyt - enemmänkin.

4 kommenttia:

 1. Oot hurjan laiha :S Niin laiha, että oikeasti kuolet pois jos painoa ei saada äkkiä ylös. Luulen, että hoitohenkilökunta yrittää nyt äkkiä saada painoa lisää pari kiloa ja vasta sitten keskittyä henkisen puolen hoitamiseen. Pakkohan sun on tervehtyä myös mieleltäsi, koska parantumisen pitäis pikkuhiljaa alkaa tuntua saavutukselta. Muista, että anoreksia tappaa.

  VastaaPoista
 2. voi pientä.. olet niin pikkuinen ja kuulostat niin kamalan ahdistuneelle.. kaikille osastolla olleille punnitus on tuttua ja niin tuskaa, kun vaaka kirkuu numeroita... se on kamalaa. minä en todellakaan kehtaa enää kertoa painoani täällä, en edes painoindeksiäni. hävettää niin paljon. sinä sen sijaan kehtaat muiden silmissä sen tehdä vielä kauan muru. jaksamisia..

  VastaaPoista
 3. Voi sua, sä oot ihan hirvittävän pieni! :o Koita pärjätä, haleja ♥

  VastaaPoista
 4. Olet hirmu kaunis, mutta vielä kauniimpi oisit normaalipainosena.

  VastaaPoista