2011/05/10

Devil On My Shoulder

MÄ VIHAAN ELÄMÄÄNI !!

Miksei kaikki voi vain sujua suloisen sujuvasti? Heti aamulla kun herää, ei ole tarkoituksena miettiä itsemurhaa ja sitä, onko tämä kenties viimeinen päivä.

En jaksa keksiä enempää keinoja satuttaa itseäni, niin ettei siitä jää jälkiä. (Muuten lentää ulos.)

jääkylmiä suihkuja, mustelmia, kaatuilua, pään hakkaamista seinään, sormien jättämistä oven rakoon, repimällä vanhoja rupia auki jotka oikeasti olisivat jo parantuneet jos en teroittimen terällä viiltäisi uusia viiltoja päälle.

Mutta mä haluan olla täällä, musta tulee terve. Tai ruumis.

5 kommenttia:

 1. toivottavasti susta tulee mieluummin terve kuin ruumis.

  (niin ja se pään hakkaus seinään ei kannata. oon ihan varma, että oon heittänyt aikoinani liikaa harmaasoluja päästäni 'roskiin' aikoinaan hakkaamalla päätä seinään nii kovaa ku lähtee.. ja jos valitsisin uudestaa, niin jättäisin väliin)

  VastaaPoista
 2. et pysty saada vaihettuu lääkitystä?

  VastaaPoista
 3. Ei susta mitään ruumista tule, ei vielä pitkii aikoihin! Kuolet sitte onnellisena mummona, et tosiaankaan nyt!

  Voimia!! ♥

  VastaaPoista
 4. susta tulee terve ! näin haluan uskoa. Voimia hirmuisesti sinne. Elämä ei nyt varmasti tunnu elämisen arvoiselta, mutta se rupeaa tuntumaan heti kun paraneminen pääsee kunnolla vauhtiin. Älä satuta itseäsi, olet liian arvokas siihen. You are perfect cause God makes no mistakes. Yritä taistella sitä mörköä vastaan. Se tekee sinulle huonon olon. Et ole siihen itse syypää muista se. Tsemppirutistus kaikki kääntyy vielä paremmaksi.

  VastaaPoista
 5. Toivon ettei ainakaan ruumista. Mutta itella on ollu samoja ajatuksia ja ehka vielakin on.. Tsemppia

  VastaaPoista