2011/05/28

Back To Life

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista, te saatte mut jaksamaan paskasta olosta huolimatta, tai olette ainakin osasyy hieman parempaan oloon.

Nyt olen tosiaan siirtynyt takaisin neloselle, heti perjantaiaamuna pakkasin tavarani ja hurisuttelin hissillä takaisin neljänteen kerrokseen. Vaikka eipä tavaroissa ollut pakattavaa, kun en niitä purkanutkaan ja melkein kaikki olikin jo valmiina huoneessani nelosella.

Nyt kun ysin reissu on ohi, voisin tehdä siitä jonkinlaisen yhteenvedon. Ruokaa mulle tarjottiin sen verran, etten varmastikaan päässyt laihtumaan. Ihan ateriasuunnitelman mukaan ei menty, mistä olen iloinen ("hahhaaa, ne unohti shotti-hetket kokonaan"). Muuten kyllä pelkästään osastolla olo ahdisti, oli niin paljon aikaa tapettavaksi. Tarkkailussa ei päässyt ulos, ja jos tosissani halusin osastolta pois, ei saanut myöskään vanhingoittaa itseään. Eli syömistä, paikallaan oloa, eikä viiltelyä. Aika paha. Vaikeeta, mutta pärjäsin.

Iines kävi moikkailemassa mua joku päivä, ihana pieni suuri piristys päivään. Kiva kuunnella kuinka hurjaa ja hauskaa elämä voi olla, ehkä mekin lähdetään kesällä vielä Espanjaan ;)

Sain myös hiusvärin. Eilen laitoin sen päähän tarkotuksena saada (omg) blondi tukka. Nyt oonki kalju porkkana, vaikka etukäteen kyl tiesinki et tää on pidempi operaatio. Siis, että heti kerralla ei saa haluamaansa tulosta. Kokeilen tänään vielä vähän vaalentaa, sen jälkeen saavat hiukset levätä.


ps. salkkarit jäi kesätauolle, p*rse :<

3 kommenttia:

 1. Ystäväs kerto sulle millasta elämä voi olla, niin ajattele kun sä vaan annat itselles luvan parantua (sillä kukaan muukaan ei sitä voi antaa)ja pääset itsekkin viettämään sitä unelma elämää! Reissata ja matkustella, ilman miettimistä mikä on nyt sopivaa, ja olenkohan syönyt nyt liikaa tai liian vähän :) Voin sanoa että elämä ilman anoreksian kahletta on varmasti johdokkaampaa kuin luurankona sängyssä makaaminen. Tsemppii sulle!♥

  VastaaPoista
 2. tuitui oot ihan hassu räjähtänyt porkkanan värinen otus <3
  JA TODELLAKIN ME MENNÄÄ ESPANJAAN voimia kultapieni nähdään tiistaina !

  VastaaPoista
 3. uusi lukija ilmoittautuu. (Maiju V. tässä, FB:stä.) kovasti toivon voimia sinun päivääsi pikkuinen.

  VastaaPoista