2011/05/12

Hollywood Hills

Makaan sängyn alla kuunnellen Antti Tuiskua. En edes pidä kyseisestä artistista, mutta noissa lyriikoissa on jotain hetkeen sopivaa. Yksinäinen. Tyhjä Huone. Muutenkin nyt kaipaan suomalaista musiikkia, sanoja, jotka varmasti ymmärtää. Happoradio on vain loppuun kuunneltu.

Miksi sängyn alla? Tää on mun turvapaikka, kukaan ei voi löytää mua täältä. Mä en halua puhua, itkeä vain tämän pahan olon pois. Sitten jos löydän sanat voin vieraalle hoitajalle sanoa, että tämä on ollut paska päivä.

Tästä päivästä tekee täydellisen surkean se, että mun toinen ulkoilu vietiin pois. On sovittu, että jos juoksen osastolla tai käytävän portaissa, multa menee seuraava ulkoilu. Kävin yläkerrassa sisätautilääkärillä ja sain tietenkin päähänpiston kiertää takaisin osastolla ylimmän kerroksen kautta. Huono vain, että jäin kiinni. Nyt ollaan siis loppupäivä sisällä ja turvotaan merimursuksi!

Pahinta tässä on se, että mun pää kääntää tän rangaistuksen lisäksi voitoksi hoitajille. Ne saa taas lihotettua mua vähän lisää, mä en mitenkään pysty taistelee niitä vastaan. Voin vain kiduttaa itseäni. Ranteen laastarista tulee veri läpi.

Mun polvet vuotaa verta, koska olen "harjoitellut" kaatumista pari päivää. Kukaan ei huomaa, joten sitä ei lasketa itsetuhoisuudeksi. Olen ottanut listalääkkeet etukäteen, mutten huomaa mitään tehoa. Itken taas vain meikkini pilalle.

Jokainen yö vie aamuun,
jokainen yksinäinen, 
valon jos sytyttää, 
maailma herää.

3 kommenttia:

 1. mä haluisin tulla ja rutistaa sua oikeen kovaan! vaikka en sinäsä edes tunne sua, niin on hankalaa tulla moikkaamaankaan. pelottaa. oon huono vieraiden ihmisten kanssa. kamppailen tällähetkellä kans helvetinpahasta olosta. enkä osaa puhua siitä kellekään. halia kaipaisin kun vaan saisin.

  saako sua tulla moikkaamaan ensviikolla? jos vaikka saisin emmin mukaan nii ei olis ihan niin vierasta kun olis yks tuttukin molemmille.

  joskus vaan tekee mieli kuunnella jotain omasta mausta poikkeavaa.

  ite oon menossa turvaan. oon puolimatkassa, enkä vieläkään tiedä haluanko, ja mitä mun ylipäätään pitäs tehä. no saanpa lomaa arkisista asioista. kunhan selviin vaan aamusta iltaan ja illasta aamuun. niin ei tarvii muusta välittää. tekis vaan mieli saada tää olo jotenkin pois. mutta ei ole mitään keinoa. myöskin ahistaa mennä kun kädessä on naarmuja. tuoreita. mutta toi ainakin tietää, että mun on pahaolla. mutta kumminkin. en haluis, että ne nähään.

  VastaaPoista
 2. Voi sua pikkusta ♥ älä "harjottele" kaatumista, älä pilaa sun polvias. Älä kiduta itteäs, sä olet ihana ♥

  VastaaPoista
 3. laitoin kyllä kommenttii sulle mutta ilmeisesti hävsi sen myötä, kun blogger temppuili.

  haluisin tulla antamaan sulle iiison halin, kun oot niin surkeena. :( mutta kun ei oikeen tunneta, niin voisko emmin kans tulla moikkailee vaik huomen tai?
  vaikka vaan piipahtamaan, jos et kauempaa jaksa.
  tarttisit oikeen ison voimahalin. :(

  VastaaPoista