2011/09/18

Don't Wanna Go Home

Mä pelkään, että mut lähetetään kotiin täältä osastolta. Viimeyönäkin näin painajaista, että mut potkittiin ulos. Syy ei unessa ihan selvinnyt, mutta on mulla noita raapimisjälkiä tällä hetkellä sen verran käsissä, että ne ois hyvinki syy laittaa mut pois. Unessa vakuutin alkavani pro-anaksi, joka ei syö enää mitään muuta kuin kurkkua. Just joo, hyvältä kuulostaa...

Voin myöntää, etten vielä pärjäisi ulkomaailmassa. Palaisin takaisin siihen samaan helvettiin. Painoa olen saanut kahdessa viikossa kuutisen kiloa, mutta mitä mä niillä? Pudotan pois?

Miten ristiriitasta kaikki taas kerran onkaan. En halua olla täällä, syöminen ahdistaa, oleminen ahdistaa. En silti halua kotiinkaan.

Pitää vaan toivoa, että saan vielä mahdollisuuden. Olen kuitenkin pystynyt olemaan viiltelemättä ja oksentamatta. Muutama pikku naarmu, älkää kiltit laskeko niitä. Jos mut kuitenkin uloskirjataan, tulee rumaa jälkeä ja paljon verta.

3 kommenttia:

 1. onko sulla joku teksti siitä, miten sulla kaikki tää alkoi? voimia tosi tosi paljon, mä toivon, että saat jäädä osastolle tarpeeks pitkäksi ajaksi. <3

  VastaaPoista
 2. Musta oisi todella tyhmaa niilta lahettaa sut kotiin, kun selvasti voit huonosti!

  VastaaPoista
 3. jos sut uhataan laittaa kotiin kerro nää mitä kirjotit tänne!
  toivon, että saat olla siellä vielä kauan. kun sulla on ainakin jonkin sortin halu olla siellä.

  VastaaPoista