2012/03/14

Midnight Queen

Viiltelylakko ei enää pitänyt. Olihan se kestänyt melkein kuukauden, tai peräti yli. Säälittävää leikkimistä tylsällä terällä tällä kertaa. Haavat ei enää edes levähdä auki, koska arpien kohdalla terä painuu vain syvälle. Mutten viitsi rikkoa ihoa enää terveistä kohdista, se on rumaa. Ei liikaa arpia yhteen käteen. Olen ehkä sairas, kun haluaisin vain paljon verta ja tikattavia haavoja. Nytkin tikkauskunnossa olisi vain yksi kolmesta, sekin vain tyhmä parin sentin pituinen. Mitä syvemmälle sitä parempi.

Kävin hakemassa terveyskeskuksesta uusitut lääkereseptit. Hyvä, ettei tarvitse enää jättää lääkkeitä väliin sen takia, että ne ovat vähissä, ei tarvitse uhrata yöuniaan.

Anteeksi, että olen tällainen. Tiuskin ja puran pahaa oloani muihin, vaikka kukaan ei minulta sellaista kohtelua ansaitsisikaan, varsinkaan sinä. Kaikki pienetkin asiat saavat minut ärsyyntymään, enkä kestä tämän pakahduttavan ahdistuksen kanssa. Sinä sanot, että se johtuu siitä, etten ole syönyt. Minä vain pelästyin, kun yhtäkkiä seisot oven takana, enkä ole valmistautunut vetämään feikkihymyä naamalleni. Sinä myös viet lemmikkini, koska osaat hoitaa niitä paremmin kuin minä.

Nytkin olen romahtamispisteessä, mutta kyyneleitä ei tule. En osaa itkeä, vaikka yritän. Pidän siis tämän mitäänsanomattoman ilmeen ja toivon, että perheeni jättää minut rauhaan. Ruokaa en ansaitse, koska paino on edelleen enemmän kuin ennen viikonloppua. Meinasin jo kieltäytyä aamupuurostani, enkä voinut rauhoittua sitä syömään. Samalla oli pakko meikata, suoristaa hiuksia, tyhjentää tiskikonetta, puuhata, puuhata, puuhata, mutta sainpa syötyä.

Antakaa minun kuolla sänkyni pohjalle. En tiedä jaksanko huomenna nousta.

11 kommenttia:

 1. eikö edes kaks pötkelöä faunatares piristänyt? :(

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne fretit hetken piristikin :)
  Eri asia vaan kun pääsee yksin kotiin, ni ajatukset lähtee harhailemaan vaan inhottaviin asioihin.

  VastaaPoista
 3. voi kultapieni <3 :( eieieiei, älä viiltele.

  Olet tajuttoman hoikka!! Tarviit kaiken energian.. joka ikisen kalorin, mielikään ei voi toimia aliravittuna :( haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, ettei mieli toimi kunnolla aliravittuna. Sen takiahan ne mut pihalle polilta pistikin. Kun vain sallisikin itselleen ne tarvittavat kalorit..

   Poista
 4. Koitakoitakoita saada jostain voimia parantua :( Voimia hirmuisesti täältä, Teppokin lähettää Viikistä (http://tteppo.blogspot.com/). Kyllä se siitä, tuutte joku päivä vaikka Lunaa riehuttamaan tänne kun tuolta yhdeltä saadaan tukisiteet pois ja keuhkot kuntoon :) Voimiavoimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja voimia varsinkin teille. Oon Teppoa miettiny paljon, raukka parka :(

   Poista
 5. Voi, tiedän tunteen kun itku ei tule. Miten voikin olla niin vaikeaa saada kyyneleet tulemaan. :( Nyt tarvitset energiaa, että jaksat taistella ahdistusta vastaan. Voimahalauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina on tullut välillä olo, että nyt itkettää kun näkee jotain mitä tahansa, johon muut ihmiset eivät edes reagoi. Olo menee minuutissa ohi.. Outoa.

   Poista
 6. En taida olla tarpeeksi vahva lukemaan tätä blogiasi enää. Kun itse olen lopettanut viiltelyn ja joka kerta tulen niin kateelliseksi, kun kuvailet täällä viiltelyä noin. Kun olen ajatellut ihan samoin, ja jatkaisin sitä kyllä vieläkin, ellei kumppanini olisi sanonut, että jättää minut yksin, jos vielä viiltelen. No, hän ainakin välittää minusta, eikä suostu katselemaan lisääntyviä arpia käsivarsillani! Ei siinä sääli auta, kun joku tällaisia harrastaa.

  Haluaisin kuitenkin vähän herätellä sinua ajattelemaan, että mitä luulet hyötyväsi siitä, kun kirjoitat viiltelystä niin ihannoivaan sävyyn täällä? En usko, että se ainakaan auttaa sinua - saati lukijoita. Korkeintaan joku muukin saa siitä niin positiivisen kuvan, että päättää kokeilla viiltelyä - ja jälleen on yksi koukussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan tätä kuin päiväkirjaa, ja kirjoitushetkellä ajatukseni olivat tuollaisia. Tarkoitus ei ole todellakaan levittää tätä tapaa, viiltelystä ei hyödy kukaan. Kaduttaa, että joskus nuorempana on tullut kokeiltua, koska tästä on niin vaikea päästä irti.

   Kiitos kuitenkin, että olit mukana ja hyviä jatkoja, vaikket enää lukijana olekaan :)

   Poista
 7. Minäkin tieädn mitä on kun ei oikein pysty itkemään :( Oot suloinen tyttö, muista se!

  VastaaPoista