2012/10/17

Vacation Chipmunks

Pääsen tänään taas välipalalomalle, samoin ensi lauantaina. Tänään olisi ajatuksena suunnata keskustaan parhaan kaverin kanssa, joka on lomailemassa Tampereelta. Hiukan pelottaa välipalan syönti, vaikka olemme sopineet omahoitajan kanssa, että juon picnicissä smoothien. Silti päässä pyörii ajatukset, että siinä on liikaa kaloreita, enkä minä pysty siihen. Enhän minä edes tiedä vaikka se olisi tehty jäätelöön tai mitä muutakin energiapitoista se sisältää. Mutta yritän.

Osastolla minua myös painostetaan neulomaan, koska siihen saa hyvin purettua ahdistusta. En jaksaisi, koska en erityisemmin pidä siitä, mutta kai haen lomallani jostain lankaa ja äiti saatuoda huomenna puikot. Jos sitä tekisi vain mustan pitkän kaulahuivin, viime vuonna tein pipon, säärystimet ja kaulurin.

Ateriasuunnitelmaani tehtiin ruokalisäyksiä, ahdistavaa. Paino kun ei kahdessa viikossa ollut noussut kuin 1,6kg. Pitäisi nousta kilon (tai yli) viikossa, mikä on aika hurja vauhti. Nyt painoindeksi on 15,9 mikä tarkoittaa, että kohta saan osallistua fysioterapiaryhmään: tasapainoilua ja kevyttä lihaskuntoharjoitusta.

Kuvien perusteella arvioin itseni ylipainoiseksi ja olo on kuin sotanorsulla. Saisinko edes hetkeksi nämä asiat päästäni?


13 kommenttia:

 1. Mun mielestä sä olet kaunis ja toivon että pysyt vahvana ja päättäväisenä ja potkit tota syömishäiriöö perseelle

  VastaaPoista
 2. Et sä ole sotanorsu. Et mitään sinnepäinkään.

  Rohkeutta välipalalomalle <3

  ja oon onnellinen, kun pääset fysioterapiaryhmään! toivottavasti siitä tulis edes vähän hyvä olo.

  Voimia!

  VastaaPoista
 3. voin lohduttaa sen verran että näytät siltä kuin et olisi sotanorsua nähnytkään.. :/ hyvin se välipala menee, sulla jos jollakin olisi lupa tilata sieltä vaikka mitä muutakin kuin smoothien ;) mutta pidän peukkuja! onko fyysinen kohentuminen vaikuttanut yhtään siihen esim tarvitsetko tarvittavia niin usein?

  VastaaPoista
 4. Oot paljon kauniimpi tossa alemmassa kuvassa kun niissä mitä oot lisänny tässä aikasemin, lieneekö kohentuneella ravinnonsaannilla jotakin tekemistä asian kanssa .. ?: )

  VastaaPoista
 5. Kuten muutkin ovat todenneet, olet pienen pieni, ja vielä pitkään. :) Tsemppiä lomille ja kyllä sinä sen smoothien alas saat, vertaa vaikka osaston rahkoihin, niin on varmasti kevyempikin. ;) Varmasti fysioterapiaryhmään pääsy vähän helpottaa ahdistusta, joten se on hyvä motivaattori. Voimia! <3

  VastaaPoista
 6. sotanorsua et ole nähnytkään. vaan pienen heiveröisen norsuvauvan joka ei edes vielä pysy pystyssä. :)

  onnee smoothien juontiin. ja tuosta että siinä olisi esim. jäätelöä, niin ei se ole pirtelö, se on smoothie! :D
  (eli turhaan huolehdit moista. ja varmaan osastolla joudut syömään välipalaksi asioita, jotka sisältävät paljon enemmänkin kaloreita kuin yksi viaton smoothie.)

  VastaaPoista
 7. voi, niin kovin pieneltä näytät edelleen. eli älä huoli, ei susta saa minkäänlaista sotanorsua tekemälläkään. upea juttu, että olet saanut nyt lupia välipalalomille. sä pystyt siihen kyllä !
  tsemppiä ja voimahaleja täältäkin <3

  VastaaPoista
 8. Oot niin superpieni vielä.. :< Mut kaunistut kyl päivä päivält vaa enemmän. Tsemppihali, olet tärkeä! <3

  VastaaPoista
 9. Kuinka nopeesti sun paino putos alarajoille kun sairastuit?

  Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 10. Kuvien perusteella arvioisin sut kamalan pikkuseks ja laihaks edelleenkin. Älä huoli, ei susta tule ylipainoista. (:

  VastaaPoista
 11. Höpsis et oo sotanorsu nähnytkään! :) Muistatko muuten että joskus aiemmin kirjoitit että haluat laihduttaa vielä kerran ja kokea sn "pohjan"? Mutta lupasit että menet sitten hoitoon etkä enää laihduta jos vaan selviit hengissä. Oon pitänyt tän mielessä lukiessani tätä ja mietinkin oletko yhä samalla kannalla, eli ettet enää laihduttaisi? Toivon sulle kaikkea tsemppiä jaa voimaa vaikkei se aina ole helppoa.
  Ja kyllä sä totut sun uuteen painoon, olet sitäpaitsi paljon kauniimpi ja terveemmän näköinen noin. Enkä ole nähnyt yhtään lihavaa alipainoista ja oikeesti jos saavutat sen bmi 18.5-19 niin olet silloinkin tosi hoikka. :) T: vakkarilukija joka kommentoi ekan kerran

  VastaaPoista
 12. Olet kaunis tyttö! Ja tämä oli minun vilpittömän rehellinen mielipiteeni. Inhottava ja kamala anoreksia on saanut itsetuntosi romahtamaan. Muista, että se on sairaus, joka sanoo, että olisit ylipainoinen.

  Tsemppiä kotilomalle <3

  VastaaPoista
 13. Ole sotanorsua koskaan nähnytkää. Kuvissa näkyy kaunis nainen ja pian vielä kauniimpi terveempi, kunhan vain jaksat tsempata! Ja niin teetkin, vaikka anoreksiahaamu kuiskaileekin korvaasi muita ajatuksia.

  Lähetän sulle voimauttavan virtuaalihalin! Hyvin menee ja menkööt ;)

  VastaaPoista