2013/02/01

...But Home Is Nowhere

Ensimmäistä yötä yksin omasssa kodissa. Kulta on kipeä, niin hän ei halunnut vielä tulla, hyvä kun jaksaa raahautua portaat alas tupakalle. Silti on kieltämättä yksinäinen olo 37 neliön kämpässämme. Lemmikitkään eivät vielä ole täällä, eikä sisustuskaan tunnu omalta. Mutta kyllä tästä koti rakentuu :)

On taas ollut tiukkaa. Oksentamishalu on aivan järkyttävän suuri joka aterian jälkeen. Nesteet pysyvät sisällä, mutta kaikki muu tekisi mieli ottaa pois. En ole kuitenkaan sortunut kuin pari kertaa. Eilen käytiin äidin kanssa kahvilla ja söin laskiaispullan. Tällaiseen suoritukseen en olisi pystynyt ilman itkua edes osastolla, mutta nyt jopa nautin pullastani!

Flunssa alkaa vihdoin hellittää. Pääsin aamulla koiran kanssa ulos ja iltapäivällä kävin pitämässä muwulle seuraa. Pelailtiin UNO:a, leikittiin hamsterin kanssa ja katottiin salkkareita. Perus lahnausta. Sitten kävin vanhempien luona ja kaupassa, tulin tänne kämpille ja purin tavaroita. Nyt pikkusiskoni saa muuttaa vanhaan huoneeseeni. Surullista.

Otin jo lääkkeet, söin iltapalan ja hörpin tässä vielä teetä. Olen aivan hulluna Liptonin Yellow Labeliin.

12 kommenttia:

 1. Aina kun sanot ei oksentamiselle, sanot ei sairaudelle! Vahvistut koko ajan ja sen huomaa tekstistä. :) ♥ oon niin hirveen hirveen hirveen ylpeä susta. Jatka vaan samaan malliin ja muista että repsahdukset ja takapakit kuuluu asiaan. Mutta = aina kun sanot ei sairaudelle, otat taas kaksi askelta eteenpäin.

  Yellow Label on parasta! :D Useat teet on jotenkin mauttomia ellei niihen tunge saatananmoiset määrät hunajaa ja maitoa (=ei voi edes kutsua teeksi) mutta sitä voi juoda ihan normina.

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin ja uuteen elämään! Hienosti jaksat tsempata, nostan hattua Sinulle!

  VastaaPoista
 3. "Eilen käytiin äidin kanssa kahvilla ja söin laskiaispullan. Tällaiseen suoritukseen en olisi pystynyt ilman itkua edes osastolla, mutta nyt jopa nautin pullastani!"

  siit se lähtee :)

  onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 4. Hienoa Noora!
  Onnea uuteen asuntoon!^^

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin :3
  Tsemppii, sä kyllä vielä pystyt siihen :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kitjoitit taas ja hyvä ettet oo paljoa oksennellu!!

  VastaaPoista
 7. Voi rakas, anteeksi kun siellä joudut ihan yksin olemaan :"(((
  mä tuun muwu sinne heti ku oon parantunut !
  ÄÄÄÄ, tahtoisin tulla heti mutta ei oo voimia ja oon ihan kipee ;__ ;
  rakkain olet puss ♥

  VastaaPoista
 8. Ihan tämmöi randomi kysyjmys, mutta kuunteletko sä AFIa? Kun monessa postauksessa on ollut otsikkona joku AFIn biisin nimi :33 Ja tsemppiä c:

  VastaaPoista
 9. Onnea munkin puolesta uuteen kotiin! Nyt alkaa sun viesteistä kuultamaan sanoma, että "elämä voittaa"! Jatka tsemppaamista samaan tahtiin! <3

  VastaaPoista
 10. Kiva lukea, että vointisi on menossa parempaan suuntaan.:) Ja onnea asunnosta!

  VastaaPoista
 11. Hei yellow tabel tea on munkin lempparitee!

  VastaaPoista
 12. Kirjoittele toki useamminkin! :) tsemppiä!

  VastaaPoista