2013/03/27

Act Of Depression


Hoitaja on käynyt kanssani syömässä. Silloin menee hyvin ja saan noudatettua ateriasuunnitelmaa, mutta muuten on aika vaikeeta. Tarviin siihen jonkun ihmisen vahtimaan tai antamaan "luvan" syömiseen. Paino ei ole laskenut, mutta ei se ole noussutkaan. Nyt keikutaan suunnilleen siinä 38,5kg:ssa. Päätettiin, että nyt alko Nooran vaakalakko. Joka aamuinen vaa'alla ramppaaminen saa jäädä ja harkitsin, etten polillakaan katso painoani. Se saa nousta jos on noustakseen ja jos lähdetään menemään väärään suuntaan, joku kertoo siitä minulle.

Oon yrittäny herätellä sosiaalista elämääni vähän henkiin, viime aikoina kun olen tavannut vain perhettäni. Vietettiin kavereiden kanssa leffailtaa pitkästä aikaa ja oli kyllä ihanaa vaihtaa kuulumisia näin parin kuukauden tauon jälkeen. Ollaan tunnettu ala-asteelta ja oon tosi onnellinen, että mulla on vielä sairaudesta huolimatta noin ihania ystäviä. Viikonloppuna puolestaan olin toisella kaverilla istumassa iltaa alkoholin merkeissä. Aika saavutus multa, koska kammoon niitä kaloreita... Mut hauskaa oli.

Mikään ei oikeen kiinnosta. On tosi huono omatunto kun en jaksaisi hoitaa parisuhdetta ja oon niin laiska siivoamaan, voisin ite asuu sikolätissä ja imuroida vaan kerran viikossa. Uudet viime viikolla haetut rottapojat on ihania, mutta ei mulla niidenkään kanssa riitä innostus kun pariksi minuutiksi kerrallaan. Kun ei ne Luna-terrieriä korvaa, ja hamsterissakin on mulle ihan tarpeeks viihdykettä. Oon tosi huono mamma, kun ajattelen näin. Oon masentuneempi kun moneen vuoteen, mutta minkäs teet kun ei sitä hoideta mitenkään.
 
Romeo-pieni
Mut joo, tän viikon kohokohta on mun uus tatuointi :) Oon suunnitellu tekstitatskan ottamista ranteesta kyynärvarteen tässä pari kuukautta ja tuijotellut printtaamaani kuvaa seinällä. "I won't let you get lost." eli suomennettuna suunnilleen, että "En anna sinun eksyä." Muistutuksena itselleni, että en eksy enää seuraamaan anoreksian ääniä ja joudu huonompaan kuntoon. Kun tekee mieli skipata aterioita, on mulla kädessä kannustuslause. Joskus se on vielä merkkinä siitä, että oon selvinny kaikesta tästä paskasta.
 

 

22 kommenttia:

 1. Hyvä ettei paino ole laskenut, mutta saisi kyllä noustakin. Tosi hienoa, jos lopetat vaaalla ravaamisen, siitä ei tule kuin paha mieli, kun mikään lukema ei tyydytä. Jätä suosiolla painon tarkkailu muiden käsiin ja jos syöminen tuntuu yksin vaikealta, niin pyydä tukea. Kaikki apu tässä vaiheessa on tarpeellista. Vielä kun masennukseen puututtaisiin, niin kaikki alkaisi mennä vielä paremmin. Mahtava kannustuslause kädessäsi jatka vain eteenpäin ja nauti kavereidesi seurassa ilman anoreksian ääntä. Tsemppiä sinulle, minäkin yritän täällä päässä parhaani. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi olla kuin täysin samaa mieltä Nellin kanssa! Nyt Noora tsemppiä, kunhan nyt jaksat, se helpottaa ajan kanssa, lupaan sen <3

   Poista
 2. ihana tatska! <3
  ja Nellia komppailen.
  voimia sinne.

  VastaaPoista
 3. ihana tuo toppi, mistä se on?
  pysy vahvana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krhm.. Seppälästä. Noloo, mut on sielki välil kivoi vaatteita :'>

   Poista
 4. Ihana tuo tatuointi ja oot kyl muutenkin tosi nätti :) voimia kovasti!

  VastaaPoista
 5. Tatuoinnissasi on kirjoitusvirhe.

  Se menisi oikeesti näin: I wont you TO get lost.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa siinä ei ole virhettä.

   Poista
  2. eisiinä mitää virhettä ole :D

   Poista
  3. Siinä ei todellakaan ole virhettä.
   Miksi vitussa sen kuuluisi mennä "I wont you to get lost"? Eihän siinä olisi logiikan hiventäkään. :D

   Poista
  4. Niin kuin monet ovat jo sanoneet, ei ole väärin kirjoitettu. Toiseksi, minne let-sana jäi? Sen kanssa ei tule to-partikkelia (poikkeuksia lukuunottamatta).

   Poista
  5. Ei saa säikytellä :D
   Tarkistin aika helvetin monta kertaa, ettei oo virhettä. Mutta joo, hyvä jos en erehtyny.

   Poista
 6. Voi kun kämpillesi voisi vain kävellä ja tulla tueksesi syömisen ajaksi ja joksikin aikaa sen jälkeen.. Päasia tosiaan, ettei paino ole nyt laskenut, ja tästä on vain suunta parempaan :) tsemppiä sinulle

  VastaaPoista
 7. Vaakailun lopettamisen ohella suosittelisin tota painon julkistamisen lopettamista/vähentämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysympähän vain, että miten painoa julkistaa jollei vaa'alla käy..:)

   Poista
  2. Luulen että tuo anonyymi meinasi sekä että, ts. ettei myöskään julkistais noiden punnitusten tuloksia mitä hoitajan kanssa tehdään.

   Poista
  3. Toi olikin nyt viimenen paino vähään aikaan, en nimittäin aio polillakaan vaa'an lukua katsella, vaan aion olla selin punnituksessa.

   Poista
 8. hieno tatska! Nyt tsemppiä hirveesti<3 Me selvitään tästä paskasta viel molemmat.

  VastaaPoista
 9. Kunpa tatuointisi olisi jonain päivänä totta. Nyt olet kyllä hukassa ja pahasti.

  VastaaPoista
 10. Tatuoinnit on ihania <3 ne antaa voimaa ja uskoa kun siihen lauseeseen on ahdettu tunnetta :)

  VastaaPoista