2013/03/13

Better Than I Know Myself

Pari päivää mummolassa teki hyvää. Yleensä olen siellä ollut vain ahdistunut ja odottanut, että pääsisin takaisin kotiin. En ole kestänyt sitä säännöllistä ruokarytmiä ja paikallaan löhöämistä. Tällä kertaa kun en niin huolehtinut syömisiäni ja liikkumisiani olin pelkästään iloinen ja sain puhuttua tilanteestani isovanhempieni kanssa. Hekin sanoivat, että olen edistynyt ja ehkä vihdoin alan parantua.

Ajatukset eivät kuitenkaan ole selvinneet ollenkaan. Ahdistun jokaisesta suupalasta, en ehkä heti, mutta jälkeenpäin. Tavallisesti kävisin siinä välissä oksentamassa, mutta nyt en ole tehnyt sitä viikkoon.

Katson Salattuja Elämiä ja huonommuuden tunne valtaa minut. Iida urheilee hikipäissään, valehtelee syömisistään... Ja minä vedän ateriasuunnitelman mukaan pullaa välipalaksi ja rasvaa leivän päällä. En ole uskaltanut käydä vaa'alla, mutta muutun kiukkuiseksi jos en syö ja kulta huomaa heti. Enkä haluakaan huijata.

Loppuviikosta ei ole suunniteltua ohjelmaa. Hengaan todennäköisesti yksin kotona, enkä tiedä selviänkö. Joku päivä olisi tarkoitus mennä porukoille ehkä yöksi, mutta poden huonoa omatuntoa jos jätän kullan yksin. Samoin jos pääsen joskus osastolle.

Tänään oltiin katsomassa rotta-vauvoja, ens viikolla ois tarkotus hakea pienet kiharakarvat kotiin :)

22 kommenttia:

 1. Nyt lopetat niiden salkkareiden katsomisen justiinsa! Se iida on typerä teinipelle ja salkkarit ovat muutenkin paska ohjelma. Sinun kuuluu parantua ja elää onnellista nuoren naisen elämää oman kumppanisi kanssa, eikä märehtiä sitä, että olisit mukamas liian lihava. Höpöhöpö. Nyt vain tsemppiä niihin ruokailuihin ja sun kultasi tukee sua aivan varmasti. Hyvä, ettet ole enää oksentanut, etkä kyllä oksennakaan! Mur. Tai lähtee vihaista palautetta maikkarille, että nyt salkkarit pois telkkarista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitiki sano, että nyt Salkkarit tauolle. Oon kuitenki niin koukussa, etten pysty. Nyt vaan toivon, että ne tunkee sen Iidan hoitoon ni ei tarvi enää vertailla :<

   Poista
  2. Ihanan suorasanainen ja ryhdikäs kommentti ekalta anonyymiltä. :D Ja itelläni samaa vikaa, että paska sarja mutta koukuttaa kamalasti. Älä Noora rakas vertaile itseesi kehenkään, sä oot tässä se kunkku, laihduttaminen on naurettavaa sillon kun siihen ei oo pienintäkään tarvetta!

   Poista
  3. Noora sä olisit ihan valtavan kaunis, ku saisit muutaki ku ihon luittes ympärille!! Toki oot kaunis nyt jo, mutta näytät hiukka kuihtuneelta. Nyt iso tsemppikasa sulle täältä ja älä vertaile itteäs muihin.

   Poista
 2. hei, salkkarit on TELKKARIOHJELMA. sä oot TOSIELÄMÄÄ!
  vaikka ymmärrän, että ahdistaa se iida. mutta kumminkin.
  se voi vammailla vaikka miten, koska se ei oikeesti vammaa.
  sun pitää parantuu ja SYÖDÄ. koska sä oikeesti vammaat, ja kuolet. iida ei kuole.
  ja sä paranet ittes takia, et iidan.

  tai sitten suljet vaan silmät ja korvat, kun näytetään iidan vammailuu.

  VastaaPoista
 3. Heips Noora!

  Mainiota, että mummolassa meni niin hyvin ja sait positiivista palautetta! Mummot ja vaarit kunniaan! Ole myös ylpeä siitä, että et ole oksentanut ja jatka samaa rataa. Jos hiukkakin epäilyttää tuo loppuviikon yksinolo, niin mene ihmeessä porukoille. Kyllä kultasi ymmärtää. Ja ajattelepa niin, että jos jäät tyttösi luo ja alat oireilla niin molemmat kärsii...

  Noihin Salkkareihin en oikein osaa ottaa kantaa kun en sarjaa seuraa, mutta jos joku siellä näyttelee anorektikkoa niin muista että hän nimenomaan näyttelee. Se on vain rooli. Ei kyseisen henkilön oikeaa elämää. Älä nyt hyvä tyttö siis itseäsi roolihahmoon vertaa!

  Kivaa jos hankitte rotta-vaaveja! Siinä Sinulle sitten puuhasteltavaa päivien ratoksi!

  Haleja Sinulle! <3

  VastaaPoista
 4. hei haloo, sakkarit on salkkarit! Se on saippua sarja ja ihan höpöhöpöä! D: :D tsemii ja unohda ne fuking salkkarit, se on komediaa suoraansanottuna, ja hei, sä oot 100x huonommassa kunnossa ku se!!! D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi etten rääkkää itseäni juoksemalla täysiä puistossa, paitsi hei, rääkkäämpäs kävelemällä itteni tuolla pakkasessa umpi jäähän.. Kiitti herättelyistä!

   Poista
  2. (koska täälä netissä ei voi kuulla toisen "äänensävyä" tai eleitä kun luetaan esim. toisen kommentteja) niin haluaisin kysyä oliko toi sun "Kiitti herättelystä!" sarkasmia tai muuten "vähän vihamielinen"?

   Poista
  3. Ei vaan ihan kiitos siitä, että tajuunpas taas oman tilanteeni ;] vaikka en tee just juoksulenkkejä, ei tää meno ihan tervettäkään oo.

   Poista
 5. Kerrassaan upeaa ettet ole oksentanut. :)

  VastaaPoista
 6. Ahdistus kuuluu asiaan, vaikka se inhottavaa onkin. Olen ylpeä siitä, että yrität syödä ateriasuunnitelman mukaan, etkä oksenna! Tällaisia postauksia lukee mielellään, sinä todella yrität ja olen varma, että myös onnistut nujertamaan anoreksian! Sinusta löytyy rohkeus! <3

  VastaaPoista
 7. Oon vähän tippunu kärryiltä, ootko siis menossa osastohoitoon?
  Toivottavasti oot pääsemässä irti tästä sairaudesta, itsestäni olen huomannut sen että haluan jo olla terve ja saaada elämän joka olisi ilman kamalaa anoreksiaa, se vaan pilaa koko nuoruuden. Itse tahdon elää normaalisti ja nauttia tavallisista asioista! Voimia! Toivottavasti painosi ei ole tippunut :--(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jonossa kuntoutusosastolle, jotta saataisiin masennukseen JA syömishäiriöön hoitoa. En vaan yhtään tiiä kuinka pitkään saan odotella. Paino ei ole tippunut ;---)

   Poista
  2. UPEETA! :---)

   Poista
 8. Alotetaa Noppelin ja Jemppulin virallinen oksuilulakko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lakko vaan katkes heti tänään, mut uusiks vaan!

   Poista
  2. Samoin, mut ei se viel alkanukaa! Vaan NYT :) !

   Poista
 9. Jos minulta kysytään, paras "mittaustapa" edistymisen suhteen ovat välit lipsahdusten välissä. Oksentamista itsellänikin on satunnaisesti, muttei lähellekään niin usein kuin aiemmmin. se ahdistus varmaan aikansa vielä kiusaa mielessä, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä tulee myös niitä päiviä, joina voi yksinkertaisesti syödä ilman suurempia ajatuksia (paitsi hyvästä seurasta nauttiminen?). Ja mitä "salkkareihin" tulee, jos ne olisivat lähellä tosielämää, ensi syksyyn mennessä aika olisi vierähtänyt 10 vuotta eteenpäin. Luojan kiitos ettei näin ole..

  VastaaPoista
 10. Hei kuule Noora, haluaisim kysyä et voisinko käyttää yhtä kuvaasi ankun blogista (sinua ei tunnista, olet jonku suihku seinän takana sillai pelottavasti : D)
  kun minun pitäisi tehdä viedoilmaisussa (koulussa valinnaisaine) tarina jollekkin taideteokselle ja selasin sitten googlesta eri taidekuvia ja huomasin tuon kuvan tietämättä tietysti että sä esiinnyt siinä! No mä tarkastelin sitä tarkemmin ja kuvan kautta pääsikin Ankun blogiin ja kappas, sähän siinä kuulemma esiinnyt! :D

  Kuva meinaan sopisi täydellisesti ideaani jota olen kehitellyt! Olisi mahtavaa jos sitä saisin käyttää. Tämä video ei tulisi öleviämääm minnekkään ainoastaan jos siitä viedosta tulee mahtava jne. ( : D ) niin sitä saatetaan näyttää myöhemmin esimerkkinä muille ryhmille ja meidän ryhmälle. Minulla pitäisi siis olla lupasi ja kuulemma kuvassa pitää kertoa kuka sen on tehnyt jne. joten annatteko Ankun kanssa tämän kunnian mulle? :)

  kiitos. Niin ja tseppiä ihan halin täydeltä, sä pystyt parantumaan! Ellet halua että sulle tapahtuu niin kuin Onlyskinnyme:lle joka tuossa kuoli n. vuorokausi sitten sairaalaan sydänpysähdykseen. :'( itkin niin paljon, vaikka en tyttöä juuri edes tuntenut! En tosiaan halua että säkin kuolet, tää tunne on niin kamala kun on seurannut jonkun blogia ja sitten tulee ilmoitus sairaanhoitajalta hänen blogiin että tyttö kuoli!! Mutta joo anteeksi tämä viimeinen purkaus, en vain halua et sulle käy niin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan, pitääpä munki ettii kyseinen kuva ja tarkastaa kuinka kauheelta siinä näytän :D Mutta saat käyttää.

   Poista
 11. Juuri tuon takia itsellä loppui salejen katsominen heti kun Iidalle tuli ruokavammaillua. Ei vaan ole varaa antaa minkään provosoida.

  VastaaPoista