2013/03/11

Marry Me

Tässä teille päiväni kuvina -postaus feat. Ankku. Että tässä teille tylsää sunnuntai-päivää!
 
 
Aamupala syötiin vasta puolenpäivän aikoihin, koska kulta nousi niin myöhään. Teetä Taika-mukista, puuroa ja hedelmä. Aamudatailtiin, siivottiin ja laittauduttiin, jotta kehtaisi lähteä kävelylle ihmisten ilmoille. Toisinaan ei tosiaan voi lähteä ulos jos näyttää p*rseeltä.


 
 
Vähän sen jälkeen kun oltiin päästy ulos, totesimme, että jotain oleellista puuttuu. Aurinkolasit ja pulkka! Arskoja ei löytynyt, koska ne muuttohässäkässä ovat päätyneet johonkin pahvilaatikoihin.... Mut pulkka päätettiin hakea ullakolta.

 
Hii, se löyty. Suunnattiin lapsiperheiden seuraksi lähimpään mäkeen. Oli kyl aika hirveetä, kun siel oli puita ja hyppyreitä, mulle riitti yks lasku, jonka jälkeen näytin lumiukolta.
 


 

Tuli vähän vilu ja lähettiin takas. Käytiin kaupassa (Alepassa kun oltiin eka tuijoteltu Siwan hintoja), saatiin vieras ja syötiin.


 
 

Sit alotettiin päivän operaatio eli rotta-poikien häkin pesu.


 
Sit oli Karkki-hamsterin vuoro ja se aiheutti meille aikamoisen esityksen... Ensinnäkin, se on outo. Kai hamstereillakin voi olla valeraskaus? Koska toi tunkee poskiinsa kaiken mahdollisen ja jyrsii kaikkea suodatinpusseista kirjoihin ja tekee pesää ja jähmettyy paikalleen kun selkää silittää. Emoilee. Toiseksi, neiti päätti tehdä sen pesän meidän keittiön uunin ja seinän väliseen rakoon, josta sitä ei saa pois. Perustettiin keittiöön leiri ja odotettiin, että arvon jyrsijä suvaitsisi saapua kolostaan.
 

 
 
 
Kyl Caramell jossain puolen yön aikoihin ilmaantu ja päästiin vihdoin nukkumaan.

13 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Jee tällässiä enemmän! Super kiva postaus ja oot ihan älyttömän kaunis!! Ja sun vaatteet! 0.o

  VastaaPoista
 3. oot ihana<3 kivan piristävä postaus :--)

  VastaaPoista
 4. Tää oli ihana ! Tällasia lisää :)

  VastaaPoista
 5. Komppaan muita, tosi mukava pongata onnistunut päivä ja mikä parasta: hyvän sään hyödyntämistä :)Itsekin olen miettinyt että olisi kiva päästä pulkkamäkeen, kun vaan pulkan muistaisi hommata :P

  VastaaPoista
 6. Munkin vanha hamsteri karkas yks joulu ja hukkas ittensä kattilakaappiin. Oli se siel kuus tuntia ennenku suostu tuleen pois.

  VastaaPoista
 7. Hih! Voi Karkkia! :D Tosi mukava postaus tämä. :) Hamstereissa huono puoli on niiden pienuus, kun pääsevät sitten vaikka minne koloihin karkuun! Itsellänikin on ollut Karkin näköinen hamsu. Nykyisin omistan marsuja, jotka ovat onneksi sen verran isoja, etteivät joka koloon häviä! xD
  Tsemppiä kovasti! Kyllä se aurinko paistaa risukasaankin.

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus, niin positiivinen ja iloinen! Ja loppu hyvin, kaikki hyvin, pikku-jyrsijät saa aikaan välillä aikamoista säpinää. ;)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa vaihtelua tää postaus! :)

  VastaaPoista
 10. hei voiks laittaa semmosen kuvan susta mis oot ennen sairastumista? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina ollu alipainoinen, ja sairastanut ainakin viimeiset viisi vuotta. Kuva olisi siis pikku-Noorasta, eikä sitä ehkä nykyiseen voisi paljon vertailla. Katsotaan, jos joku päivä porukoilla käydessäni jaksaisin tapella tietokoneen kanssa, jolla kuvat ovat.

   Poista
 11. Tosi kiva postaus. :)
  Tee ihmeessä näitä jatkossakin.

  VastaaPoista