2013/05/06

Happiness

Oon nyt porukoilla ja toi ulkona vallitseva kesäinen ilma on saanu virkeyttä muhunkin. Tai sitten se on materialismionni, koska palkitsin tänään itseni parilla uudella kesäisellä vaatteella. Tai loistavan viikonlopun ansiota. Miten vain, mutta olo on hyvä!

Puolilta päivin suuntasin keskustaan, koska kulta oli unohtanut jotain tarpeellisia tavaroita kotiin. Kävin siis viemässä ne ja samalla haimme postista Ankulle saapuneen hupparin. Saatoin tuon bussille ja jatkoin itse vielä kaupungilla jonkin aikaa. Pyörin Forumissa, josta jatkoin vielä Aleksanterin kadulle kun mieleisiä nettikaupasta bongaamiani vaatteita ei löytynyt. Löysin kesää varten H&M:ltä hameen ja mekon, joita aion vielä huomenna sovittaa ennen kuin päätän pidänkö ne. Ruokakaupan kautta kotiin, lounasta naamaan, jakso Heroesia, kamat kasaan ja porukoille.

Äiti oli tehnyt päivälliseksi aurajuustopastaa, yhtä lapsuuteni lempiruoista. Söinkin hyvällä omallatunnolla äidin kokoaman annoksen, vaikka pasta ja juusto (varsinkaan yhdistelmänä) ei mukavuusalueelle kuulu. Yritän vain hokea, että saan syödä ja pitääkin syödä, jotta paino nousisi.

Peilailin tänään itseäni kaikista mahdollisista ikkunoista ja peileistä ja totesin, että en ole läski. Ehkä näen itseni väärin ja minulla tosiaan on varaa nostaa painoa. Keskiviikkona polilla aion tunnustaa tankanneeni viime kerrat ja toivon, että painon suhteen ollaan menty eteenpäin. Kotivaakaan en luota, se saattaa vaihdella 34kg - 39kg yhden päivän aikana, nyt aamupainoksi on vakiintunut n. 37 kiloa. Tällä viikolla saan pärjätä yksinäni, sillä hoitaja ei ole tulossa syömään kanssani. Yritänkin siis viettää mahdollisimman paljon aikaa vanhempieni luona, jotta saan tukea. Ja äitienpäivänä olisi tarkoitus haastaa itseni brunssilla! Iiks..

Prinsessoja ja astronautteja piti meistä tulla
Mut mekko riekaleina laskuhumalassa
Ei löynyt onnee Onnelasta
tidid...
 
ja kiitos, teitä on jo 500 !

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ...thinspiraatiota?

   Mutta voi vitsi oli kiva tulla tänne ja lukea näin positiivinen postaus<3 Toivottavasti sama ajattelu pysyy mahdollisimman pitkään ja saat viimeinen laitettua stopin syömishäiriölle ja parannut lopullisesti, koska sen sä olet todellakin ansainnut! Hyvä, että aiot olla rehellinen. :) Paljon myötätuulta sinulle, pysy vahvana!

   Poista
  2. Mäkin toivon :)
   Joo, aina kun mainitsen painoni tulee anonyymit kyselee pituutta. Onko se bmi niin tärkeä? :---o

   Poista
 2. Ihanaa, lisää tällaisia postauksia! Olen niin iloinen puolestasi, että aurinko tuntuu paistavan risukasaankin. :)Mahtavaa, että uskallat pyytää tukea syömisissä, se kertoo halustasi parantua. Minä uskon sinuun ja niin moni muukin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsempit sinne myös! Toinen vaihtoehto ois päiväosasto, mutta leikin sitä paljon mieluummin kotona: saan syödä ruokia mistä oikeasti tykkään ja saan tukea rakkailta ihmisiltä :>

   Poista
 3. oi ihanaa lukee tämmösiä paljon positiivisempia postauksia <3
  Hirveesti tsemppiii <3

  VastaaPoista
 4. Kas näin ne kevät ja aurinko ihmeellisesti vaikuttavat mieliimme! :) Ihanaa, että Sinulla on nyt hiukan parempi olla ja jaksat tsempata kotikutoisella päivikselläsi! ;) Perheesi on niin tärkeä osa tätä palapeliä, jotta hienoa että otat heiltä saamasi avun vastaan. Ja eritoten on hienoa, että olet päättänyt olla taas polilla rehellinen painon suhteen. Tankkaaminen kun tuppaa pidemmän päälle johtamaan sietämättömään tilaan...

  Paljon Valoa ja Voimia Sinulle, Ihanuus! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisaa kesän odotusta sinulle myös! :>

   Poista
 5. Voimia ja hyvää mieltä ! Olet hyvässä vauhdissa :)) ♡

  VastaaPoista