2013/05/28

Hate That I Love You

Oon asustellu porukoilla koiravahtina. Luna on toipunu leikkauksesta hyvin. Se ei sais vielä kauheasti riehua, mutta eilen meno oli jo semmosta, että huhhuh. Myös lempipuuha, eli pölyhiukkasten ilmasta pyydystäminen, on alkanut taas kiinnostaa. Nyt oon takas omalla kämpällä, koska kolmen tunnin päästä pitäis lähteä polille ja täältä on lyhyempi matka.

Eilen tuli puskista taas kuningasidea. Join puoli viinapulloa yksin. Ei mua voi näköjään jättää hetkeksikään vahtimatta, ei nimittäin ollut eka kerta. Mun ei pitäny alentuu moiseen, mutta oli niin hieno ilma, että lähdin viereiseen puistoon parille. Ja sit piti saada pää sekasin.

Tänään sit heräsin kuudelta, seittemältä lähdin kauppaan ostaa aamupalaa pähkäiltyäni ensin pitäiskö lähtee lenkille. Aamu meinas alkaa itkulla, mut mähän tän päätöksen tein. Oon silti sitä mieltä, että tästä tulee tosi hieno kesä! Reilun viikon päästä lähetään Italiaan ja kun tullaan takas, mulla on kolmen päivän lippu Rock The Beachiin (onko joku muu tulossa?)

L:n pääsykokeetkin on vihdoin ohi, saa neidin irti kirjojen äärestä. Pitää tehä suunnitelmia ja nähä ehdottomasti useemmin! Muutenki voisin sosiaalista elämääni herätellä.

Painoo en millään uskalla nostaa nelosella alkavalle luvulle. Ihan siinä kynnyksellä ollaan, mutta pelkään että jos päästään uudelle kymmenelle leviän yhtäkkiä ylipainoiseksi hirviöksi. Tajuun itekin, kuinka epärealistisii mun ajatukset on, mutta kun ne vaan ei lähde päästä millään.. Vaa'astakin loppui patterit, mutta who cares!

17 kommenttia:

 1. Ne lähtee pikkuhiljaa ne ajatukset, kun uskaltaa nostaa painoa. Ja mitä lähemmäs normaalipainoa mennään niin ajatuksetkin normalisoituu :) uskalla vaan yrittää, ei sulla oo sen asian suhteen menetettävääkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yrittäny ottaa asenteen, etten välitä vaa'an luvuista, mutta kummasti mieliala on siitä kiinni. Ehkä vaakalakko tekis taas hyvää.

   Poista
  2. Suosittelen vaakalakkoa :)

   Poista
 2. eikö sul enää oo tyttöystävää ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko vaikka, että meil on keskusteltavaa...

   Poista
  2. Tai ei näköjään ookkaan.

   Poista
  3. Uskaltaako kysyä mitä tapahtui?:< olittr niin sulosia yhdessä!

   Poista
 3. Hyvä, että taistelet sairaita ajatuksia vastaan! Sä haluat kuitenkin parantua ja tiedostat, että vain ahdistusta sietämällä saadaan tuloksia. Muista, että kaunistut kilo kilolta ja kaikki olisivat susta hirveän ylpeitä, jos saisit painon vakiinnutettua sillä nelosella alkavalle tasolle. ;) Tsemppiä sisupussi! <3

  VastaaPoista
 4. Mä oon tulos sinne beachii joideki randomienkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt sit tiiä et oonko tulos yksin :---O

   Poista
 5. Hei ihanaa, Noora, että pääset Italiaan! Jihuu! :)
  Nyt vaan yrität karkottaa niitä mörköjä päästä, niin matkastakin tulee entistä ihanampi! Hyvällä tiellä jo oletkin! :) Tsemiä kamppailuusi, ja yritä unohtaa ne vaa'an lukemat, nehän ovat vain numeroita, jotka ovat tavallaan ihan irrationaalisia... Tiedän; helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritä!

  Haleja Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan matkaa jo innolla. Vähän vain hirvittää tulevat ravintolassa syömiset, mutta otan sen haasteena (josta selvitään). Tsemppiä myös omaan kamppailuusi!

   Poista
 6. Olet mielettömän vahva ihminen ja paljon tsemppiä sinulle tuon sairauden kanssa!

  VastaaPoista
 7. Onksul joku tietty bändi/artisti ketä aiot mennä kattoo sinne festareille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Billy Talent on ollut ehdoton lempparini jo monta vuotta :) Lisäksi Haloo Helsinki!, Paramore, All Time Low...

   Poista