2013/05/10

One Plus One

Se tunne, kun sä voit kaatuu asfalttiin millon vaan kun jalat ei enää kanna. Kun nivelet naksuu ja natisee liitoksissaan ja sä voisit jatkaa maailman ääriin. Koska kun sä meet kotiin, siellä oottaa ruoka. Parempi siis jatkaa, kiertää vähän pidemmältä, venyttää aikaa.

Mun piti eilen lähtee lyhyelle kävelylle Hietsuun, mutta kas kummaa löysin itseni yli tunnin päästä Lauttasaaresta. Soitin äidille ja hän käski lähtemään bussilla kotiin. Sen takii piti syödä ylimääränen jätski, mutta en mä saanu sitä alas. Yks päivässä riittää. Kun syön kunnolla, käskee joku liikkumaan enemmän. Toissayönäkin jouduin perustelemaan itselleni, että se on anoreksia joka haluu mut juoksemaan nyt heti just, vaikka kello on neljä aamuyöllä. En lähtenyt.

Nyt pitäis nostaa kilo viikossa, jotta pääsen mukaan matkalle. Tuntuu mahdottomalta. Käytiin kaupassakin ostamassa mulle kaloripitoisempia ruokia, mutta tekis vaan mieli syödä niitä turvallisia. On vähän sekaset fiilikset, mut kai tää tästä.

Polilla oltiin tyytyväisiä kun en huijannut, paino pysynyt suunnilleen samassa. Ens viikolla oma hoitaja palaa lomalta ja voisin pyytää aikaa sisätautilääkärille, joka osais arvioida mun fyysistä kuntoa: pystynkö mä lähtemään vajaa kuukauden päästä Italiaan.

Päivä kerrallaan.

23 kommenttia:

 1. aivan ihana mekko ja vielä ihanampi kun saat sisälle vähän lisää täytettä ! <3 keep on fighting ja syö paaaaljon jätskiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeaah! Syön syön, joka päivä 8--D

   Poista
 2. Onneks sulla on toi matka tsemppaamassa painonnostoon! Kyllä sä pääset sinne, kun vaan syöt, syöt, syöt ja vähän syöt ETKÄ kuluta niitä kaloreita ravaamalla ympäri helsinkiä ;---) ihana mekko muuten, mutta vielä hienompi kun saat massaa lisää

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ihan sama juttu täällä: kun syö paremmin, niin sairaus pistäisi liikkumaankin enemmän. Koitetaan me molemmat tehdä parhaamme ja laittaa äänelle hanttiin! Matka todellakin on motivoiva tekijä ja uskon, että saat painoa nostettua, sulla on nyt sellainen vire päällä. :) Kovasti tsemppiä ja ihanaa, että hoitaja palaa lomilta, niin saat taas tukea siltäkin suunnalta. Kaunis olet! <3

   Poista
 4. voi kuin ihana mekko, ihan kuin sulle tehty:)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko ja söpis kuva tuo viimeinen (: Ja sähän pääset sit reissuun!

  VastaaPoista
 6. nyt on ihan pakko todeta et oot mielettömän kaunis! :) ja tykkään myös sun hiuksista:)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisesti, neiti pro-ana "Minä"; oleppa hyvä ja läksi helvettiin täältä. Kai sä nyt itsekin osaat lukea, että tänne ei kannata tulla tällaista hevonpaskaa kirjoittaa?

   Poista
  2. mitäpaskaa? ihan asiallista tekstiä oli.

   Poista
  3. Ei kyl irtoo laihdutusvinkkejä, koska en osaa laihduttaa terveellisesti.

   Poista
 8. Jatka vain paranemisen tiellä, Noora, äläkä lannistu. Jokaiselle tulee takapakkeja eikä niistä pidä potea huonoa oloa; pitää vaan punnertaa eteenpäin ja osaa antaa anteeksi itselleen, mutta myös psyykata haastamaan itsensä. Lopussa seisoo valtava kiitos :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. Oh my lord olet niin kaunis D: ♥ ja tuo mekko!

   Poista
 9. Tiedän tunteen: itekin menetin Kyproksen matkan pari vuotta sitten anoreksian takia. Kun poikaystävä sitten lähti Kyprokselle, mukana olikin kaveri enkä minä. Ja missä mä olin? Sairaalassa tietty. Ja se tunne...

  Mutta hei, kun uskot itsees, niin kyllä sä vielä matkalle pääset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa on menny enemmänkin matkoja sivu suun ja vaikka ties mitä muuta kun oon ollu sairaalassa. Jos se nyt vaikka ois loppu nyt.

   Poista
 10. Voi, kunpa voisin jotenkin auttaa Sinua... Italia on ihan suosikkimaani ja toivon koko sydämestäni, että pääset sinne. Mutta niin kovin pieni olet, että uskaltaisiko Sinua päästää? Hyvä, jos sisätautilääkäri voisi arvioida tilanteesi. Tee nyt kaikkesi jotta saat painosi mahdollisimman hyville kantimille, niin ehkä pääset kuin pääsetkin matkalle! Pidän peukkuja!

  Ja aiiiivan ihana mekko!! Ihan minun makuuni!

  Tsemppiä Nooraseni! ♥

  VastaaPoista
 11. Apua miten sulonen oot<3 tsemppiä. toivottavasti pääset matkalle!

  VastaaPoista
 12. tsemppiä kovasti, jotta pääset matkalle, ja muutenkin!! <3

  VastaaPoista