2013/06/25

Hometown Heroes

Hyvä päivä :) Suorastaan pelottavaa kun mielialat vaihtelee näin, yks hetki itken silmät päästäni ja sitten kaikki onkin ihan valoisaa, melkeen jopa hymyilyttää. Kotiin en oo pystynyt menemään, oon asustellu pari päivää porukoilla. Huomenna ois kuitenkin tarkotus mennä.

JA huomenna alkaa Rock the beach -festarit! Mul on kolmen päivän lippu ja vaikka pari päivää sitten ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, oon nyt ihan innoissani. Musiikki on aika terapeuttista! On luvattu hulluja helteitä, toivottavasti sinne ei ihan läkähdy. Tänäänki oon vaan hikoillu, vaikka oon tottunu siihen että mulla on aina kylmä.

Polilta tuli puhelu koskien lähetettä Auroraan. Maanantaina keskusteltiin asiasta hoitajan kanssa, mutta nyt sanottiin ettei sellaista voi kirjoittaa, pyydettiin vain hakeutumaan päivystykseen. Aika turha sinne on kai mennä, kun kuitenkin käännytettäisiin vain pois. Viimeksikin sanottiin ei, koska en ollut psykoottinen.

Paino oli laskenut (37,1kg aamupalan jälkeen), joten tänään oonkin sitten syönyt kaloreista välittämättä. Kävin pizzallakin, koska teki mieli. Ennen kesää en olisi voinut kuvitellakaan syöväni mitään sellaista oksentamatta. Edistysaskelia, takapakkeja ja sitten taas eteenpäin.

Meidän kadulla asustelee pari lokinpoikasta ja aina kun ohi kävelee (varsinkin koiran kanssa), hyökkää emo kimppuun. Ihmiset on ruokkinu raasuja kaloilla ja leivän palasilla ja estänyt jäämästä auton alle. Aamulla labrassa joku nainen tuli juttelee mulle, tuli ihan mummi mieleen ja hyvä mieli. Oli pitkät jonot, joten puhuttiin yli puol tuntia. Uusiin ihmisiin on oikeestaan aika kiva tutustua :-----)

15 kommenttia:

 1. oi, ihana postaus! kyllä elämä voittaa vielä! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja mahtavaa, että olet pääsemässä elämän makuun! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Ja aivan ihana uus tukka! Toi sopii tooosi tosi hyvin (:

  Mahtava toi pizza juttu, niin sitä pitää. Ihana että sulla on ollu taas valosampi päivä! Hmm, mitä pahaa on majailla siellä porukoilla, jos kotiin on inhottava mennä :( ? Purr, haleja, jatka samaan malliin ja nauti festareista <3

  VastaaPoista
 4. Kaks eteen ja yks taakse, niinhän se menee! Nauti festareista, ja sitä enemmän siellä syötävistä ruuista :)

  VastaaPoista
 5. Selkä suoraksi, katse eteen ja kohti uusia seikkailuja! Muutos on mahdollisuus.

  Voimia <3

  VastaaPoista
 6. "Edistysaskelia, takapakkeja ja sitten taas eteenpäin." <<<<< Just noin, tolleen se tulee aina menemään mut onneks nyt kuulostaa et oot taas päässy eteenpäin, hienoa Noora!

  pinja

  VastaaPoista
 7. Hyvä hyvä, pidä hauskaa festareilla! Ja muista juoda jatkuvasti, nestehukka tulee tosi salakavalasti.

  VastaaPoista
 8. Ihana lukea hyviä kuulumisia! Toivottavasti sama vire jatkuu ja saat nauttia kesästä ilman anoreksiaa ja ahdistusta. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus, Noora! Tuosta kyllä vielä taistelet itsesi terveeksi! Mukavia festareita Sinulle! Nauti Elämästä! Haleja! <3

  VastaaPoista
 10. äää oon jotenki nii ylpee susta !(: eteenpäin vaan (:♥

  VastaaPoista
 11. ota ilo irti festareista :) koska kuten sanoit, musiikilla todellakin on terapeuttinen vaikutus. ja hyvä niin. vaikutat jotenkin sympaattiselta ja toivon sulle kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
 12. Spottasin sut keskiviikkona tuola festareilla, mutten uskaltanu tulla puhumaan. Olit todella kaunis. :3

  VastaaPoista