2013/11/10

Awake Like An Owl

Saksassa ollaan poikaystävän perheen luona ja olo on hyvä, otan tän pienenä lomana syömishäiriöstä. Näköjään uusissa ympyröissä pystyy aina irroittautumaan, nytkin ajattelen tän massankeruukautena >:---) Äsken vetelin jättipalan omenapiirakkaa, eikä tunnu missään! Eilen kolme lämmintä ateriaa, joista yksi pizza.

Hoitokokoukessa maanantaina sovittiin, että kaikki jatkuu ennallaan: lääkitys, jalkautuva ja punnitukset. Loppuvuoteen mennessä pitäisi päästä 42 kiloon, pysyvästi, joten kolmisen kiloa ois hankittava. Ei kuulosta pahalta, mutta eri juttu kun tavoitteen saavuttaa. Miksi kehonkuvan pitää olla niin vääristynyt ja numeroiden merkitä jotain elämää suurempaa? Nyt aion kuitenkin ottaa matkasta kaiken irti, kotona ehtii surkutella painoa (Tai ehkä ei tarvitsekaan?)

juna-asema, pyöriä ja tolleen.
Kiva katsella uusia maisemia, vaikka aika pieni kaupunki tää paikka on. Tai no, riippuu mihin vertaa. Ja jännää kun autollakin ajetaan 200 kilometrin tuntivauhtia! Käytiin eilen junalla Stuttgartin keskustassa, oon näköjään äärimmäisen huono shoppailee kun monen monen kaupan jälkeen mukaan tarttui vain uusi laukku. Vaikka enköhän omista vaatteita jo tarpeeksi...

Sushia omnom, osasin jopa syödä puikoilla.
Syönyt oon. Paljon. Liikaa. Vaaka katos kylppäristä, joten en oo punninnu itseäni viiteen päivään. Turvonnut olo, antaa olla. Alkoholi on halpaa. Valvon, enkä tiedä väsyttääkö. Tekee taas mieli ruokaa, vaikka oon ahtanu sisälleni kaloreita pitkin päivää. Kaikkee epäterveellistä. Paitsi et kyl mä yhen omenan aamulla söin.
"Miksi ei löydy miiiitääääään?"
Ajatukset lentää ja niistä on vaikee saada kiinni, joten toimin mielitekojen mukaan. Ahdistaa, mutta ei ahdista. Jännä. Mul ois kaikkee hehkutettavaa, mut ei nyt jaksa. Joten voikaa hyvin, minäkin :--D
Vähän niinku joulu ja glögiä ja joku ihme tyyppi änkes kuvaan :--)

28 kommenttia:

  1. Pidä kivaa äläkä turhia stressaile syömisiä tai painoa!! <3

    pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En, päätin että jos iltapalaksi tekee mieli puoli litraa jäätelöä ja sen jälkeen vielä vähän suklaata, niin antaa mennä ;D En tajuu miten annan itteni syödä näin paljon, mut "ahmiminen" kuuluu paranemiseen.

      Poista
    2. Hih, joo mullakin noi herkut menee napaan vähän liiankin hyvin ;P Mut se kuuluuu paranemiseen!

      pinja

      Poista
    3. Paitsi että sunkin pitäisi syödä herkut normiruoan lisäksi ;)

      Poista
  2. Oliks toi "ihmetyyppi" siis ihan tuntematon teille? ::D
    Ihania kuvia ja pidä hauskaa!

    VastaaPoista
  3. Kuulepas maailmanmatkaaja! Et Sinä siellä ole sh:stä lomailemassa, vaan *irtautumassa* konsaan! Pakkaat nyt vaan kiltisti tuon samaisen asenteen matkalaukkuusi ja palaat sen ja uusien voimien kera Suomeen... ;) Juu, ja mitään kiloangsteja ei sitten todellakaan kaivata ja kanneta tänne koto-Suomeen; ne jätetään Saksanmaalle!

    Mikäs sen Stuttgartin lähellä olevan "pikkukaupungin" nimi on jossa majailet?

    Kiva kun annoit ton ihmetyypin ängetä kuvaan... ;)

    Ei pöllömpää menoa siellä; yritä nyt vielä saada nukuttuakin! ;)

    Mukavaa loppulomaa!

    Rutkasti *Haleja* Sinulle!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirchheim unter Teck on paikan nimi. Kiloangstit välttäisin jos se ois mahdollista, pitää yrittää järkeillä, mutta sairas pää mikä sairas pää. Ja tänään meen aikaisemmin nukkumaan!

      Poista
  4. Olet kaunis ja toi vaalea tukka sopii sulle tosi hyvin! Pidä hauskaa siellä :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka tää tukka on niin kuollut kun mahdollista. En kehtaa ees mennä kampaajalle kun se varmaan ajelis kaikki pois :D

      Poista
    2. Mä ostin just hiusnaamion (-butter?) Body shopista, pitää laittaa päähän kun pääsee kotiin. Mut kiitos vinkistä, pitää metsästää kookosöljyä (:

      Poista
  5. Oot ihan haloo helsingin elli! :--) muutenki ihana freesi lookki ja kuvamateriaalia reissusta, tyksin! Ja etenki tyksin siit et syömiset menny hyvin, you go girl!
    - C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jebou! Ite en muista ottaa kuvia, mut onneks on toi henkilökohtainen valokuvaaja (joka ei niiin huipputasoa ole).
      Mut jeh, vklpna Hki! ;)

      Poista
  6. Oot noissa kuvissa ihan mielettömän kaunis!!! Ihanat hiukset <3 ja ah, Keski-Eurooppa on mielenkiintoinen paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Tää matka on menny ihan liian nopeesti, huomenna jo kotiin..

      Poista
  7. Ihana kuulla, että olet nauttinut matkasta ja olet saanut lomaa myös anoreksiasta. Nyt huomaat varmasti sen, kuinka vapauttavaa on syödä ilman, että anoreksia koputtaa takaraivossa. Nyt saat nauttia normaalista nuoren naisen elämästä. :)
    Polikuviosi kuulostavat hyvältä ja painotavoitekin on sopivan realistinen. Kolme kiloa kuulostaa paljolta, mutta sinun hentoisessa kropassasi se ei näy mihinkään, eikä kenelläkään muullakaan. Ja onhan sinulla vuoden loppuun aikaa saavuttaa ja vakiinnuttaa painosi.
    Nyt vain jatkat matkasta ja elämästä nauttimista ja koitat jättää murheet tuonnemmaksi.
    Tsemppiä sinä nätti tyttö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtenä iltana tuli järkyttävä ahdistuskohtaus, mutta sen jälkeen olo on ollut taas parempi. Paitsi tänään kun vedin pillifarkut jalkaan, ne tuntuivat tiukilta. Nesteitä vai lihomista? En ihmettelis, vaikka oisin saanu ne kolme kiloa jo tän reissun aikana :DD

      Poista
  8. Kiva, positiivinen postaus :) Ajattele, mitä matkoja, reissuja, kotimaan kierroksia ja ihan arkipäivän juttuja voit tulevaisuudessa tehdä kun syömishäiriö ei ole estämässä. Nyt pidä tuo tsemppi päällä sitten Suomessakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! En mä ihan samalla linjalla uskalla kotona jatkaa, mutta suunta pidettävä joka tapauksessa ylöspäin!

      Poista
  9. siis mulla on kans nykyää et ihansana paljon sitä päivällä syö niin illalla lähtee enivei kaikki kaapit tyhjäks.... ja paino nousee. pitäs lopettaa se vaa-alla ravaaminen mut .... niin. kun se oiskin nii helpooo. koska muuten kyllä tykkään mun kropasta paljon enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih toi on varmaan kaikilla jotka aikoo parantua/on paranemassa koska mullakin iltasin aina kauhee herkkuhimo ja pakko saada iltajäätelöt ja popparit aina :P

      pinja

      Poista
    2. Mutta Pinjuli, kun sulla se ei ole sellaista hallitsematonta (en tiedä Wilmastakaan), sä suunnittelet edelleen jokaisen suupalan ja lasket kalorit. Ja varmasti illalla tekee mieli kaikkea, kun on koko päivän kituuttanut niin vähällä energialla. Tai toivottavasti ei ole näin, en oo vähään aikaan ehtiny lukea sun kuulumisia :)

      Poista
  10. Se on vaan hyvä että "ahmii". Merkkii siitä et sun kehos alkaa korjata kaikkii elintoiminto vaurioita! Ja muista et kaikki tullu paino paranemisen alussa on pelkkää hyvää : sun sisukset alkaa korjaantua ja aineenvaihdunta toimii pikku hiljaa kunnolla!:)
    Kantsii myös ottaa huomioon kun siin vaa'alla ravaa ne nesteet. Ne on kamalia ja hämää hirveesti sitä todellist painoo.

    Tsemppii hirveesti jatkoonkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin ollut yli viikon vaakalakko! Ja tiedostan sen, että osa tulleista kiloista on väkisinkin nestettä. Ihanaa kun maha on taas turvonnut ilmapallo kuten joskus osastolla <3

      Poista
  11. Oletko sä aina ollut laiha, siis jo ennen anoreksiaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alipainoinen olin jo aloittaessani ala-asteen ja mulla on ollut sieltä asti jonkin asteen päähänpinttymä, että mun kans pitää olla se pienin...

      Poista