2013/11/28

Climbing Up The Walls

Oon vähän ymmälläni siitä miten nää mielialat vaihtelee. Alkuviikosta ajattelin, etten enää ikinä poistu kotona tai jaksa olla yhteydessä keneenkään. Korkeintaan nukkua, syödä, katsoa leffoja ja datata.
Eilen kuitenkin heräsin normaalin energisenä, lähdin aamupalan jälkeen hakemaan passia R-kioskilta ja posteja ja kenkiä omalta asunnolta. Hemmottelin itseäni shoppailemalla tilin tyhjäksi (joo, hyvä tapa purkaa ahdistusta). Näin vanhan kouluni terveydenhoitajaa ja käytiin syömässä Himalayassa ja samalla juteltiin.

Ehdin välillä pyörähtämään kotona ja sitten lähdettiinkin Joonaksen kanssa Nordean (buu!) järjestämään yksityistilaisuuteen Fredan Tivoliin. Ilmaiset (salaatti)ruoat ja juomat, jotain pankkilätinää ja Haloo Helsinki! Tunsin taas itteni niin idiootiks kun tyyliin yksin hyppelin eturivissä 8---( Meinas itkuki tulla ku tajusin että oon viime päivät taas tehny kuolemaa. Miten ihmeessä kaikki toivo voi noin yhtäkkiä kadota? Ei sillä, että ois haitannu jos oisin onnistunut tappamaan itseni vahingossa, mutta ihan mielelläni mä täällä vielä oon!

yritin syödä Nordean vararikkoon hakemalla lisääkin, but...

Phone-laatu ilman muokkauksia, löööv

Purr, purr. Olin Joonaksella yötä ja tää aamu oli ihan liian lyhyt. Löhöttiin sohvalla, kahvit ja (mun tapauksessa) puuro naamaan. Sit toi heitti mut autolla tänne mummolaan ja matkalla lauleskelin radiosta soivia biisejä. Maailma on kirkas, rakkaus on ihanaa ja pienistä asioista voi nauttia!



Tääl oon syöny normaalisti (tai enemmänkin?) ja potenut vain vähän huonoa omaatuntoa, vaikka paino alle viikossa onkin noussut kilolla x( Nesteitä, läskiä tai mitä vaan, jokainen sata grammaa ahdistaa. Täällä se ei ainakaan pääse laskemaan, joten on vaan yritettävä kestää. Askartelin joulukortteja neljä tuntia putkeen, oli lapsekkaan innostunut olo. Höpötin ja olin ihan ylienerginen ja ärsytti kun tarvikkeet loppu kesken. Katoin Salkkarit ja yritin rauhottuu, mut nyt tappelen bloggerin kaa (koska joudun tekemään kaiken HTML-koodilla, rrrräyh! tää on hidasta, mutta koska olen ex-virtuaalitalli-pro, menee se näinkin) ja hihittelen itsekseni. MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU? Ja oikeesti olo on hetkittäin mainio, vaikken mitään nappeja tai päihteitä oo käyttäny. Mut pääsia et elämä on kivaa ja ruoka on hyvää ja mä en oo läski ja mulla on kivoja läheisiä ja hoitokontaktit ja keikkailua ja Thaimaan matka tulossa jajajaja!

Vois koht mennä napsii suklaata tai pipareita tai jotain hyvääää iltapalaks, lääkkeet naamaan ja vaik rauhottuu. Tääl sunnuntaihin asti, moooi :))

14 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea iloista tekstiä :) Tsemppiä ja voimia ! <3

    VastaaPoista
  2. :)
    toi hymiö varmaan kiteytti kaiken tarpeellisen.

    VastaaPoista
  3. :--) kuulostaa jo paremmalta!
    Tsempit Noora! <3

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaik tää on rauhatonta iloisuutta, eipä silti masenna! Olin luova ja soitin pianooki pitkästä aikaa (korvakuulolta yhdellä kädellä). Ei jaksais nukkuu vaik kello on yli 12, pohdin taas liikaa jänniä juttuja, liikaa ajatuksia, elämän tarkoitus, ihmiskehon toiminta, maailma :-o

      Poista
  4. Iiiiiiiiiiiihanaa luettavaa! Oikea piristysruiske! Toivottavasti saat/sait nukuttua, vaikka siellä innostuneena suunnitteletkin vaikka ja mitä tulevia... Milloinkas Thaimaa kutsuu??

    Mitä mainiointa viikonloppua Sinulle!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thaimaahan lähdetään koko perhe 17. joulukuuta ja tullaan uudeksi vuodeksi takaisin.
      Sain nukuttua joten kuten ja herättyäni laitoinkin heti Aila Rissaselle s-postia, kun kerrankin keksin positiivisia juttuja elämästäni :-)

      Poista
  5. Ihanaa Noora! Edellisten postausten jälkeen tämä teksti oli kuin toisesta todellisuudesta!
    Elämä ON ihanaa, sinä ET ole läski ja kaikki muukin on mallillaan. Nauti olostasi ja suunnittele matkaa kaukomaille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elänki jossain ihan toisessa todellisuudessa, tääki on mielikuvitusmaailma, mut erilainen. En ookkaa vielä läski, paitsi jos jatkan tätä vauhtii pipareiden, lettujen ja suklaan mussutusta :D

      Poista
    2. Et jaksa syödä niin paljoa, että saisit yhtäkkiä ittes tosta lihavaksi.
      Että ei huolta.

      Poista
    3. Hyvin jaksaisin, mut pää ei kotona salli niin paljon oksentamatta :<

      Poista
  6. ihana, ihana ja ihana <3<3 voi kumpa sulla ois aina näin hyvä olo, toivotaan sen jatkuvan! :) Ja kun tulee paska fiilis, lue näit postauksii ja muistele niit päivii kun olo on hyvä. Ehkä se auttais ennenku teet jotain lopullista ? Voimia, olet tärkee !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se masennus ois turvallisempaa, mut yritän nauttii. Yritän. yritän. yritän.

      Poista