2013/11/03

The Awesomeness

Viimeisen angstaamisen jälkeen oon yrittäny ryhdistäytyä. Torstai meni melkeen kokonaan koomatessa, jännä miten tarvittava ketipinor lamauttaa, vaikka aina se ei saa mua iltasin ees nukkumaan. Perjantaina otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja lähdin poikaystävälle, vaikka ois tehny mieli jäädä sängynpohjalle makaamaan. Miten voi olla samaan aikaan ikävä, mutta silti ei meinaa jaksaa nähdä toista? Kuitenkin kaikki on ton kanssa paremmin, mutta liikkeelle lähtö on vaan jotain niin vaikeeta. Aloitekyvyttömyyttä.

Joonas kokkaili meille superhyvää aurajuustokasvispastavuokaa, ihana yllätys kun yleensä mä valtaan aina keittiön :--D Jotenkin koomista, että vaikka valmistais kuinka ison satsin ruokaa, se menee melkein kaikki kerralla.. Ei ateriasuunnitelmasta tietoakaan, kun on pakko aina santsata. Parit siiderit ja marianne-drinkit päälle jaajajajaja!!!!! jonottaa Haloo Helsingin keikalle Pressaan.

eturivi vallotettu ja odottamaan
Yksin mä sinne menin, mutta jännä kun teitä lukijoita löytyi sieltäkin, vaikka rohkeemmin ois voinut tulla tervehtimään. Kiitos kuitenkin seurasta! Ihan eturivissä, ääni käheäksi, rakkauskuolema kun sai kätellä kaikkia bändin jäseniä, Elli puhu asiaa (ja katsoi välillä silmiin!) ja joku biisien sanotuksissa sai taas miettimään.

"Miten noin tyynenä, voi hyväksyä, sen totuuden
Olet niin kaunis
Olet niin rauhallinen
Olet niin lähellä, hetkeä
Jolloin viimeinen biisi pannaan pyörimään

Jokainen tunti
Jokainen hetki kadulla
Voi olla ainoa, ainoa
Johon kannattaa tarttua
 
Hei, sä laitat hymyn vielä kiertoon
Uppoudut viimeiseen tangoon
Mä tänään ehkä kosketan sua viimeistä kertaa,
Viimeistä kertaa"

Oon tappamassa itseäni tähän sairauteen. Oishan se helpotus tavallaan, mutta elämässä on niin paljon hyvääkin. Mulla on tällä hetkellä oikeastaan tosi hyvä olo, vaikka oon viikonloppuna syönyt aika tavallisesti. Taistelufiilis päällä. Aamupalaksi puuroa. Paistoin itsetehtyjä porkkanalettuja, söin leipää täysrasvasella juustolla, koska teki mieli. Sitten vielä paaaljon jäätelöä, välipalaksi muutama suklaakonvehti. Ahdistaako? Ei. Painoa +300g, enkä jaksa stressata tänään.

"On ylämäki raskas askeltaa
Mutta alamäkeen liian usein katoaa
Jos se ei tapa niin se todellakin hajottaa
Ei muistojen päälle kultakerrosta saa
Hymyile tai itket kuinka vaan
Ole hetki niinkuin huomista ei olisikaan"
( = syö kun tekee mieli, äläkä stressaa huomisen painoa )


Caramel-hamsteri kiipeää syliin rapsuteltavaksi, Luna-Lady-Prinsessa-piskikin oli iloinen kun kävin moikkaamassa sitä siskon kämpillä sen jälkeen kun oltiin käyty isovanhemmilla syömässä kakkua. Huomenna hoitokokous ja lounas hoitajan kanssa, tiistaina terapia ja keskiviikkona lähtö poikaystävän kanssa Saksaan reiluksi viikoksi. Hyvin tää tulee sujumaan, vaikka vähän jännittää vieras paikka.

Hahahaahahahah! Teinihehkutusta, oon säälittävä. Muistan ajat kun en suostunut edes myöntämään kuuntelevani Haloo Helsinkiä, koska olin niiiiiiin true punk rokkari, wannabe emo :'--D Ulfåsan päiväosastolla ollessani kuuntelin sitä iPodiltani kaikki kävelymatkat vesisateessa osastolle ja kotiin, mutta kun Voicelta tuli musavideo, esitin että ei kiinnosta mikään suomalainen renkutus. Järkeä?

28 kommenttia:

  1. Oot vaan niin söpis <3

    VastaaPoista
  2. Voi kun oot kaunis, etenkin kun hymyilet. <3
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jaksoin pitkästä aikaa laittautua, sekin kun menee aina niin fiiliksen mukaan. P*skapäivinä meikitön naama, verkkarit ja huppari. Tänäänkin meinasin myöhästyä hoitokokouksesta, koska maalit oli pakko saada aamulla naamaan :DD

      Poista
  3. Vitsit ku oisin tienny et kuuntelet kans! Ne sanat iskee kyl aina! Oot ihana söpö!

    VastaaPoista
  4. Olet superkaunis! Hitto, kun vaan jaksaisit taistella terveemmän elämän puolesta... Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä ainakin yritän kovasti. Pitäis vaan uskoo itseensä, eikä ajatella että "ei se ennenkään riittäny, hukun kuitenkin"..

      Poista
  5. Voimia ja tsemppiä Noora! <3 Kuulostaa jo paremmalta kuin tuo edellinen teksti..

    pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuukin paremmalta :) En vaan ymmärrä miten mieliala vaihtelee näin laidasta laitaan. Yhtenä päivänä suunnittelen tappavani itseni ja seuraavana hypin innosta ja oon onnellinen. Häh?

      Poista
    2. Tuttu tunne... :--/ Mutta toivotaan että hyvä fiilis jatkuu! <3

      pinja

      Poista
  6. Todellakin, ihana lukea positiivisia kuulumisia. Kyllä se aurinko paistaa risukasaankin ja sinussa on sitä taisteluasennetta. ;) Nyt vain kaikki ilo irti mahdollisista keikoista ja reissuista, niin saat karkotettua pimeän syksyn.
    Tsemppiäää!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta jännittää Saksanmatka, koska mennään tosiaan poikaystävän vanhemmille.. Enkä puhu kieltä, yli viikko ilman hoitokontakteja eikä aavistustakaan miten syömiset lähtee sujumaan. Mut ei jaksa kauheesti etukäteen stressailla :>

      Poista
    2. Ihan totta, nyt elät päivä kerrallaan. Turha maalailla piruja seinille. :)

      Poista
  7. sulla on todella kaunis hymy!! olispa ihana nähä sitä useemmin, se pukee sua :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  8. Voi Nooraseni! En voi muuta kuin yhtyä yllä oleviin kommentteihin: olet todella kaunis, vaikkakin... enkä aio sortua tässä sen enempää triggailemaan Sinussa anorektisia ajatuskulkuja... Mutta siis, kaunis olet, ja erityisen kaunis on hymysi! :) Ihana lukea tällainen pirteämpi postaus! Siihen viimekertaiseen kuitenkin palaan sen verran, että kiitän Sinua kovasti kommentistasi, olin hyvin otettu siitä. Kyllä me vielä joskus jossain törmäämme, ja jos emme sitä jostain syystä tee, niin sitten pirulauta järjestämme sen törmäämisen! ;) Eiksje? Ja vielä: Haloo Helsinki ON hyvä, vaikken itse ole kuin muutamia satunnaisia kappaleita kuullut. Mutta nekin muutamat ovat olleet mielestäni todella hyviä.

    Oikein mukavaa Saksan-matkaa Sinulle ja Joonakselle!
    Hyvin se menee, kun vain päätät niin. Ja niinhän oletkin jo tehnyt - eikö? Gute Reise! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin! Jos ei vahingossa törmätä, niin sitten järjestetysti ;)
      Matka saa luvan mennä hyvin! Pakkaaminen on tosin aivan vaiheessa ja lähtö huomenna.. Niin mun tapasta ja lopulta puolet tavaroista unohtuu.

      Poista
  9. tsemppiä noora <3

    VastaaPoista
  10. Vau! Todella kaunis :)
    Oli kyllä kivaa lukea tällasta vähän pirteämpää tekstiä vaihteen vuoksi.
    Ihanaa matkaa ja teethän postauksen siitä? :)

    VastaaPoista
  11. Ajattelin jo täältä matkaltakin postailla :)

    VastaaPoista
  12. Oletpa suloinen. :D Kaikkea hyvää. ♥

    salaisiasanoja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko ihan pakko linkata oma 'sairas' blogisi tuohon kommenttiin...

      Poista
    2. noyu (en jaksa kirjautua)10.11.2013 klo 17.27.00

      Äää.. Mä mätän täällä kakkua ja suklaata välipalaksi, päivän saldo jotain 3000kcal:n paikkeilla. Nyt tekis mieli oksentaa kun ilmeisesti muutkin juhlii noin isänpäivää, mutta äh.

      Poista
    3. nouy (en jaksa kirjautua)10.11.2013 klo 17.28.00

      ja hienosti kirjotin nimimerkinkin oikein....

      Poista
  13. Blogissani on sinulle pieni haaste :) Ja kuten monet ovatkin jo sanoneet, olet lumoavan kaunis noissa kuvissa!!

    VastaaPoista