2014/02/11

From Yesterday

Tässä teille mun maanantaipäivä kuvina! Kuvitetut MyDayt kaatuu aina siihen, että unohdan valokuvaamisen joko heti aamusta tai viimeistään parin tunnin päästä :--D Nyt sentään jotain kuvia sain räpsittyä, vaikkakin vain tyhmällä (♥) Lumiallani.

Pakolliset menot ajoittuivat aamu-/iltapäivään ja julkisilla matkustin kyllästymiseen asti! Monen mielestä tällainen eläkeläisen päivä on varmasti sisällötön ja vapaa-aikaa on aivan liikaa. Välillä onkin, mutta tänään taas ryhmässä totesin, että jo puolentoistatunnin ohjattu ja valvottu toiminta vie hirveesti voimia. Vaikka oiskin vaan askartelua, mun perfektionismi iskee heti esiin...

Löysin mun Thaimaasta ostetut Alpakka-sukat! Luulin, että oon kadottanu toisen, mut jee :--3 Itken ku nää menee rikki, koska Alpakat on pitkäaikainen rakkaus. Vaik en oo vieläkää päässy vierailee farmille tai agilitykisoihin. Livenäki nähny vain muutaman yksilön.

Meinas tääki aamu kaatua siihen, että unohdin ottaa kuvaa aamiaisesta. Jos sitä nyt voi ees aamupalaks kutsuu kun söin ainoastaan kaks päärynää ja join hasselpähkinämaitoa ja teetä. Mut suklaatee, nam! makeutusaineella ja maidolla..

Laiskotti, joten meikkasin vaan todella pikasesti. Meikkivoidetta, kajaalia ja ripsaria. Yleensä käytän rajauksiin eyelineria, mut nyt ei ehtiny piirtää täydellisiä viivoja.
Maybelline - Dream matte mousse, L'Oréal - False lash wings waterproof, ja hyvin vanha kynä


"Miten täält pääsee Punavuoreen?!" t. Jäbä Leisson
Jooei, venasin bussii. Kampissa en meinannu löytää oikeeta pysäkkii kun piti vaihtaa! En tee mitään tiedolla, miten pääsee Kumpulaan. Turistiolo, vaik arvasinkin oikeen sijainnin melkeen heti.



Sit päästiinki Kätilöopistolle! Vähän hävetti kävellä siellä näin nuoren näköisenä odottavien äitien joukossa, mutta pääsin kolmanteen kerrokseen ja röntgenosastolle. Siellä kuuntelin odottaessani kun vanhukset puhuivat kuinka olivat juoneet koko aamun vettä ultraääntutkimusta(?) varten. Luustontiheysmittaukseni itsessään kesti vain muutaman minuutin, joten olin alle kymmenessä minuutissa valmis. Tulokset kuulen toivottavasti huomenna polilla, jos lääkäri on ehtinyt niitä katsoa...

Sit taas venailtiin (vaihdon kautta) sporaa. Piti päästä Töölöön syömishäiriöpolille ja matkaan menikin vaikka kuinka kauan. Onneks elektroniikka pelastaa! iPod ja kännykkä uutisineen, kun Metro-lehdet oli jo loppu.


Jäi puolisen tuntia aikaa ennen tapaamista, joten kävin kirjastossa kuluttamassa aikaa. Lueskelin psyka 1:sen lukiokirjoja samalla kun join eväs-Nutridrinkin. Olen kyseisen kurssin käynyt viisi vuotta sitten, mutta huvikseni palauttelin asioita mieleeni. Meinasin joskus lukea pitkän psykologian, mutta jo toinen kurssi jäi osastoilun takia kesken. En mä kyl niitä kaikkia termejä vaan oppinu ja ymmärtäny, joten ehkä ihan hyvä. En tiiä.

Sit kipitettiin toimintaterapeutin arviointiin yli puoleksitoista tunniksi. (odotellessa teinipeilailua) Täytin itsearviointilomakkeita siitä, miten toimin ja mitä pidän tärkeänä. Keskusteltiin niiden pohjalta ja perustelin valintojani. Olin sitä mieltä että osaan huolehtia itsestäni "hyvin [x]", mut ei sit 8--(


Kun pääsin vihdoin takas himaan oli jo hirvee nälkä! Lämmitin ruoan mikrossa ja linnoittauduin television eteen katsomaan viimeisimmän Putouksen digiboksilta. Unohdin taas kuvata syömiset, tossa on jäljellä enää pieni pala leipää. Mutta lautasella OLI uunijuureksia ja raejuustoa, lasissa soijamaitoa


Käväisin keskustassa Sokoksella ostamassa hiussävytteen ja nappasin samalla tarjouksesta hammastahnaa. Mun piti hakea toi Color Mask jo sunnuntaina, mutta löysinkin itseni silloin Anttilasta Greyn Anatomian 8. tuotantokauden perässä, enkä enää lopulta muistanut mitä olin alun perin hakemassa.
Päivälliseksi söin samaisia uunijuureksia, joiden lisäksi paistoin tofua. Ruisleipä juustolla ja tomaatilla. Omena-päärynä Fun lightia. Selasin aamulla kesken jääneen Hesarin loppuun samalla. Aina yksin syödessäni mulla on oltava samaan aikaan jotain luettavaa, katsottavaa tms.

"Ruokalevolla" luin Varjojen kaupunkien neljättä osaa. Jossain välissä luin myös siskon terveystiedon kirjaa, josta löysin kaikkea perustietoa osteoporoosista, unettomuudesta, ravitsemuksesta, mielenterveydestä, syövän leviämisestä, allergioista... Sairaudet ja niihin vaikuttavat tekijät on jotenki tosi mielenkiintosia. Tai no ylipäätään kehon toiminta!


Iltapalaks puuroa raejuustolla ja chia-siemenillä, omenakaneliteetä ja pari sharonia.

Ja maailman tyylikkäin ponnari otsatukassa naamanpesun ajan! Ostin jo uuden hiusvärinkin kun tyvikasvu on niin kauhee, mutta antaa nyt hetken vielä kasvaa.. Kuvassa Yves Rocherin Pure calmille -puhdistusgeeli.

Menin aikaisin nukkumaan ja piitkästä aikaa nukuin melkein kahdeksaan asti! Tänään on sit taas jaksanutkin paremmin :))

21 kommenttia:

  1. pus pus, olitpas söpö !! Lauantaina bailataaaaaaa ;pp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bailalalala, tai sit vähemmän-baila >:----))

      Poista
  2. Tosi kiva lukea tällaisia postauksia, ihan perus arkea. :) Mäkin olen huomannut, että jos syön yksin, niin pitää olla jotakin luettavaa tai katseltavaa. :D Ja ihanaa, että sait nukuttua paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä mun päivät on tyhjempiä.. Enkä jaksanut avata ees konetta, kännykkä riittää facebookkailuun ja reittioppaan tutkimiseen. Oon vihdoin taas innostunut lukemaan kirjoja ennemmin kun dataamaan monta tuntia putkeen 8)

      Poista
  3. Sie oot niin söpö! :3
    Tuo ensimmäinen leipäpala-lautanen näyttää olevan ihan kuin veren peitossa >:D
    Ja kyllä! Lukiokirjoja on kiva lueskella, kun ei tarvitse murehtia kokeista..
    Oikein muksaa päivää sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ima vampire! Punajuuret vähän värjää :--D
      Ja kun itsekseen lukee, voi keskittyy niihin juttuihin mitkä kiinnostaa tai mitä ei viel osaa. Eikä tarvii panikoida, jos ei muistakaan kaikkien kivennäisaineiden tehtäviä ja suositeltuja mg/pvä..

      Poista
  4. lostprophets! apua luulin ettei kukaan enää kuuntele sitä. varsinkaan sen ianin lapsiinsekaantumisen jälkeen :--c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkää erityisemmin enää kuuntele, mutta en kyllä boikotoikaan tyhmän solistin takia.

      Poista
  5. Mullakin täytyy aina olla joko joku seuralainen kun syön tai sit jotain tv:stä katottavaa tai luettavaa.. En tykkää syödä silleen kiireesti ohimennen vaan koitan nauttia jokaisesta ruokailusta kunnolla :---) Ruoka on kumminkin hyvää vaikka saakin päähän niin ristiriitaisia ajatuksia.

    Miten oot noi punajuuret valmistanut? Mä syön kamalasti punajuuria mut vaan ihan purkista pilkon niitä ja syön silleen.

    Tsempit Noora, oli kiva postaus! <3

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa oli tuoreita punajuuria pilkottuna, perunaa, sipulii, porkkanaa, (yleensä myös tofua paloina), sit oliiviöljyy(!!!) ja mausteita ja uuniin jokskuks vajaaks tunniks. Hyvää tulee myös jos sekottaa vaikka yrttituorejuuston mukaan.
      Huomen nähää, je <3

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä!! Täytys varmaan itekki tesmata :--)
      Pinja

      Poista
  6. Mukava päivitys! Miten luustontiheys mittaus meni, saitko jo tulokset?

    Voimia paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanu, ei polil ees muistettu et olin käyny mittaukses. Lääkärin pitäis kattoo tulokset ja sit se soittanee niistä.

      Poista
    2. Toivotaan parasta!

      Poista
  7. Kiva postaus, Noora! Ja ihanaa, että sait vielä päivän päätteeksi kunnon yöunetkin! Taas varmaan näytti päivä kirkkaammmalta eilenkin... ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt taas uskaltaakin nukkua kun ei näe koko ajan painajaisia :) Ja iltaisin väsyttää niin, että nukahdan heti kun pääsen sänkyyn. Outoo kun tää kääntykin näin!

      Poista
  8. Kiva postaus :) Tälläsiä lisää ! Ja mäki luen aina ku syön :D Iha pakkomielle mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytki ajattelin kattoo Katsomosta tän viikon Salkkareita syödessäni ja aamupalalla oli Hesari :--D

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Tänäänkin kävelin teineillä täytetyn osaston läpi. Mietin edelleen mikä meininkileissön siellä on kun nuoriso- ja aikuispuoli yhdisty, vaikka onki jo yli vuosi :D

      Poista