2014/02/13

Getting Smaller

"Rakas Ana,

Must on niiiin ihanaa, että mä vihdoin pystyin saavuttaa tän anoreksian! <3321 Vihdoin voin olla laiha ruma luuranko ja ylpee ittestäni! Kukaan ei ikinä uskonu, että pystyn tähän. Siitäs saitte, nyt mä oon teidän yläpuolella ja katon teiän kateellisia ilmeitä. Kyl mä tiiän et noi säälivät naamat on kateutta täynnä. Siinä syötte lihottavaa leipää, jolle mä pystyn sanomaan ei, vaikka leikkaisin yhden sormeni irti jotta saisin maistaa sen maun. Vihdoin mulla on elämässäni, jotain merkityksellistä ja voin saavuttaa mitä vaan! ...ai nii, se on vaikeeta kuolleena. No mut: saavutin kuitenkin elämäni aikana sen mitä halusin: tapoin itseni nälkään! Te muut ootte niin heikkoja, ettette pysty tähän.

Ennen mä vihasin lenkkeilyä ja tykkäsin mokkapaloista, mut nyt mua ällöttää pelkän ruoan näkeminenki. Mul ei oo ikinä nälkä(!), mä oksennan kun ajattelen vettäkin ja sen tuhansia miljoonasosakaloreita. Hengitysilmassakin on kaloreita, joten pidätän aina henkeeni etten liho.

Lisäks juokseminen ja jumppaaminen on vaan jotain niin parasta, joka päivä haluun lisätä treeniä ainaki sadalla toistolla, koska siitä tulee vaan niin hyvä olo! Jos mun kroppa sanoo juostessa, että se ei jaksa, nii sit vähän pyörryn välillä ojaan ja jatkan matkaa ku ei mitään. Mä voin vaan työntää sen huonon olon pois, kun ennen mä oisin kärsiny ihan hirveesti! Koska söin viikko sitten äidin pakottamana kurkkua, niin jaksan ihan sikana sen voimalla, vaikka oksensinkin sen. Seuraavaks alotan 3kk vesi-laksapaaston.

Niin ihanaa, kun mahdun vihdoin kaikkiin vaatteisiin. Saan shoppailla lastenosastolta pelkkiä Hello Kitty -paitoja ja neki roikkuu mun päällä. Ihan mahtava fiilis, kun ei löydä mistään housuja jotka pysyis ylhäällä ees vyön kanssa. H&M:ssä ois kiva mekko, mut pienin koko on niin iso ettei se pysy päällä.

Oon tosi suosittu ja mul on ihan hirveesti kavereita, vaik en ikinä haluu olla niitten kaa. En oo niin tyhmä et lähtisin niitten kaa kahville tai baariin ees hengittää toisten juomien kaloreita. Haloo? 18v-synttäreitä on paljon kivempi juhlii yksin 50km lenkillä. Saan kuunnella kun rakas Ana haukkuu ja käskee mua juoksemaan aina vaan kovempaa.

Ja mä tiedän, kuinka kaikki tuntemattomatki kattoo kadullaki sillee "Wow! Vähä toi on vahva ku on noin laiha." Ja kerranki mä oon kaunis, kun hiukset on pudonnu päästä, posket on lommolla ja mulla on kesto-duckface. Kaikki jätkätki rakastuu ennemmin muhun kun johonki ihmiseltä näyttävään, johonki jolla ois esimerkiks perse tai tissit, tai vaik aivotoimintaa. Koska onhan mulla pikkulinnun untuvapeite aka lanugo-karvoitus, eiks oo söpöö? :3 Mä ainaki seurustelisin aivokuolleen luurangon kanssa, Jack Skellington on niin komeee!

Nää rytmihäiriöt on kivan tuntusii, mut tykkään enemmän ehkä kouristuksista. Raajojen puutuminenki on ihan jees. Mul on koko ajan kipsi jossain, ku pyörtyillessäni kaadun ja osteoporoosiluut menee rikki. Mun sadat kaverit aina tappelee siitä, kuka saa kirjottaa kipsiin ekana. Ja kaikki mustelmat kun ne vaan ilmestyy tyhjästä, oon parenpi taikuri ku Hermione Granger.

Tää on vaan niin ihanaa kun oma kroppa ei enää ahdista, eikä tarvii miettii laihdutusta koko ajan. En ikinä laske minuutteja seuraavaan sallittuun ateriaan. Vihdoinki mä oon keijukaisprinsessaperhonen. Mun ei tarvii tehä itsemurhaa, koska oon niin tyytyväinen itseeni. Ennen mä viiltelin ja kaikkee, mut nyt oon onnellinen. Rakas Ana voi tappaa mut hetkenä minä hyvänsä, mut ei se tapa ku me ollaa bestiksii 4-evaaahh. Anoreksia oikeesti avas elämän mulle, kaikki on niin paljon helpompaa nyt kun ei enää pysty ees syömään, istumaan tai nukkumaan. Voin olla yksin koko loppuelämäni, eka vähän aikaa täällä ja sit haudassa!

Ens kesäks mä ajattelin pudottaa vielä toiset 20kg, niin voin sit nauttia jäätelöstä ku ei haittaa jos tulee pari kiloo lisää. Kun se painon pudottaminenkin on niin helppoo kunhan vaan saa säästöliekin päälle!
XOXOXO, keep strong and don't eat! :--*"

OK, for real... Mitä vittua te ihmiset kuvittelette? t. eksyin hetkeksi suomi24:een ja voisin repiä aivot päästäni.

Listatkaa tekin mulle syitä laihduttaa lukijat kiltit? Ite kun en keksi yhtäkään :'----C

14 kommenttia:

  1. Tää oli oikeesti hyvä ja silmiä avaava teksti. You go girl! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en oo mitää pro anailua ikinä harrastanut, mut niihinki aina vahingossa netissä törmää.. Suututtaa ku teinit kerää jotain laihdutus-Kikryhmiä D--:
      Myönnän että Höyhenessä oon käyny, mutten lue/kirjoita laihdutusvinkkejä, sieltä on saanut kyllä paranemismyönteistä vertaistukeakin :>

      Poista
  2. Todellakin, tätä anoreksia on: vääristynyt ajatusmaailma! Ja parhaat anorektikothan on haudassa. :/ Tosi napakkaa tekstiä Noora, hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ihmiset osaa nyt lukee tän oikein, eikä oikeesti kuvittele että laihduttaminen ja sairastaminen ois jotain ihanaa pilvilinnaelämää.
      Sain jo viestiiki yheltä että onks kaikki kunnossa :D

      Älkää siis ottako kaikkea sanatarkasti!

      Poista
  3. Tää oli ihanan humoristinen, mutta samalla todella silmiä avaava ja näytti, että sä todellakin taistelet ja olet tiedostanut luita ja ytimiä myöten anoreksian kamaluuden. Oon ihan käsittämättömän ylpee susta!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonhan mä tajunnu tän kauheuden jo aikoja sitten. Oikeestaan mä oon sinut jopa sen asian kanssa, että voin kuolla pitkittyneeseen aliravitsemukseen jo viikon päästä. Epätodennäköistä, joten on syytä taistella elämän puolesta. Se vaan on vaikeaa, kun ei oikeesti muista millasta on olla terve. Flashbackei tulee, mut kokonaisuus on hukassa.

      Poista
  4. Meinasin kuolla nauruun :D:D:D Tää on niin hyvin kirjotettu. Tai siis niin kamalasti kirjotettu oikeestaan.. Kuvaa niin hyvin elämää sairastuneena. Kuka vittu tommosta oikeesti elämältään haluu??

    Voimia Noora, oot ihana <3

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kuka vittu tommosta oikeesti elämältään haluu??"

      Tuskin sitä asiaa tiedostaa. Siis että elämästä tulee oikeasti vaan täyttä helvettiä jos rupee laihduttamaan jne sairastuu. Vai? Ja aika yksilöllistähän kaikki on.
      Oishan se kiva jos ihmisiä vois estää menemästä siihen sairauden sekopäiseen maailmaan mut jos joku on jo ottanu se ratkaisevan askeleen sinne pimeyteen (vittu miten runollista) niin minkäs teet. perseestähän se on. syömishäiriöt on vitunmoista vammailua ja josjosjossittelua jos voisin niin poiistaisin ne maailmasta heti, tulis onnellisempia ihmisiä.

      Poista
    2. Heeeei emmä tarkottanu sitä tolla tavalla ollenkaan. Mä siis sairastan anoreksiaa jo nyt neljättä vuotta ja tarkotin tolla kommentilla sellasia ihmisiä jotka oikeesti yrittää saada itelleen anoreksian (mm.proanat).
      Ei tietenkään kukaan voi mennä sanomaan että ois tahalteen sairastunu tähän tautiin koska ei sairauksia niin vaan voi itelleen saada. Mutta siis ihan eri tavalla meinasin tolla mun kommentilla ilmaista kuin ehkä ymmärsit. Ollaan Nooran kanssa ihan kavereita ja tunnetaan toisemme ja tiiän minkä pointin Noora tolla mun kommentilla tajuaa :--)

      Pinja

      Poista
    3. Kun oiskin joku järkipuhe aikoinaan uponnut! Ei vaan voinu uskoa aikuisia.. Josjosjos.
      Ja Pinja - tajusin ;))

      Poista
  5. Sairaus potenssiin miljoona, ja rapiat päälle!
    Hyvä kuvaus tämän sairauden r-a-a-d-o-l-l-i-s-u-u-d-e-s-t-a!
    Voimia tappeluun päänsisäisiä piruja vastaan! <3

    VastaaPoista
  6. Nooo-raaa… kyllä sulla on aivotoimintaa, älä huolestu! Sitäpaitsi itseironia on taiteenlajina äärimmäisen vaikea, mut taisit onnistua siinä(kin), koska ainakin allekirjoittanut nauroi puoli tuntia hyeenan lailla. Zemppiä nyt vaan - ei tässä muutakaan osaa toivotella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla aivotoimintaa on, tällä hetkellä, mutta oon mä tuolla zombienaki osaston käytäviä pitkin vaeltanu. Ja sullahan on siellä jo yksi kärpässieni-hyeena, naurakaa yhdessä ;)

      Poista
  7. *kärpässieni-hyeena* ;) ;)

    VastaaPoista