2014/08/30

Colors Of The Wind

Oltiin eilen Linnanmäellä katsomassa Sallan ja Miron matka maailman ympäri:n keikkaa! Mentiin Mayan kaa sen verran ajoissa, että nähtiin suurin osa Milla Ruminki esityksestä. Leikin paparazzia, kun kerrankin olin jaksanut raahata järjestelmäkamerani mukaan. Rakastan mun Niksuu.

Mut voi, kuinka noilla oli kaikki niin hienosti tehtynä, Miro osaa! Salla hyppeli urheesti lavalla vaikka on ollu tappo-kipeenä. Ei itketty, mutta onko pakko soittaa kaikki itkubiisit peräjälkeen? Ja tosta tytöstä lähtevä ääni :) ♥


Vaikka me oltiin SMMMY:n true-fanit nro 1, suurin osa yleisöstä oli tullut katsomaan Olavi Uusivirtaa. Joten ennen kuin jäätiin eturiviin tunkevan ryysiksen alle, paettiin Mayan kanssa, törmättiin Emmiin ja varastettiin Salla meiän mukaan! Meiän piti ottaa lipun kaa hienoi kuvii, mut peilikuja vähän vaikeutti pysyy asiallisena.


Oli ihan uskomaton valaistus yhdeksän aikaan illalla, joten minä tylsänä ja väsyneenä keskityin ihmisten sijaan enemmän huvipuiston tunnelmaan. Valaistut laitteet ja tumma taivas sai aikaan aika erilaisen fiiliksen kun keskellä tulikuumaa kesäpäivää.Pääsin ilmaseks laitelipulla Ukkoon, suostuteltii E & M eturiviin ja käkätettiin niitten reaktiolle koko kyydin ajan. Oli kyl vuoden paras ajo, ilman "lämmittelyä" lällymmissä laitteissa ja ylös-alainen öinen Stadi. Wuu-u-u!
¡¡¡ Ainii, tällä alkaa kaks ruotsin kurssii (lukion rub2 ja rub3, joista edellisen olen jo suorittanut) maanantaina. Alotetaan kevyesti: kahdesti viikossa parille tuplatunnille. Istumista.. 3h melkein putkeen? Toivotaan vaan, että keskittyminen riittää noin pitkäksi aikaa kerralla. Polillakin uhattiin lyhentää mun käynnit puoleen tuntiin, ku ei muka aivojen kapasiteetti riitä. Mut apua, viimeks oon saanu jotain suoritettuu yli kolme vuotta sitten :DD !!!

10 kommenttia:

 1. Oot saanut hyvin säädettyä lintsikuvien valaistukset!:D siis oikeesti ärsyttää kuinka ne polilla aina korostaa kuinka "huonosti menee ja pitää rauhoittua" vaikka joskus on hyötyä ku oikeesti elääkin ja esim. hoitaa opiskeluja. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja äh, jotenki aina vaikeeta uskoa kun ne sanoo, että sun aivot ei toimi normaalisti. Olen normaali ihminen :((

   Poista
 2. Oih, pääsisipä itsekin kyseisen bändin keikalle..! <3
  Tunsitteko bändin jäsenet etukäteen vai muutenko vain saitte sallan mukaanne? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta keikkaa venaillessa! Nöh, Salla on tuttu. Ei me noin vaan oltais saatu sitä muuten mukaan :DD

   Poista
 3. Komeita on karusellit Lintsin yössä...
  Kyllä Sinä sen ruotsin handlaat. Puhumattakaan polista. Hengität syvään, rauhoitut, niin eiköhän se keskittyminen hetkeksi onnistu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! ja pelkään, että keskittyminen riittää ensimmäiselle kaksoistunnille (josta olen päässyt läpi jo ysin arvosanalla), mutta rub3:nen menee puilleen......

   Poista
 4. Wau, mahtava keikka ja upeat puitteet! Tsemppiä kursseille, kaikki menee kyllä putkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Mutta älkää olko noin varmoja, kuitenkin feilaan yyyyyhh... :'<

   Poista
 5. oon ylpee susta et jaksaa vähä opiskelujaki! tiedän kuinka vaikeeta se on, ite viimestä vuotta lukiossa ja mietin että miten oon kestäny! mutta vähän kerrallaan on oikea tie :) muista kuunnella itteesi ja kaikkea hyvää toivotan sulle !

  VastaaPoista