2014/08/15

Runaway Baby

Heräsin tänään seitsemän jälkeen ja ensimmäiseksi kaivoin kännykän esiin, Youtuben auki ja kuuntelin Haloo Helsingin uuden Beibi-sinkkubiisin. Harvoin kappaleet kuulostaa hyvältä ekalla kuuntelukerralla, mut ojjoj!

Keskiviikko oli Lintsipäivä. Sää vuorotellen kylmä ja kuuma, mutta ei satanu ja jonoja laitteisiin ei ollut ollenkaan. Parhaan kaverin kanssa ollaan ehkä tultu vanhoiksi kun jaksettiin kieppua laitteissa vain nelisen - viitisen tuntia. Mut oli kyllä kiva käydä kaikki hurjemmat laitteet läpi. Ukossa päästiin useampi kierros putkeen, Kingi tuli testattua ja Kirnussa sai odottaa laitteeseenpääsyn sijaan sitä että pääs pois. Syötiin ranskiksia, salaattia ja karkkia, juoruttiin ja pohdittiin miten Linnanmäki on kymmenessä vuodessa muuttunut. Hahhah! Ens viikol ehk kauhuleffaa ja popcornii mausteineen. Saat luvan hengaa mun kaa ennen ku lähdöksit takas opiskelee >:---D Vaikka pelkäänkin olevani paskaa seuraa.


Lääkäri kirjotti kuntoutustukea vuodeks eteenpäin ja rikoin varmaan oman ennätykseni bdi:ssä. Mutta mitä vastata, kun samaan aikaan voisi valita monta vaihtoehtoa? "Nukun yhtä hyvin kuin ennen", "En ajattele terveyttäni tavallista enempää", "Kiinnostukseni sukupuolielämään on pysynyt ennallaan", mikä on ennen? 10 vuotta sitten kun olin suht' terve?Kuntoutusosastojonoa voidaan kattoo syksymmällä, pitäis vaan ensin olla juomatta ollenkaan vähän pidempään. Oon nyt ollu selvinpäin kaks viikkoa, ei oo tehny ees tiukkaa tai mieli, vaikka vähän tylsä on istua viikonloppuiltoja yksin kotona kun kavrut juoksee kaupungilla. Ku ei voi lähtee ees lasilliselle. Tai en uskalla, koska jos joku sanoo, että tilaa siideri tai viini tai kalja nii mä tottelen. No ei se mitään, oon ollu aika hyvä erakko muutenkin! Ja syömishäiriöhän kääntää tän voitoks kun ei tarvii juoda kaloreita................

Eilen terapian jälkeen kävin Leppävaarassa labrassa ja auau! Eihän se labratädin syy oo, että suonesta ei tuu verta, mutta kirosin silti kun koko loppupäivän molemmat kyynärtaippeet oli kipeet. Onneks seuraava aika Nuorisoasemalle on vasta ens viikolla, luulis vielä että oon yrittäny piikittää itteäni ku suonet on mustelmilla. Kävin eilen myös siskon luona hoitamassa Lunaa kun noi meni suoraan töistä Ikeaan. Koiraraasu on ollut peloissaan viime päivät ja yöt ukkosen takia ja nytkin se nysväs suurimmaks osaks sängyn alla.


Kuka sä oot ja mitä teet mun edessä kello viis?

Beibi, räjäytä mut tässä
Beibi, aamuhämärässä
Beibi, sä et tarvii mitään muuta
Jos sä saat mut kiinni, ei oo takas paluuta

repeat x 10 000 ♥

5 kommenttia:

 1. Hei mutta tuohan on ihan loistavaa! Jos jossain vaiheessa syksyä pääsisit takaisin kuntoutusosastolle! Yritä nyt ihmeessä olla juomatta, jos se on siitä kiinni. Ja jos nämä kaksi viime viikkoa selvinpäin eivät ole tehneet tiukkaa, niin mikä ettet onnistuisi. Tylsää ehkä on, jos kaverit viilettää kaupungilla juoden, mutta yritä keksiä korvaavaa ajantappoa. Niitä Greysejä, leffoja, hobitteja, Lunaa, valokuvaamista, hiusten värjäystä... whatever... tilaa vaikka hätäpäissäsi BB 24/7...!! :D:D

  Lintsi varmaan hiljeni kertalaakista alkuviikolla, kun koulut alkoivat. Joten varmaan ehditte siinä "vain" 4-5 tunnissa kieppua ihan yhtä paljon kuin tupla-ajassa keskikesällä... :)

  Mukavaa viikonloppua!

  ... Ja Elli rokkaa... :)

  VastaaPoista
 2. Näin sut harhailemas verkkokauppa.comissa! Oisin halunnut jutella.

  Voimia:)

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä, että sait jatkoa kuntoutustuelle ja mahdollisesti pääsisit vielä kuntoutusosastolle. Kaikki on vielä auki ja sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä hoidossa eteenpäin. Nautiskele kesän viimeisistä lämpimistä päivistä ja mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Olen uusi lukija ja minusta olisi kiva kuulla hiukan sinusta itsestäsi lisää. Minkälainen on tämä Nouy? Kertoisitko meille lukijoille enemmän itsestäsi ja vaikkapa esittelisit meille itseäsi? Olisi kiva lukea sellaista postausta ja tutustua paremmin sinuun sitä kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä ole ollut vuosien varrella huomattavan paljon, hyvä vaatia tuollaista...

   Poista