2014/08/04

Outta My Head

Viikonloppu olisi voinut olla upea, jos syömishäiriö olisi jäänyt kotiin. Purjehdittiin vanhempien, Lunan ja toisen siskon sekä hänen poikaystävänsä kanssa Elisaareen. Nukuin koko purjehdusosuuden molempiin suuntiin. Oli hieno sää, mutten käynyt uimassa. Suurimman osan ajasta istuin kajuutassa lukemassa. Maissa käytiin grillaamassa, kävelyllä ja jäätelöllä (Marianne-tuutti, koska minttu-suklaa!).

Aiemmin kesällä kirosin, kun en nähnyt Bjökössä käärmeitä. Tilanne pelastettu, sillä bongasin rantakaislikosta pienen rantakäärmeen keltaisine niskatäplineen.

 
Koirakin pääsi uimaan ja yritti ottaa roiskuvaa vettä ilmasta kiinni. Samaa se tekee talvisin jos joku potkii lunta.


Sunnuntaina kävin yksin tutkimassa paikkoja:
Mä kävelen sinne minne jalat ei vie. Maalaismaisema on epätodellinen: hiekkatie, peltoja ja metsää. Kyykistyn ottamaan kuvaa kissankellosta ja noustessani maailma ympärilläni muuttuu liian valoisaksi. Heikotus iskee kehoon, mutta tunne ei ole paha. Tuijotan vain eteenpäin ja seison paikoillani. Huimaus on pian ohi ja tunnustelen oloani. Tätäkö mä etsin? Oon erillinen, sivuroolissa omassa elämässäni.


Syöminen ahdisti. Oikeestaan vihastutti. Miks kaikki ruoka on pakko tunkea mun lautaselle? Pidin ajatukset sisälläni ja söin kiltisti. Jättiaamupalan päälle lounaalla kolme maissintähkää, palan halloumia ja salaattia.En tykkää vedestä, mutta oli pakko juoda. Ampiainenkin kehtas pistää kun takertu mun hiuksiin.

Äiti tokas, et näytän taas anorektikolta. En kyllä tajuu mistä se sen nyt keksi kun vaaka näyttää viikonlopun jäljiltä +500g. Tai tajuun, mutta silti en.

Itkin tänään aamulla kun katsoin Taru Sormusten Herrasta Kuninkaan paluun lopun. Sain luettua kirjat, joten trilogian viimeinen leffa perään. On kyl edelleen yks parhaita. Frodo vaan lähtee joka kerta länteen haltijoiden mukana, nyyh...

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja pystyit sentään nauttimaan reissusta, vaikka syömishäiriö olikin riesana. Vielä tulee matkoja ilman mörköä, uskon niin. Ihania kuvia taas! Nyt voimia ja viilentäviä tuulia helteen keskelle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyin ainakin nukkumaan (parasta, kunnes tajuaa että kello on kuusi illalla) ja hetken haahuilemaan kameran kanssa..

   Poista
 2. Upeita otoksia... Nyt on sitten kesän käärmekiintiökin (juu; yksi per kesä riittänee...;)) koettu ja kuvattu. Luna in action on kuva juuri oikealla hetkellä napsittu. Mutta voiton taitavat kuitenkin viedä nuo seesteiset hiekkatiet... kuvastavat myös niin mielenmaisemaasi tällä hetkellä... Toivon Sinulle parempia fiiliksiä tällä viikolla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kammoan käärmeitä, joten yksi per vuosi riittää vallan hyvin :D Sisko on käärmeiden suhteen aivan hysteerinen, ja juuri ennen kuin tuon otuksen näin heitinkin, että "onneks Ella on mukana, niin on mahdollista saada kuvia". Kärmesmagneetti.

   Poista
 3. Mitä ihmettä! Mä en oo tienny et Marianne-tuutissa on minttua! Täytyy heti ens kerralla tesmata sitä jätskiä ku mäkin tykkään minttujädestä :---)

  Kauniita kuvia oot itsestäsi ottanut!

  T. Jätskiholisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten et voinut tietää? Marianne-karkissahan maistuu minttu tosi paljon :D

   Poista
  2. Pinjuski tuskin on syönyt Marianne-karkkeja(kaan) piiiitkään aikaan :P

   Poista
  3. En ookkaan, täytyy kyl niitäkin maistaa! :P Tykkäsin niistä ennen tosi paljon mut nyt on ollu liian iso tauko niiden syömisessä!

   Hehe,hyvin Noora arvasit et mä oon täällä taas jauhamassa jäätelöistä vaikken oikeeta nimeeni nimimerkkiin kirjottanukkaan:D

   Poista