2015/10/25

Good sides of bad day

Tämän viikon tapahtumarikkain päivä oli ehdottomasti keskiviikko. Mun piti tulla postaamaan kuvia kyseiseltä päivältä jo torstaina, mutta koska koneeni päätti temppuilla ja perjantaina lähdin Järvenpäähän, jäi koko roska silloin julkaisematta. Nyt olen kuitenkin taas kotiutunut isovanhemmilta, joten eiköhän palata parin päivän taakse.


Aamulla oli verkostopalaveri, josta kerroin jo aiemmin. Tapaamisen jälkeen käytiin äidin kanssa (jälleen kerran) sushi-lounaalla, johon myönnyin vaikka itse olisin välillä halunnut jotain muutakin. Oli kuitenkin hyvää, enkä edes pysynyt laskuissa, kuinka paljon tuli syötyä.

Iltapäivällä kävin rannassa kävelyllä miettimässä asioita. En voi väittää, ettei hoitokuvioiden uusiksi laittaminen olisi nostattanut ajatuksia pintaan. Otin kameran mukaan, jotta saisin tallennettua osan syksyn ja auringonlaskun kauneutta. Meri on aina kiehtonut ja rauhoittanut mua, ehkä siitä syystä että olen purjehtinut aivan pienestä asti. Eiran rannassa siis rauhoittelin itseäni ja katselin punertavaa horisonttia.Illalla lähdin vielä Bar Looseen katsomaan Sallan ja Miron matkan maailman ympäri (oikeesti, miten tää sanahirviö taipuu?) keikkaa. Oli huippuveto jälleen! Vaikka suurin osa keikkaa meni linssin läpi katsellessa, nautin esityksestä. Tyypit osaa, kiitos!

Nyt paremmalla mielellä alkavaa viikkoa kohti! Toivottavasti teillä oli yhtä rentouttava viikonloppu kuin itselläni mummolassa palapelin ja herkkuruokien kera! Huomenna ajattelin suunnata SYLI:n kahvihetkeen Kaapelitehtaalle, olisiko joku muukin tulossa?

6 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että oon ihastellut noita sun luontokuvia täällä jo pidemmän aikaa! Oot todella lahjakas. Paljon tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ja hyvää loppusyksyä sinnekin! :)

   Poista
 2. hienoja kuviaaa 8)
  - iina (en jaksa kirjautuu XD)

  VastaaPoista
 3. Mul oli joskus tommoset samalaiset housut :D Meri on rauhottava elementti !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki kaivoin nää kaapin perältä ja ajattelin et en enää osaa käyttää näitä!

   Poista
 4. Mä koitan päästä taas pian kahvihetkeen kun en oo pitkään aikaan päässyt tulemaan!

  Tsempit<3

  VastaaPoista