2015/10/13

Sushi and sushi again

Aurinkoisia syyspäiviä kaikille! Mulla on mennyt mukavasti ja oon ollut kiireinen nähdessäni kavereita ja miettiessäni päiväohjelmaa, johon ruokailut saa luontevasti upotettua.

Olen nyt viikon sisään käynyt jo kaksi kertaa sushi-lounaalla Iso Roballa sijaitsevassa Yamato-nimisessä ravintolassa. Viime torstaina näin pitkästä aikaa Sallaa, ja eilen lounastettiin äidin kanssa.Kasvissyöjänä pidän Yamaton buffetin sushivalikoimasta, koska myös kalattomia vaihtoehtoja löytyy mukavasti. Lisäksi kasvistempura on tosi hyvää, mutta mikäpä friteerattu ei olisi?

Maistoin ensimmäistä kertaa misokeittoa, ja vaikka se oli hieman oudon makuista, voisi siitäkin varmasti oppia tykkäämään samalla lailla kuin sushista. Muistan nimittäin, että ensimmäistä kertaa sushia syödessäni mulla oli mausta tosi ristiriitainen mielipide, mutta nykyään tää on ihan suosikkiruokaa.Otettiin buffetit, ja söin enemmän kuin mihin vatsa on tottunut, joten loppupäivä meni aivan ähkyssä. Jaksoin siitä huolimatta lähteä iltapäivällä vielä keskustaan ja Kaisaniemeen nauttimaan viimeisistä lämmittävistä auringonsäteistä Jennan kanssa.

Mulla on paljon ohjelmaa suunniteltuna tälle syyslomaviikolle ja positiivinen mieli tulevia päiviä kohtaan. Nyt viel lomaillaan rauhassa tää viikko, ja katsotaan jaksanko ensi maanantaina palata takaisin lukion penkille.

Pirteetä loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Monet japanilaiset ruuat on tosiaan sellaisia, että kestää vähän totutella, kun makumaailma on niin erilainen mihin suomessa on tottunut. Mutta lopulta se vie kielen mennessään! Ah, voisin syödä sushia vaikka joka päivä kyllästymättä :D Pitääkin laittaa muistiin toi Yamato, kun oon menossa viikonloppuna helsinkiin!

  p.s. En varmaan ikinä lakkaa ihastelemasta sun silmiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin taas tänään sushilla, oisko jo kolmas kerta lyhyen ajan sisällä :DD

   Poista
 2. Sun septum on ihana! Mistä oot hankkinu sen, jos voi kysyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savannilta, mutta tuossa clickerissä oli niin huono kiinnitys, että se lähti irti ja katosi jo parin päivän käytön jälkeen :((

   Poista
 3. toi paikka pitää testata! mies rakastaa sushia, mä taas en syö niitä kalaversioita, mutta kasvisversiot on nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun harvoin tulee enää käytyä muualla jos sushia tekee mieli. Yamato kun on tuossa melkein vieressä ja hinta ja valikoima on kohdillaan.

   Poista
 4. Oliko tuolla merkattu tai eroteltu kasvissushit jotenkin vai kertoiko henkilökunta, että mitkä on?
  Oon kerran aikaisemmin käynyt sushibuffassa ja osin kielimuurin takia ehkä ei ihan mennyt henkilökunnan opastus nappiin ja väittivät mm. että surimi on vegetarian :D.
  Mutta tää yamato vaikuttaa kivalta paikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnalta voi myös kysyä, mutta kasvissushit ovat omassa rivissään. Ärsyttää vain, kun muut asiakkaat käyttävät ottimia miten sattuu sekoittaen kala- ja kasvisversiot ja ne pihdit on välillä ties missä rähmässä :<

   Poista