2011/12/25

I Heard the Bells on Christmas Day

Hyvää joulupäivää kaikille :)

Aatto on jo mennyt ja melkein tämä päiväkin. Eilen oltiin serkuilla ja tänään ollaan löhöilty suurimmaksi osaksi kotona. Mitäs käytiin isän kanssa hautausmaalla sytyttämässä pari kynttilää muistoksi.

Jouluruokailut sujui aattona hyvin. Lounaaksi oli riisipuuroa, johon en kyllä uskaltanut lisätä sokeria päälle, mutta oli hyvää silti. Rakastan riisipuuroa, varsinkin kun sitä yleensä saa vain jouluisin. Aika hyvin sujui listan mukaan tämä ateria, illalla uskalsin ottaa laatikoita, herneitä, papuja ja rosollia ihan oman tuntuman mukaan. Joulupäivällisen jälkeen istuin yksin serkun huoneessa ahdistumassa ennen lahjojen avausta. Mietin vain, että nyt en oksenna, ja kerrankos sitä saa syödä hyvin ja ehkä vähän yli ateriasuunnitelmankin. Joulutorttuihin en enää koskenut.

Ai niin, ja hetken ajan kun katsoin peiliin, takaisin tuijotti _kaunis_ tyttö.

Tänään olen vain oksentanut lahjasuklaita ja pipareita. Nytpä tiedän millainen on bulimikon joulu. Kahteen kertaan olen syönyt kunnes on tullut suorastaan paha olo. Sitten vähin äänin vessaan ja sormet kurkkuun. Että kiva. Muutenkin on läskiahdistanut, kädet ja jalat ja vatsa tuntuvat suunnattoman kokoisilta.

Pitäisi vielä selvitä huomisesta kahvittelusta isovanhempien kanssa.

Ps. Mulla on niin ikävä kun rakkaus on toisella puolella maapalloa vielä kaksi viikkoa.

5 kommenttia:

 1. Hyvää joulua♥ *halauksia*

  VastaaPoista
 2. hymy nousi huulille kun luin mitä näit peilistä :) <3

  nyt rohkeudella eteenpäin !

  VastaaPoista
 3. Viestisi alkuosa oli ihanan positiivista luettavaa, loppuosa surullisempaa. Komppaan Iinestä - etenkin tuo peilikuva sai hymyn huulille! Ja pidän vaaleista hiuksistasi! Voimia ja uskallusta toipumisen tiellä!

  <3 You know who

  VastaaPoista
 4. vau, ihanaa oli lukea tekstin alkuosaa! upeahan se peilistä katsonut tyttö on (:

  tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Kaunishan sinä olet, usko pois.

  VastaaPoista