2012/01/17

Kiss Of Life

Nyt tekisi mieli vain lähteä juoksemaan ulos pimeään. Sen sijaan kuuntelen koneella musiikkia, juttelen rakkaani kanssa ja yritän sietää ahdistusta. Päällimmäisenä vain ahdistaa tämä löhöily. Tänään olemme katsoneet neljä jaksoa Salkkareita ja käyneet bussilla pikaisesti kaupungilla. Nyt olen melkein yksin kotona ja heti nousevat päähän ajatukset liikkumisesta, liian vähän, liian vähän. Ja olen syönyt aivan liikaa. En silti ole enää lähdössä ulos kuluttamaan, vedin jo lääkkeet naamaan ja nyt odotan niiden unettavaa vaikutusta.

Yritin viettää eilisiltaakin kotona, mutta alkoi käsittämättömästä syystä ahdistaa. Hyppäsin ensimmäiseen sporaan ja ajoin rakkaani luokse nukkumaan. Huomenna aamulla tuolla otuksella on töitä, joten näin paremmaksi lähteä tänään kotiin, jotta saan huomenaamulla nukkua pitkään.

Oikeastaan eilinen ahdistus johtui siitä, että sain ahmimiskohtauksen ja kun olin laittamassa kolmatta paahtoleipääni paahtimeen isä tuli sanomaan: "Noora, nyt riittää. Et sä voi sikailla kuinka haluat." Jäi äärettömän pahat fiilikset, vaikka äiti yritti myöhemmin selittää, että tommonen kuuluu paranemisprosessiin joidenkin kohdalla. Rakkaani luona en sentään oksentele, onneksi. Joku sentään huolehtii musta, vaikka välillä se ärsyttääkin.

Värjäilin vähän hiuksia, joista tuli pikkusiskolta heti ensimmäiseksi kommentiksi "kauheet", mutta ite tykkään sinisestä. En koko päätä uskaltanut vielä vetää, muttamutta ehkä myöhemmin.

10 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, kolme paahtoleipää ei ole ahmimista. Itse saatan syödä kaksinkertaisen määrän kokematta silti ahmineeni. Toiseksi, kuinka sun isä saattaa sanoa noin? Ihan vitun hirveetä. Saat varmaan juoda vesilasillisen, muttet toista, sillä sehän olisi sikailua. Sun perhe on näköjään sairastunu sun mukana, ei pahalla.

  VastaaPoista
 2. siniset hiukset on just kivat :D. ei ne todellakaan oo kauheet. mun pikkuveljeltä tuli kommentti "mikä väri kartasto sulla on päässä" kun näki ekan kerran mun siniseks värjätyt hiukset (siis koko pää). ja toi sininen sopii sulle
  ja noi sun lävärit on ihanat <3

  VastaaPoista
 3. Ai oliko sun isän mielestä kolme paahtoleipää liikaa??!!??!?
  Rakastuin sun jalkoihin <3 oispa mullakin..

  VastaaPoista
 4. ihanat hiukset, sie oot ihan supernätti. :)

  VastaaPoista
 5. Suutuin sun isälle nyt :( kolme leipää ei oo ees ahmimista, se on sitä (ainakin luulen niin) mitä voi kutsua terveeksi! viime kuussa oma isäni totesi vähän samaan malliin.. en ollut koko päivänä syönyt muuta kuin palan leipää, ja sitten illemmalla ostin kaksi pientä (33g) suklaapatukkaa että verensokeri nousisi vähän. Söin suklaat yhtäkyytiä ja tähän isäni totesi: "Nyt hei jotaan rajaa tohon suklaansyöntiin, ei suklaata syödä niinku ruokaa! Ei sitä AHMIMAAN RUVETA!!" ja kun vastasin että anteeksi vain tässä oli kaikki suklaa mitä ostin, iskä sanoi: "No huhhuh, se on helvetin hyvä...." VAIKKA SE TIESI etten ollut syönyt muuta.

  Sen jälkeen olen vältellyt iskän näkemistä enkä varmasti ikinä enää tule syömään iskän nähden yhtään mitään... loukkaannuin todella paljon.

  VastaaPoista
 6. Kolme paahtoleipää ei ole liikaa! Isäsi ei vaan osaa käsitellä asiaa vielä tarpeeksi hyvin kuten kaikki isät. Äidit ovat yleensä ymmärtäväisempiä.
  Toi sininen on tosi hieno.♥ Kannattaa kokeilla koko päätä, kyllä sen saa pois jollei tykkääkään.

  VastaaPoista
 7. ÖÖÖ kolme paahtoleipää ei ole ahmimista :D.itse vedän helposti neljä, ja olen nykyisin terve.. Isäsi vain ei ehkä ole tottunut, että syöt ja jos näkee sun syövän useampaa leipää putkeen niin ehkä se ajattelee että oksennat automaattisesti. Ajattelee ikäänkuin "ruuan hukkana, kun se menee pöntöstä alas". Näin ainakin meillä oli kun sairastin..

  VastaaPoista
 8. ei ihme että on tytöllä syömishäiriö, jos isä väittää kolmen paahtoleivän olevan liikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos tietää, että en tuolloin voinut syödä kolmea paahtoleipää oksentamatta, niin kai on ihan ok sanoa että lopeta.

   Poista
 9. Ja mä kun voin syödä melkein paketillisen paahtoleipää jos on nälkä, eikä mulla oo sh:öö.. :o

  VastaaPoista