2012/01/29

Waisted

Eilen tuli juhlittua taas yksiä tupareita. Totesin, ettei se sovi mulle kun on kokoajan ruokaa tarjolla. Tuntui, että vedin pöydästä sipsiäkarkkiakeksiä kaksin käsin ja mitäköhän muuta siitä seuraa kun vessaan oksentamaan. Vaikka mitään en kyllä saanut ylös. Alkoholin tuhlausta kuitenkin tommonen, heti laski känni monta astetta.

Muuten mulla oli kuitenkin ylikivaa ja vapauduin hetkeksi syömishäiriön kahleista. Tänään on sitten ahdistanut pelkät porkkanatkin. Seura oli vähän tuntematonta, mutta kun rakas tyttöystävä oli mukana oli kaikki hyvin. Sylitanssia, juomapelejä ja Twisteriä.

Jotkut jatkoivat Itikseen baariin, toiset lähtivät kahden aikaan kotiin. Me jatkettiin vielä vähän vahvemmilla ja suoraan sanottuna voi vittu kun se nousi päähän! Leijuttiin huoneen lattialla, maailma pyöri ja oli hyvä ja kaunis.

Paino tippunut kotivaa'an mukaan alle neljänkympin. Kai se tän viikonlopun syömisillä on taas päälle, mutta ei kiinnosta. Oon vaan koko päivän kärsiny vatsakivuista ja saanut vastustettua oksennushalua. Ei kai oo hyväks tommonen herkkujen ahmiminen, en tiiä mistä muustakaan vatsavaivat vois johtuu.

Huomenna on verkostopalaveri, johon tulevat vanhempien lisäksi psykiatrian polin ja syömishäiriöpolin hoitajat ja lääkärit. Kai siellä olisi tarkoitus puhua jatkohoidosta. Olen vain liian alipainoinen terapiaan, osastolta liian monta kertaa potkittu ulos. Mitä ne voi muka enää keksiä?

4 kommenttia:

 1. toivoisin vain että ymmärtäisit oman tärkeytesi maan pinnalla, ja sen että syömisen opettelu ei tarkoita että sinusta tehtäisiin mitään lihavaa. :( Voimia sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu, että olen täysin turha, johtuen tapaamisessa päätetyistä asioista. Kerron myöhemmin enemmän...
   Voimia sinnekin!

   Poista
 2. Ootko miettinyt perheesi kanssa yksityisiä terapeuteja? Lueskelin muuten vanhoja tekstejäsi ja tuli mieleen kysyä et minkä ikäiset siskot sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmat haluis mut yksityiselle, mutten oo suostunu menemään kun koen, ettei siitä ole ollut huotyä. Siskot on 18 ja 14.

   Poista