2013/05/19

Believe In Me

Viikonlopun aikana on tullut juhlittua, katottua jääkiekkoa ja euroviisuja sekä syötyä.

Olin viime viikon isovanhempieni luona Järvenpäässä. Meni taas tosi hyvin ruokailujen ja olemisen kanssa, ei juurikaan ahdistanut. Käytiin mummin kanssa kävelyllä, tehtiin palapeliä, pyörähdin "jättimäisessä" keskustassa, pyöräilin ja luin kirjaa ulkona nurmikolla. Oli uskomaton sää, ei tarvinnut edes takkia tai hupparia! Yksi ilta syötiin pellillinen pannukakkua kolmeen osaan ja keksikaapillakin kävin varkaissa aina kun silmä vältti ;) Olisin viihtynyt pidempäänkin, mutta ehkä ensi kerralla mökille!

Perjantaina tavattiin ssecretin kanssa juhlimisen merkeissä ja oli yksi parhaista illoista pitkään aikaan. Vähän hamstrattiin liikaa juomia, mutta eiköhän ne saa pian juotua loputkin. Baariin asti ei jaksanut lähteä, mutta otetaan pian uusiksi, eiks?

Olin tossa yksin kotona pari päivää ja meni pelkäksi oksenteluksi. Lähdin sitten porukoille ja täällä ollaan. Menee heti paremmin kun on ihmisiä ympärillä. Kaivoin aamulla vesivärit esille ja kohta menen varmaan jatkamaan työtäni.

Eilen söin tämän kesän ensimmäisen kioskijätskin! Koska välipala oli jäänyt välistä, ehdotin äidille että lähdetään rantaan koiran kanssa syömään jäätelöä. Mauksi valitsin lopulta sitruuna-lakritsin, vaikka pitkään mietin sen ja suosikkini minttusuklaan välillä. Hyvää oli!

20 kommenttia:

  1. Ei vitsi, sulla kyllä hiukset aina muuttuu! :) nyt on aivan ihanat!

    VastaaPoista
  2. Munki pakko sanoo että rakastan sun hiuksias :>

    VastaaPoista
  3. Oot ihan järkyttävän laiha. Ootko ylpee itestäs?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, Noora on laiha. Mutta toi "ootko ylpee itsestäs" on kyllä niin turha lisä tohon kommenttin. Tuskinpa kukaan on enää tuossa vaiheessa anoreksiaa ylpeä itsestään. Mä en ainakaan ollut. Eikä Noorakaan varmasti tavoittele sitä, että olisi mahdollisimman "järkyttävän laiha" ja voisi olla "ylpeä itsestään".

      Poista
    2. Tällä hetkellä mä häpeen luisevaa kroppaani, haluisin näyttää normaalimmalta. Eihän sitä voi ees kaupungilla kulkea ilman, että ihmiset tuijottaa tikkujalkoja, saati mennä rannalle bikineissä..

      Poista
  4. Oot todella kaunis :) Hienoa kuulla että syömiset ovat pikku hiljaa alkaneet sujua.

    VastaaPoista
  5. Noi hiukset on upeet Noora! Ihanaa kun tuot vähän väriä elämään hiuksillä, se piristää päivää :) oih huippua toi jätski, oot kyllä sen ansainnut, itellekkin alkoi tehdä mieli lakujätskiä :)
    Tsemppiä sinne ja pidä tukijoukot vierellä kun selvästi auttaa sua ^^

    VastaaPoista
  6. hiii mie söin eilen saman jäätelön espalla! valtava tuutti vaikka oli pieni jäätelö. <3

    VastaaPoista
  7. Wauuu mikä tukka. Sopii ihan mielettömän hyvin! Ja sun kasvot nyt muutenkin on kauniit:) Tsemppiä, tulin tänne pitkästä aikaa ja ilahduin miten parantumismyönteistä tekstiä täällä onkaan!

    VastaaPoista
  8. Kaunistus olet! Ihanaa, että mummolareissusi sujui, ja muutenkin edistymistäsi on ilo seurata. Vaikka yksin ollessa menee oksenteluksi, niin tässä vaiheessa on varmasti hyvä, että olet ihmisten parissa, se on turvallisinta. Sitten totuttaudut taas yksikseen olemiseen pikkuhiljaa, niin oksentelukin pysyy kurissa. Nyt vain jatkat tsemppaamista kuin tähänkin asti, olet vahva! <3

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka näytitkään kauniilta secretin kuvassa hymy huulillasi! Paljon tsemppiä Noora, kaunistut päivä päivältä. Aurinkoista kesää :)

    VastaaPoista
  10. Kukakoha on tää huippukuvaaja ;)

    Superkaunis :>

    VastaaPoista
  11. Ihanat hiukset taas <3

    VastaaPoista
  12. voi kun olet niin kaunis <3

    VastaaPoista