2013/12/16

Don't Need To Pretend

Viime päivät on ollut ajantajuuttomuutta, ahdistusta vaihtelevin määrin, ajatusten juoksua, hyvää oloa, joulua, Tavastiaa ja humalaa. Ai niin, ja suunnatonta ärsyyntymistä. Elämä on vähän vuoristorataa, mut yritetään pysyä kyydissä!

Perjantaina käytiin poiCCiksen kaa kattomassa Hobitti. Vähän hämmens kun kaikkia tapahtumia ei ollut ollut kirjassa, vaikka en mä siitä paljoakaan muista kun on useempi vuosi lukemisesta. Mut tää kakkososa oli melkeen yhtä hyvä kun LotRit! Koska niiden ohi ei pääse mikään. Illalla vietettiin vielä vähän pikkujouluja, vaihdettiin lahjat ja juotiin glögiä.

Ja ihan kuin siitä illasta/yöstä syntynyt univaje (lääkkeet jäi kotiin...) ei olisi vielä riittänyt, lauantaina oli taas Haloo Helsingin keikka. Ja mun mielestä tän vuoden paras! #elävätjakuolleet Muutaman kivaisan tyypin kanssa jäätiin vielä Tavastian lauantaidiscoonkin. Jeejee, thanks! Hyvin jaksoin, mutta unet jäi taas pariin tuntiin. Ja puhelimessa on pari niin edustavaa viinin kanssa poseerattua punasilmäistä kuvaa, ettei kehtaa julkaista.

Sunnuntai meni juostessa ympäri Etelä-Helsinkiä ja tuskaillessa, ettei kaikkea ehdi tehdä ennen huomista lähtöä Thaimaahan. No nyt on haettu kaikki tavarat vanhasta kämpästä, melkeen-pakattu, siivottu ja sisustettu hamsterin häkki ja rakennettu sille leikkiaitaus olohuoneeseen. Oon tehny ite ruokaa ja syönyt sitä oksentamatta. Suunnitellut päivän ruokailut tarkkaan ja noudattanut sitä myös yksin ollessani. Tänään tein lounaaksi "lihapullia" soijarouheesta ja muukin perhe kyllä tykkäs, vaikka sisko ensin vähän vieroksuen katsoi. Oon yrittäny katsoa väliin jääneitä Salkkari-jaksoja Katsomosta ennen kun ne poistuu, mutta aina kun avaan koneen jumitun muualle :--D

Tänään oli tän vuoden vika poli, seuraavaks sit hoitokokous reilun kuukauden päästä. Ei kyl menny hyvin aamuinen tapaaminen. Olin niin väsynyt (nukahdin illalla vaatteet päällä ja meikit naamassa), etten pysynyt edes mukana ajatuksissani ja hoitaja varmaan ajatteli mun olevan aineissa tms kun vaan selitin seilitin selitin. Yhdestä ongelmasta toiseen. Tuijottelin välillä kelloa ja yritin pidätellä itkua ja turhautumista.

Terapiassa onneks käsiteltiin vaan mahdollisia matkan (ja ravintolaruokailuiden!) tuomia pelkoja ja tehtiin suullisesti suunnitelmia päivien ruokailuista. Koska jos jo aamupalapöydässä on riisiä, niin syödäänkö siellä ees mitään muuta?! Ja ravintolassa ei aleta laskea desimitalla oikeaa määrää, vaan se eteen tuleva lautasellinen on yksi annos. paitsi jos ne onki jotain jättimäisii nuudelikasoja, apuuaaaa...

En jaksa etukäteen stressailla, lomallehan tässä ollaan lähdössä! Nyt vaan toivon, että mulle on varattu yhdentoista tunnin lennolle kasvisruokaa etten näänny nälkään.


Mutta oikein hyvää joulunodotusta kaikille! Yrittäkää nauttia myös aaton yhdessäolosta, vaikka osa siitä meneekin pöydän ääressä istuskellessa. Itse saattaisin pitkästä aikaa nauttia jouluruoista, mutta otan tämän matkan nyt omanlaisenaan haasteena ja kerään ne tavoitepainosta puuttuvat 500 grammaa (ja vähän enemmänkin). Ehtiihän perinteistä joulua juhlia vielä monena monena tulevana vuotena.

7 kommenttia:

 1. Sä pääset luksuslomalle Thaimaahan - älä nyt ruokia rupee stressaa ja ajattelee ekana!

  Terkuin yks joka viettää joulun kuten muutkin päivät sängyn pohjalla.

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa Thaimaan-matkaa Sinulle ja perheellesi, Noora!

  Jätät nyt vaan suosiolla ne angstiset sairauden värittämät ajatukset kotiin ja NAUTIT täysin rinnoin valosta ja lämmöstä! Sinulla on täysi oikeus (ja velvollisuus) nauttia kaikesta ihanasta loman luksuksesta, ruokineen päivineen. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, että ruokailut saattavat mietityttää ja paljon, mutta kun mikään ei ole Sinulle liikaa tai ei-sallittua. Ja pitäähän Sinun päästä vähintäänkin politavoitteeseen, jotta hoito jatkuu ensi vuoden puolellakin.

  Oikein mukavaa ja ihanaa joulua, Nooraseni, siellä aurinkoisemmilla leveysasteilla! Olet ajatuksissani!

  Lämmin halaus! <3

  VastaaPoista
 3. Oispa ankeeta lähtee jouluks johonkin Thaimaahan... Tosin Helsingissä lienee musta joulu tiedossa, että ehkä se ei siihen verrattuna niin paha ole. :D

  VastaaPoista
 4. Hyvää matkaa Noora! :--) KOita olla miettimättä mitään syömisiä vaan nauti lomasta<3 Hrvoin sitä thaimaaseen pääsee :>

  pinja

  VastaaPoista
 5. ihanaa matkaa! ja ota ihmeessä jotain evästä mukaan sinne lentokoneeseen, olis aika paha, jos olis kasvisruoka heiltä unohtunut ja sä 11h ilman ruokaa O___o ei hyvä!! ehdottomasti jotain mukaan.
  syö hyvin, nauti auringosta! :)

  VastaaPoista
 6. Heh, elämäsi on ollut odellista vuoristorataa, mutta täytyy sanoa, että hienosti pysyt kyydissä ja ote sen kuin tiukkenee. Paljon olet saanut aikaiseksi ja nyt vielä odottaa matka Thaimaahan.
  Nyt pelko pois ja leuka pystyssä kohti uusia haasteita, koita nauttia lomasta parhaasi mukaan. Ihanaa joulunodotusta ja matkaa! <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikki. Enkä tosiaan aikonut lähteä tonne syömisiä hermoilemaan, niistä tunteista ei kuitenkaan noin vain hetkeksikään irroiteta. Mutta ajatukset yritän suunnata positiivisiin asioihin! Nyt kentälle..

  VastaaPoista