2013/12/20

Sleepwalking

Pikapäivitys Koh Samedilta. Upee pitkä ranta ja turkoosi meri. Asteita on jotain 30'C ja joulusta ei tietoakaan. Paikoin vain muutama hassu valo ja pienen pieni joulupukki tai -kuusi.

Valvon puolet öistä ja kuuntelen iPodilta joululauluja. Nään painajaisia ja toivon, että aamu tulisi. Eikä valoja voi sytyttää tai siskot herää. Ajattelen kuolemaa ja vihaan itseäni.

Päivät menee vähän paremmin sentään! Rannalla ja syödessä. Aika erilaista syödä pelkkää thai-ruokaa, mut nam! Vihanneksia, riisiä ja nuudeleita.

Pitäis vaan muistaa juoda tarpeeks, en tykkää lipittää vatsaa täyteen vettä. Tänään siis siitä johtuvat seuraukset (varustettuna alhaisilla kaliumeilla?):

"Kävelen horjuvin askelin. Kaikki kylpee valossa ja värit vaihtuvat valkoiseen. Istun tien sivuun ja painan pääni käsiini. Näkökenttä tasoittuu pikkuhiljaa, mutta pää reagoi yhä ympäristön singaaleihin liian hitaasti. Yritän näyttää normaalilta kun lähden taas kävelemään. Hetki menee ja valo ottaa taas vallan, värit sekoittuu ja mun on vaikea löytää kiintopistettä jotta pysyisin pystyssä. Mut se menee aina ohi, eikä mul oo ollu näitä pitkään aikaan."

Ei kukaan onneks huomannu, en haluu pilata muiden lomaa. Enkä omaani. Pakko yrittää enemmän.

t. Noora maailman toiselta puolen!

6 kommenttia:

 1. Joo yritä enemmän:)

  VastaaPoista
 2. joo ihmeessä: syö ja juo mehua/vettä/limsaa/jotain nesteyttävää tarpeeksi!!! Ei kannata leikkiä terveydellä yhtään enempää. Lomalla saa nauttia ruuasta :) Rentoudu, lepää, tarkkaile ihmisiä, oo rannalla, kirjoita, käy retkellä! Yöllä kaikki tuntuu triplasti epätoivoisemmalta ja pahalta. Tsemppiä! Sä oot ihana ja selviät ku iteki vaan uskot siihen! Mahdollisimman hyvää joulua Noora <3

  VastaaPoista
 3. Isot tsempit Noora, oot rohkee ihminen ja selviit tästäkin varmasti hyvin! <3

  Pinja

  VastaaPoista
 4. Voi Noora, muista juodajuodajuoda! Ettei, tosiaan, käy hassusti! Ymmärrän, että on epämukavaa täyttää vatsaa nesteellä, kun pitää jaksaa syödäkin, mutta tuossa kuumuudessa on vain pakko tankata sitä nestettä!

  Voimia sinne maailman toiselle puolen! (ja tsappadidudaatsappadiduudadappa... tai jotain sinne päin... ;)

  <3 Jouluisia Haleja! <3

  VastaaPoista
 5. Sen veden tankkaamisen lisäksi, muista suola! Eli ruokaa ja vettä yhdessä. Toivottavasti pysyt nyt tolpillasi ja muistat levätä, kun siltä tuntuu. Kaikki lähimmäisesi tietävät, ettet ole kunnossa, joten sinun ei tarvitse esittää muuta, sano vain, jos on paha olla.
  Ihanan aurinkoisia päiviä ja joulunodotusta! <3

  VastaaPoista
 6. Ota nyt v*ttu ittees niskasta kiinni jo!!! Ansaitset niin paljon parempaa kuin tollasta paskaa aina vaan... Ja sä pystyt kyllä siihen; yritä, yritä ja vielä kerran yritä!!

  VastaaPoista